Şimdi Ara

Dünyagöz'de lazer fırsatı... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
9
Favori
52.979
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: [TAB]ip

SAKIN!!
    Özel hastanelerin yeni taktiği..Lütfen girişimsel işlemler için üniversite hastanelerini tercih edin..
    Hem SGKdan hem sizden tonla para alırlar
    Nereden mi biliyorum? DOKTOR'um

lazer ameliyatı olabileceğim bir üniversite hastanesi ya da devlet hastanesi var mı?
  • 2 senedir gözlük kullanıyorum ve bıktım bende lazer le olmak istiyorum ama korkularim var eğer yenersem olurum en çok korktuğum tekrar ilerlemesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 numara yakını görememe (küçük yazıları net okuyamıyorum) problemi için ameliyat olunmaz değil mi? Ameliyat sonrası sıfırlanıyor mu yoksa 0.50-1.00 gibi hafif bozukluk devam ediyor mu?
  • Ankara Kudret Göz hastanesinde ön muayene oldum. Doktor bana gözümü sıfırlayamayacaklarını, ameliyat olsam dahi gözlük veya lens kullanmam gerekeceğini söyledi...

Ama eminim ki dünya göze gitsem gözlükten kurtulacaksın diye ameliyat edecekler. O yüzden ameliyat düşünenler, bir kaç farklı hastanede ön muayene olup ona göre karar versinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elninom1

1 numara yakını görememe (küçük yazıları net okuyamıyorum) problemi için ameliyat olunmaz değil mi? Ameliyat sonrası sıfırlanıyor mu yoksa 0.50-1.00 gibi hafif bozukluk devam ediyor mu?

Dostum bu kadar küçük numara için gözünü çizdirmene değmez zaten. Lens kullanmayı dene...

Ameliyat sonrası için kimse garanti veremez, çok farklı problemlerle karşılaşabilirsin. Aman ha...
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_MuKa

2 senedir gözlük kullanıyorum ve bıktım bende lazer le olmak istiyorum ama korkularim var eğer yenersem olurum en çok korktuğum tekrar ilerlemesi

Kaç yaşındasın? 2 senede kaç kez muayene oldun? Numarada ilerleme oldu mu bu süre içerisinde?

25 yaş altıysan ve gözlük kullanmaya yeni başladıysan ilerleme ihtimali yüksek. Lens kullanmayı dene. Lazer son çözüm gözüyle bak. Çünkü ameliyat sonrası şimdikinden beter bir hal alabilir. Göz ameliyatı ciddi risk içeren bir ameliyattır.
  • ben izmir gazi hastanesinde muayene olup kaşkaloğlu hastanesinde ameliyat olmustum 8-9 sene evvel. inanılmaz memnunum ben. ışığa hassasiyet ilk zamanlarda biraz oluyor ama sonra belki cok az farkla varsa da rahatsız etmiyor acıkcası beni. ameliyatla ilgisi var mı bilmem ama sadece akşamüstü saatlerinde yani hava kararmaya basladığı zamanlar görme netliğim biraz azalıyor. ama gözüm cok iyi görüyor diyen insanları çok şaşırtmışlığım vardır
  • ben ücretini karşılayım önce göz doktorları gözlüklerini atıp o lazer ameliyatını olsunlar!!!

(çok samimiyim %50 bile demiyorum %100 ünü karşılayacam)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker1041 -- 20 Aralık 2012; 13:51:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowtr

quote:

2 senedir gözlük kullanıyorum ve bıktım bende lazer le olmak istiyorum ama korkularim var eğer yenersem olurum en çok korktuğum tekrar ilerlemesi

Kaç yaşındasın? 2 senede kaç kez muayene oldun? Numarada ilerleme oldu mu bu süre içerisinde?

25 yaş altıysan ve gözlük kullanmaya yeni başladıysan ilerleme ihtimali yüksek. Lens kullanmayı dene. Lazer son çözüm gözüyle bak. Çünkü ameliyat sonrası şimdikinden beter bir hal alabilir. Göz ameliyatı ciddi risk içeren bir ameliyattır.

2 senede 2 kere muayene oldum 1.75 den 2.25 falan oldu sanırım
    yaş 28

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_MuKa -- 20 Aralık 2012; 13:57:56 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shadowtr

quote:

2 senede 2 kere muayene oldum 1.75 den 2.25 falan oldu sanırım
    yaş 28

Aynı yaştayız ama ilerleme devam ediyor anlaşılan. 2.25 lens ile çözülebilir. Astigmat yoksa lens işini çok rahat görür. Sakın ameliyat falan düşünme.

• lazer mi?
  • gözlükten kurtulmak için lazer olursun...

-göz hassasiyeti başlar sıkıntı yaşarsın
    -göz kuruluğu başlar damla kullanırsın
    -yazın güneş gözü yorar güneş gözlüğü kullanırsın
    -gece araç kullanamazsın yine gözlük kullanırsın....

e madem gece gündüz gözlük kullancam ne diye gözlüğü atmak için ameliyat olup gözümde kalıcı hasar yaptırayım ki? (göz kendini yenileyemeyen bir organ, lazerle atılan çizik iyileşmiyor)

peki lazerin hiç mi faydası yok? var tabi; doktorların cebi dolar daha lüks bir hayat sürerler

edit: ayrıca yıllar geçtikçe numaraların tekrar geri geldiğini yazmayı unutmuşum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker1041 -- 20 Aralık 2012; 14:18:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

quote:

Orijinalden alıntı: hcelebi

Bende aynı şekilde 6 sene önce ankara da lasik yöntemi ile olmuştum.

Ameliyat anında gelen yanık kokusu ve sonrasında ki ağrı neden oldum bu ameliyatı dedirtiyor.
    Fakat 2-3 gün sonra gözlüksüz yaşamanın konforunu tadınca iyiki olmuşum diyorsunuz.

Çoğu kişinin dediği gibi gözünüz eskisine göre biraz daha hassas oluyor. Özellikle gece ışık dağılması ve güneşte bakamama olabiliyor ama bu sorunda ilerleyen zamanlarda git gide azalıyor.

Tavsiye: ameliyat olmaya giderken yanınıza mutlaka güneş gözlüğü alın ve yanınızda bir yakınınız olsun.

Hangi hastanede oldunuz acaba?

Teşekkürler...

Kudret gözde olmuştum bende.

Eğer göz bozukluğunuz 4-5 seviyelerinden aşağıda ise olmanızı zaten onlarda tavsiye etmiyorlar. Çünkü ilerleyen zamanda numara aşağıya doğru düşebiliyor.
    Fakat eğer göz numaranız yükse ise olabilirsiniz.

Senede 1 kontrol ettiriyorum gözleri allaha şükür 0.00 :))

• Arkadaşalar beni aradılar,100 TL muayene ücreti,900 Euro'nun da yarısı şeklinde fiyat söylediler.Tetkikler ücretsiz dedi.
    Çarşambaya randevu aldık.Gözler uygun çıkarsa yaptırmayı düşünüyoruz.
  • Merhaba.Benim gözlerim 3,5 numara ve sürekli artıyor.Her kontrolümde 0.50 veya 0.75 numara artıyor.19 yaşındayım.Gözlük kullanmaktan bıktım artık.Geçen yaz lens kullanmayı denedim.Beceremedim.Zaten doktor demişti senin gözlerin hassas lens kullanamayabilirsin.Lensi takıp çıkaramadım..Ben de ameliyat olmak istiyorum ama ilerleme durmadan olmaz diyorlar.İlerleme illa ki duracak diye bir şey var mı?Yani ömür boyu numaramın artma ihtimali var mı?
  • Kudret gözde abim ameliyat oldu şuan gözlük takmıyor. Kudret gözün fiyatları da iyi
  • dışarda normal metal çerçeve kullanıyorum, evde ise şu esneyip eğilip bükülüp kırılmayan gözlükten. bazen üstüne yatıyorum, gözümde uyuya kalıyorum. rahat. herkese öneririm. lazeri bende araştırdım çok. yok öyle toz pembe bir dünya
    numaram 1.5 civarı.

• askerden sonra her turlu

8 derece yaklasik

• Merhaba arkadaşlar bende lazer ile ameliyat olmayı düşünüyorum fakat daha önce amliyat olmuşlara bi kaç sorum olacak.

1) ameliyat olurken bilinciniz açık mı oluyor yani görüyomusunuz gözünüze yaptıkları işlemleri (beni asıl tırstıran konu bu çünkü görürsem refleks olarak sakınırım gibi geliyo)
    2) herhangi bir acı yada ağrı hissediliyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRX

Merhaba.Benim gözlerim 3,5 numara ve sürekli artıyor.Her kontrolümde 0.50 veya 0.75 numara artıyor.19 yaşındayım.Gözlük kullanmaktan bıktım artık.Geçen yaz lens kullanmayı denedim.Beceremedim.Zaten doktor demişti senin gözlerin hassas lens kullanamayabilirsin.Lensi takıp çıkaramadım..Ben de ameliyat olmak istiyorum ama ilerleme durmadan olmaz diyorlar.İlerleme illa ki duracak diye bir şey var mı?Yani ömür boyu numaramın artma ihtimali var mı?

25 yaşindan sonra ilerlemiyor..

8 yasindan beri gözlük kullaniyorum.

2 sene önce lazer ameliyati olan arkadasima refakat etmistim. ameliyat çıkışı gözlerinin çok sızladigini soyleyip aglamisti..

o gün lazerden vazgectim.
    7 numara miyop 2 numara astigmatım var.
    gözlüğümden memnunum

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.