Şimdi Ara

Dünyagöz'de lazer fırsatı... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
279
Cevap
9
Favori
53.007
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    muayene ücreti: 77 normal dok. uzman doktora 135
    eğer lazere uyumluysa 900 tl...
    toplam 1000 tl....

şimdi adanada maya gözü aradım
    500 euro fiyat artı 20 tl muayene ücreti...

şimdi bir arkadaşıı aradım yaz ayında 2000 tlye olmuş 2250 demşler sonra 2000 ne çekmişler....taksit varmış çok memnun olduğunu söylüyor... bakacaz bakalım. hayırlısı...

konuyu açan arkadaşa tşk ederim..
    bende anlık rapor veriyorum..şimdi şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 20 Aralık 2012; 16:53:14 >
  • benim arkadaşım 2 ay önce ameliyat oldu dünya gözde.. hiçbir sorunum yok diyor. oldukça da memnun. gözlükleri attı. iki üç yöntem söylemişler. 1500 lira verirseniz yapacağımız yöntem ile bir iki gün ağrı çekersiniz demişler bunlarda 2000 liraya acısız yöntemi seçmişler.. herşey dahil 2000 liraya yaptırmışlar.

benim gözlerde -1, -3 ve -1 , -4,5 bende ciddi şekilde düşünüyorum ameliyatı.. gidersem dünya göze giderim sanırım. gözlüğüde değiştireli bir ay olmadı. son muayenede numaralardan biri 4 ten 4.50 ye çıkmış.. bilmiyorum napsam.. geriye dönülmeyecek bir hata yapmaktanda korkuyorum.
  • Bende konuyu görünce formu doldurdum ve bugün kocaeli dünya gözden aradılar Konuyu açana çok teşekkürler bu arada). Sormak istediğim şu: konumum itabariyle kocaeli pendik ve maltepe (son şans olarak kadiköy) hastanelerine yakınım. Bu hastanelerde daha önce bu ameliyatı olanımız varmı hangisini tercih etmeliyim sizce, bu şubelerin arasında hizmet kalite veya fiyat farkı varmıdır?
  • arkadaşlar konuyu açan kişiye teşekkürler ama ameliyat olan kişiler doktorlarını söylerlerse daha faydalı olur.. sonuçta hastanenin kendisi değil doktor ameliyat ediyor. hangi doktor daha özenli ve titizdir?????
  • bu göz nanesi için 1-2 yıl önce ameliyat olan arkadaşların bir şey yazması pek bir şey ifade etmiyor. önemli olan 6-7 yıldan sonra gözün ne durumda olduğu
  • Ben 10 numara cam kullanıyorum ama henüz o ameliyatı yaptıracak kadar aklımı yitirmedim, size olabilecek hiç bir sorundan bahsetmiyorlar, kör olduğunuz zaman da siz anlaşma imzaladiniz deyip kesip atıyorlar. Göz bu, binde bir risk bile ciddi bir risktir.

25 senedir kullanıyorum gözlüğü belirteyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nekropsi -- 20 Aralık 2012; 17:29:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce aradılar Facebook kampanyamızı kazandınız dediler.

Ne çabuk sonuçlandı ?
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler,ara tatilde ilasik olacaktım dünya gözde başvurdum 1000 kişi arasına girmişim 7 gün içinde muayene olmak gerkiyormuş ...%50 masraftan yırrtık.Gerçi tamda finallere denk geliyor ama nese.inşAllah göz uyumludur göz numarası her iki göz -2 miyop 3 astigmat
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRX

lazer olan arkadaşlar var mı?Memnun musunuz?Ben de lazer olmayı düşünüyorum.

ben oldum 6 ay once 6.25 derece miyopdum su an 0.25 derece cok memnunum dunya gozun etiler subesınde oldum bıldıgınız gıbı turkıyedekı ılk goz amelıyatı orda oldu cok sıkı muayeneden gecıyorsunuz ardından doktorun yanına gırıyorsunuz uygunsanız amelıyat ıcın konusup netlestırıyorsunuz dıger hastanelere gore bıraz pahalı 1100 euroydu ama bır kere oluyorsunuz 6 sene once aynı yerden amelıyat olan bır tanıdıgım var oda su an gayet memnun onun tavsıyesı uzerıne gıttım hastanedekı hızmetde super kesınlıkle tavsıye ederım sormak ıstedıgın varsada yardımcı olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker1041

ben ücretini karşılayım önce göz doktorları gözlüklerini atıp o lazer ameliyatını olsunlar!!!

(çok samimiyim %50 bile demiyorum %100 ünü karşılayacam)

bu lafı eskıden bende solerdımde işin asılı bence gordugum kadarıyla bende amelıyat oldum bazılarının gozu amelıyat ıcın uygun olmuyor bazı numaralar ıcınde amelıyata gerek gorulmuyor o yuzden kullanıyor olabılırler amelıyat olan bırcok doktorda var tabı ben cok arastırdım amelıyatta cok fazla rısk yok en azından benım ıcın cok sukur ole oldu su an cok ıyı goruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: nekropsi

Ben 10 numara cam kullanıyorum ama henüz o ameliyatı yaptıracak kadar aklımı yitirmedim, size olabilecek hiç bir sorundan bahsetmiyorlar, kör olduğunuz zaman da siz anlaşma imzaladiniz deyip kesip atıyorlar. Göz bu, binde bir risk bile ciddi bir risktir.

25 senedir kullanıyorum gözlüğü belirteyim

bahsettiğiniz anlaşma işi her türlü ameliyatta uygulanan bir prosedür , mesela bademciklerinizi aldırırken bile imzalarsınız adam ses tellerinize bir zarar verse imzanız var bir şey yapamazsınız.
  • Eylül ayında İzmir Kaşkaloğlu Hastanesinde lazer ameliyatı oldum.

Olmadan önce çok araştırdım, körlük ihtimalleri falan çok çok düşük.

Şu an gayet memnunum, şimdiki halimde olacağımı ve ameliyatın bu kadar kolay olacağını bilsem daha önce 10 kez ameliyat olurdum.

Artık spor yaparken her yeri net görüyorum, tv izlerken ya da kitap okurken uykuya dalabiliyorum, sabah kalkınca duvar saatini görebiliyorum, bizim sıpayla delice güreşebiliyorum. Yağmurda ıslanma, soğukta camların terlemesi olayları yok. Kazak ve tişörtleri kolayca çıkarabiliyorum.

Kısacası hayat konforum ve özgüvenim arttı diyebilirim.

Olacak arkadaşlara tavsiye ederim fakat her ihtimalde olun demiyorum, önce güvendiğiniz bir yere gidip ön muayene olun, kornea kalınlığınız ve göz yapınız uygun mu ölçtürün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLphagut

quote:

Orijinalden alıntı: [TAB]ip

SAKIN!!
    Özel hastanelerin yeni taktiği..Lütfen girişimsel işlemler için üniversite hastanelerini tercih edin..
    Hem SGKdan hem sizden tonla para alırlar
    Nereden mi biliyorum? DOKTOR'um

lazer ameliyatı olabileceğim bir üniversite hastanesi ya da devlet hastanesi var mı?

mevcut ama sağlık bakanlığı ödeme yapmıyor ve benzer ücret verirsin...

• http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Ved91TJ9g9Q en son yapılan yöntemlerden birinin animasyonu burada... femtolasik... ama temel olarak hepsinin ortak yönü korneanın epitel denen yüzey tabakasının kaldırılarak alttaki stroma denilen ana iskeletin şekillendirilmesidir. yapılacak gözde stromanın kalınlığıda dahil birçok şey etkiliyor. hayatta çok defa olma şansınız olmadığından olacağınız yeri iyi seçin lütfen... bu arada en risksiz ameliyatlardan biridir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedinumara

arkadaşlar konuyu açan kişiye teşekkürler ama ameliyat olan kişiler doktorlarını söylerlerse daha faydalı olur.. sonuçta hastanenin kendisi değil doktor ameliyat ediyor. hangi doktor daha özenli ve titizdir?????

doktor kadar aletin ne olduğu ve hangi derecelere kadar ameliyatlarda sonuç verebildiği önemnli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalaraz

başvurdum aradılar..
    muayene ücreti: 77 normal dok. uzman doktora 135
    eğer lazere uyumluysa 900 tl...
    toplam 1000 tl....

şimdi adanada maya gözü aradım
    500 euro fiyat artı 20 tl muayene ücreti...

şimdi bir arkadaşıı aradım yaz ayında 2000 tlye olmuş 2250 demşler sonra 2000 ne çekmişler....taksit varmış çok memnun olduğunu söylüyor... bakacaz bakalım. hayırlısı...

konuyu açan arkadaşa tşk ederim..
    bende anlık rapor veriyorum..şimdi şimdi

maya göz var. sevgi göz de iyidir. diğerlerini bilmemek.. fiyatlar 500*1000 yuro arası piyasada zaten..

• Göz numaralarım her iki gözümde -6.5 miyop +1.0 astigmattı. Yaklaşık 15 senedir gözlük taktığım için artık yeter deyip önce Dünya Göz e gittim. Testlerden sonra kornea kalınlığım düşük çıktığı için (540 mikron civarında), lasik yapacaklarını ancak %80 ihtimalle operasyonun başarılı olacağını söylediler, ki bu son derece düşük bir oran. 900euro gibi bir fiyat vermişlerdi.

Ben de başka bir hastane arayışına girdim, hakkında çok fazla olumlu şeyler duyduğum Kudret Göz e gittim. Ağustos ayında da aynı hastanede lasek operasyonu oldum. Oldukça acılı bir iyileşme dönemi sonrası gözlerim lasik operasyonundan daha az incelmiş oldu.

Sonuç olarak şu anda bir gözümde 0,75 miyop 0,50 astigmat, bir diğerinde 0,50 hipermetrop 0,25 astigmat var. Ayrıca ışığa karşı duyarlılığım yok ancak düşük ışıkta görüşüm çok fazla düşüyor, görüş kalitemde de bariz azalma var. Doktorumla konuştum, 6 ay içinde düzelme olmazsa seneye yeniden ücretsiz operasyon yapabileceğini söyledi ancak yeni bir risk alma konusunda istekli değilim.

Gözlerim hala iyileşme döneminde, umarım değerler daha iyiye gider ancak bu operasyonun riskler taşıdığını bilmeniz gerek. Riskleri ve getireceği kolaylıkları tartıp değerlendirmenizi ona göre yapın. Ben uzun zaman risklerin daha fazla olduğunu düşündüğüm için yapmamıştım ancak şu anda yine de iyi ki yapmışım diyebiliyorum.

Son sözüm de şu anki kampanyayla alakalı: Dünya Göz'e gittiğimde kendimi seri kesim yapan bir mezbahada gibi hissediyorum. Yani sizi çok önemsemediklerini, her gün bunun gibi onlarca operasyon yaptıklarını, parayı verene kadar yüzünüze bakıldığını hissedebiliyorsunuz. Ayrıca kampanya adı altında gerçekleştirilen operasyonlar için hazırlanan şartların, kullanılan malzemelerin ne kadar kaliteli olduğunu da bilmek zor, ki ben çok güvenmiyorum. Tamamen kendi fikrim: Göz operasyonu olmak risk, Dünya Gözde göz operasyonu olmak ise daha fazla risk.

• quote:

Orijinalden alıntı: TRustNo_one

Merhaba arkadaşlar bende lazer ile ameliyat olmayı düşünüyorum fakat daha önce amliyat olmuşlara bi kaç sorum olacak.

1) ameliyat olurken bilinciniz açık mı oluyor yani görüyomusunuz gözünüze yaptıkları işlemleri (beni asıl tırstıran konu bu çünkü görürsem refleks olarak sakınırım gibi geliyo)
    2) herhangi bir acı yada ağrı hissediliyormu ?

1) Gözün açıkken, gözünün üzerine ortası saydam olan çerçeve gibi bir şey yerleştiliyorlar. Göz bu cama yapışmış oluyor. Sanırım vakumla aradaki havayı çekiyorlar (Kesin bilmiyorum tahmin. O anda ne yaptıklarını heyecandan pek farkedemiyorsunuz) Ameliyat anında gözünüzü oynatmanız imkansız. Göz açık olduğu için yukarıda cihazın ışıklarını görebiliyorsunuz.
    2) Lazer çalışırken dayanılmaz ağrı/acı hissediyorsun. Ama 5 dakikacık dişini sıkacacaksın.

• kaşkaloğlunu bende düşünüyorum 15 tatilde kontrole gidip ameliyat olabililirim ...
  • Riks budur.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.