Şimdi Ara

Dünyagöz'de lazer fırsatı... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
9
Favori
52.983
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: S0NADAM

quote:

Orijinalden alıntı: TRustNo_one

Merhaba arkadaşlar bende lazer ile ameliyat olmayı düşünüyorum fakat daha önce amliyat olmuşlara bi kaç sorum olacak.

1) ameliyat olurken bilinciniz açık mı oluyor yani görüyomusunuz gözünüze yaptıkları işlemleri (beni asıl tırstıran konu bu çünkü görürsem refleks olarak sakınırım gibi geliyo)
    2) herhangi bir acı yada ağrı hissediliyormu ?

1) Gözün açıkken, gözünün üzerine ortası saydam olan çerçeve gibi bir şey yerleştiliyorlar. Göz bu cama yapışmış oluyor. Sanırım vakumla aradaki havayı çekiyorlar (Kesin bilmiyorum tahmin. O anda ne yaptıklarını heyecandan pek farkedemiyorsunuz) Ameliyat anında gözünüzü oynatmanız imkansız. Göz açık olduğu için yukarıda cihazın ışıklarını görebiliyorsunuz.
    2) Lazer çalışırken dayanılmaz ağrı/acı hissediyorsun. Ama 5 dakikacık dişini sıkacacaksın.

Sağ gözümdeki 2-3 saniyelik acı dışında kesinlikle acı hissetmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayavas

quote:

Orijinalden alıntı: cydonia

o göz doktorları, gözlüğü bırakıp, önce kendileri niye ameliyat olmuyorlar diye soramadan edemiyor insan...

gerçekten bu doğru.göz doktorları hep gözlüklü

kusura bakmayın konu dışı ruhum geldi.

Ateizler bunu da açıklasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: oonur33

quote:

Orijinalden alıntı: QRX

lazer olan arkadaşlar var mı?Memnun musunuz?Ben de lazer olmayı düşünüyorum.

ben oldum 6 ay once 6.25 derece miyopdum su an 0.25 derece cok memnunum dunya gozun etiler subesınde oldum bıldıgınız gıbı turkıyedekı ılk goz amelıyatı orda oldu cok sıkı muayeneden gecıyorsunuz ardından doktorun yanına gırıyorsunuz uygunsanız amelıyat ıcın konusup netlestırıyorsunuz dıger hastanelere gore bıraz pahalı 1100 euroydu ama bır kere oluyorsunuz 6 sene once aynı yerden amelıyat olan bır tanıdıgım var oda su an gayet memnun onun tavsıyesı uzerıne gıttım hastanedekı hızmetde super kesınlıkle tavsıye ederım sormak ıstedıgın varsada yardımcı olurum

cevabınız için çok teşekkürler.Benim gözlük numaram sürekli artıyor.Durmasını bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

quote:

Orijinalden alıntı: abizer

canını ve sağlığı seven ameliyat olmasın ben oldum hayatımın hatası oldum oda dünya gözde
    bir hikayerm var burada anlatsam inan ağzınızla gülmessiniz
    sadece bana genel müdürün dediği şeyi dim seninki tirlik olmuş
    1000/1 hastada olan bişey oda beni bulmuş o yüzden aman dim 28 yıl gözlük taktım keşke 50 yıl taksaydım

Hocam yaşadığınız sıkıntıları yazarsanız biz de soğumuş oluruz bu ameliyattan. Açıkça ben de olmak istiyorum ama sürüncemedeyim.

Saygılar...

sırf para için benim göz ameliyatımı yaptılar gaziantepde
    aradan biraz zaman gecti ve ben daha önce 7 derece hipermetroptum
    ameliyattan sonra gözlüğüde çöpe atım aradan zaman gecti 1 ay kadar ve göremez oldum
    bu durum yaklaşık 6 ay kadar sürdü daha sonra gözlük takmaya başladım ameliyatı gaziantep dünya göz de oldum
    daha sonra bana senin ameliyatın bu laseri kabul etmemiş eee 8,000 tl daha ver seni farklı bir ameliyat edeceğiz gözüne
    dedim sen ne diyorsun doktor v.s. daha sonrasından türkiyede bütün dünya göz hastaneleri gittim vip olarak
    ucakla ve son durumda ise benim göz için halen lens üretilmesini bekliyorum lens gelirse ameliyat olacam kısa ve öz bu
    şunu din dünya gözden hizmetlisinden genel müdüre kadar hepsini tanıdım kanka oldum desem yeri vardır
    ama genel olarak dünyanın en güzel şeyi gözlük bunu anladım

• quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

quote:

quote:

o göz doktorları, gözlüğü bırakıp, önce kendileri niye ameliyat olmuyorlar diye soramadan edemiyor insan...

ben bunu sordum oda baş hekime ve genel müdürüne aldığım cevap komikti

isimleri vermeyeceğim dediği aynen şuydu

ben canımı seviyorum :)

parasında değil yoksa

• quote:

Orijinalden alıntı: abizer

quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

quote:

quote:

ben bunu sordum oda baş hekime ve genel müdürüne aldığım cevap komikti

isimleri vermeyeceğim dediği aynen şuydu

ben canımı seviyorum :)

parasında değil yoksa

evet komik bir yaklaşım gibi geliyor ama ben de bu sebeple ameliyat olmaktan vazgeçtim, çalıştığım kurum ameliyatı karşılıyor, ücret vermeden yararlanabiliyorken doktorların resimlerine şöyle bir göz gezdirince baya bi gözlüklü doktor gördüm, Yanıbaşındaki teknolojiyi üstelik kendi arkadaşlarına ameliyat olacakken kullanmıyorlar. ön muyane olup korneamın ameliyata uygun olduğunu öğrenmeme rağmen hala karar veremedim, içim rahat etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktaysar -- 21 Aralık 2012; 0:40:25 >

• Ameliyat olan kişiler yaklaşık 1 gün boyunca ağrı ve göz yaşı akması olanlar oluyor diye biliyorum ameliyattan çıkanlar bana bu şekilde söyledi.

bir de yakını iyi görüyordum önceden şimdi yakını biraz uzaklaştırmış gibi uzağı da yakına almış gibi,yani ortada bir noktada hizalıyor gibi şeklinde yorumlar almıştım ameliyat olanlardan.
  • quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar bende lazer ile ameliyat olmayı düşünüyorum fakat daha önce amliyat olmuşlara bi kaç sorum olacak.

1) ameliyat olurken bilinciniz açık mı oluyor yani görüyomusunuz gözünüze yaptıkları işlemleri (beni asıl tırstıran konu bu çünkü görürsem refleks olarak sakınırım gibi geliyo)

1) Gözün açıkken, gözünün üzerine ortası saydam olan çerçeve gibi bir şey yerleştiliyorlar. Göz bu cama yapışmış oluyor. Sanırım vakumla aradaki havayı çekiyorlar (Kesin bilmiyorum tahmin. O anda ne yaptıklarını heyecandan pek farkedemiyorsunuz) Ameliyat anında gözünüzü oynatmanız imkansız. Göz açık olduğu için yukarıda cihazın ışıklarını görebiliyorsunuz.
    2) Lazer çalışırken dayanılmaz ağrı/acı hissediyorsun. Ama 5 dakikacık dişini sıkacacaksın.

teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: albati

quote:

quote:

Sağ gözümdeki 2-3 saniyelik acı dışında kesinlikle acı hissetmedim.

sağolun

• quote:

Orijinalden alıntı: [TAB]ip

SAKIN!!
    Özel hastanelerin yeni taktiği..Lütfen girişimsel işlemler için üniversite hastanelerini tercih edin..
    Hem SGK dan hem sizden tonla para alırlar
    Nereden mi biliyorum? DOKTOR'um

Aynen hocam

• Benimde miyop, yıllardır lens kullanıyorum. Gözlük takmak evde bile işkence gibi geliyor. Lensten çok memnunun ama zararları olduğunu biliyorum. Bende bu ameliyattan olmak istiyorum ama bir yandanda korkuyorum.
  • 6 yıl önce Dünyagöz'de ameliyat olmuş birisi olarak şunu söylemek isterim. Göz kuruluğu ilk günkü gibi devam ediyor, suni gözyaşı kullanmayınca yorgunluk ve ağrı yapıyor. Güneş ışığı ve parlak ışıklar gözlerimi rahatsız ediyor.

Göz numarası ameliyattan önce 4.75 miyoptu, ameliyattan sonra 0.25'e düştü, şu an 0.50.

Fakat gözlük gibi devamlı bir aparatla gezmek, yağmur suyu-buhar gibi problemler ve burnunuzun çevresinde gözlük iziyle dolaşmak, en basit tişört atlet değişiminde bile sorun yaşamak, kulağınıza büyük kulaklık takınca gözlük çerçevesinden dolayı rahatsız olmak, neredeyse tüm hareketli spor branşlarında sorun yaşamak;

ya da lens takıp gözlerinizi tahriş etmek ve tozlu havalarda işkence çekmek, lens suyu ve kabıyla uğraşmak yerine bugün gözlerim 4.75 miyop olsa yine gider lazer ameliyatı olurdum.

Ameliyatı tek tavsiye etmeyeceğim kişiler yukarıdaki yan etkilerinden ve gözler tam 0 numaraya inmediğinden dolayı gözü 1.00-1.50 civarı miyop olanlardır, 0.50'ye indirmek için bu risklere değmeyeceğini ve eğer gözlük kullanmak istemiyorlarsa lensle devam etmelerinin daha doğru olacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FX35 -- 21 Aralık 2012; 7:34:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhatdh

quote:

Orijinalden alıntı: aLphagut

quote:

Orijinalden alıntı: [TAB]ip

SAKIN!!
    Özel hastanelerin yeni taktiği..Lütfen girişimsel işlemler için üniversite hastanelerini tercih edin..
    Hem SGKdan hem sizden tonla para alırlar
    Nereden mi biliyorum? DOKTOR'um

lazer ameliyatı olabileceğim bir üniversite hastanesi ya da devlet hastanesi var mı?

mevcut ama sağlık bakanlığı ödeme yapmıyor ve benzer ücret verirsin...

var mı bildiğiniz bi yer? istanbulda?

teşekkürler

• Arkadaşlar yakınımda bir çok kişi bu ameliyatı oldu... kimsenin ameliyatı yaptırır iken ağrısının olduğunu duymadım.. (gözden göze farkedermi bilmiyorum)

Gece görüş ile ilgili de sorun yok dediler...

Bende olmayı düşünüyorum fakat göz olduğundan dolayı ve göz doktorlarının gözlük ile çalışmasından dolayı tedirgin olmuyor değilim..

genel de kampanya dönemleri sonrası Dünyagöz yeni bir teknolojiye geçiyor, acaba yeni bir ameliyat çeşidimi gelecektir, cihazların kullanım ömrümü doluyor, ne dersiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: boxor

ya klasik bir pazarlama taktiği bu.... aynı şekilde şu malum tuzla termal otellerde alışveriş merkezlerinde çekilişle 2 haftalık tatil veriyoruz ayağnz her çekiliş formunu doldurupta sonra kazandınız diyerek keklemeye çalışan firmların taktiği bu..

formu doldur bilgilerini kapsınlar sonra fiyata kökleyip siz ilk 1000 şanslı kişiden birisiniz ayağına gazı verip sonra %50 indirimle fiyatı normale çekmekten başka bir şey değildir. belkide normal fiyat 1000tl iken kampanyalı fiyatı 2500tl gösteri %50 indirimle 1250tl iyerke ekstra olarak 250tl geçirme taktiğidir :)

kanmayınız :)

ayrıca bende düşünüyorum gözler 0.75 ve 1.00.... iett geçip gidiyor göremiyorum hat numaralarını.

ameliyat olunca belli bir süre sonra yine tekrarlıyormuş diyolla doğrumu ?

sizinlaynı sorunları yaşıyorum ve 1.25 ken gözlük numaram 2 yıl ps3 oynarken ve bazen aksamları taktım ( takmassam bugulu goruyorum ve net goremıyorum ) 2 sene sene tekrar gıttıgımde 0.75 e dusmus dedı bana doktor ama 1.0 ile arada kaldık yanı bende miyop um uzagı goremıyorum ama bence sankı 1.25 1.50 gibi hisssediyorum cunku tv ye daha yakın oturuyorum artık ayrıca lens aldım ama takıp cıkaramyaı pek becemedım ve tam da oturtamadım gozum kasınıy ıcı yanıyo hem de en soncıkan kalıtelı bı lens almama ragmen...laze olucam ama beklıyorum ta soncları ne olur bıraz daha gelıssın beklıyorum acıkcası ama soradan yan etkılerı ıcın kararsızım

• quote:

Orijinalden alıntı: PES_21_Murat

quote:

Orijinalden alıntı: boxor

ya klasik bir pazarlama taktiği bu.... aynı şekilde şu malum tuzla termal otellerde alışveriş merkezlerinde çekilişle 2 haftalık tatil veriyoruz ayağnz her çekiliş formunu doldurupta sonra kazandınız diyerek keklemeye çalışan firmların taktiği bu..

formu doldur bilgilerini kapsınlar sonra fiyata kökleyip siz ilk 1000 şanslı kişiden birisiniz ayağına gazı verip sonra %50 indirimle fiyatı normale çekmekten başka bir şey değildir. belkide normal fiyat 1000tl iken kampanyalı fiyatı 2500tl gösteri %50 indirimle 1250tl iyerke ekstra olarak 250tl geçirme taktiğidir :)

kanmayınız :)

ayrıca bende düşünüyorum gözler 0.75 ve 1.00.... iett geçip gidiyor göremiyorum hat numaralarını.

ameliyat olunca belli bir süre sonra yine tekrarlıyormuş diyolla doğrumu ?

sizinlaynı sorunları yaşıyorum ve 1.25 ken gözlük numaram 2 yıl ps3 oynarken ve bazen aksamları taktım ( takmassam bugulu goruyorum ve net goremıyorum ) 2 sene sene tekrar gıttıgımde 0.75 e dusmus dedı bana doktor ama 1.0 ile arada kaldık yanı bende miyop um uzagı goremıyorum ama bence sankı 1.25 1.50 gibi hisssediyorum cunku tv ye daha yakın oturuyorum artık ayrıca lens aldım ama takıp cıkaramyaı pek becemedım ve tam da oturtamadım gozum kasınıy ıcı yanıyo hem de en soncıkan kalıtelı bı lens almama ragmen...laze olucam ama beklıyorum ta soncları ne olur bıraz daha gelıssın beklıyorum acıkcası ama soradan yan etkılerı ıcın kararsızım

yan etkisi çok nadir oluyorda işte tekrarlama riski var diyorlar ne anladım ozaman ameliyattan...

bende aynı tv ye yakın oturuyorum haberleri izlerken yazıları seçemiyorum :) aslında göz numaram düşük ama çok problem oluyor.

bende ps3 oynarken 3d gözlükleri takıyorum sanırım ondan bozduk gözleri bir dönemde kitap okuduk epey sanırım fazla kaçırdık :)

lens olarak Bausch Lomb PureVision 2 HD aldım. Bir dönem kullandım ama bu sefer gözlerimden çapak çıkartma kaşıma v.b. tik oldu. Sonra lensler bitince daha da kullanmadım. Birde üşengeçlik ya. Akşamları çıkartmak istemiyorum 3 gün çıkarmadan kullanıyorum sonra batıyor halbuki eşimde kullanıyor 2 hafta çıkarmasa bana mısın demez

gözlük burnumun üzerinden tuhaf durdugunu hissediyorum. film veya oyun oynarken HD görebilmek adına takıyorum

• arkadaslar kaliteli bir yerde göz iicn lazer ameliyat fiyatları nedir acaba dünya göz beni aradı bugun % 50 indirimler 400 euro ya ıntrase lazer ameliyatını yapıcaklarını söylediler naıl tavsiye eder misiniz ?
  • 10 sene önce dünya göz uygun bulmamıştı. Neden olarak kornea kalınlığı değil, stroma nın ince olması idi sanırım..Bu durumda olup ta sonradan bu ameliyatı olabilen arkadaş var mı? Paragöz Dünyagöz o zaman paramı almaktan vazgeçtiğine göre sorun büyüktür diye düşündüm:)
  • Hisar intercontinental hastanesinde lazer ameliyatı yapan doktorlardan birisininde kendisine lazer ameliyatı yaptırdığını duymuştum. Halk arasındaki genel kanıya göre sektörde ilk örnek olabilir )
  • Aslında Dünya Göz güvenli diye düşünmüştüm ama bir arkadaş sakın gitmeyin demiş. Ben gözlükten bıktım 1,5 senedir lens kullanıyorum. Sanırım tavsiye edenler veya etmeyenler kurum adı dışında Şube ve Hekim ismi verseler daha bilgileniriz. Çünkü bence en önemlisi hekim becerisi ve tecrübesi.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.