Evet beyler wolverine'nin bıçakları adamentium denen bir metal ama tabi gerçek dünyada böyle birşey yok. Ironman'in zırhı da altın-titanyum karışımı ama jet uçağı mermilerine dayanması fantaziden ibaret bence. Dünyanın en dayanıklı alaşımı nedir ve uçaksavar mermilerine bu alaşımdan kaç mm'lik kalınlığa sahip bir zırh karşı koyabilir? Merak ettim inek arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
Iron man daki altın Titanyum alaşımi olabilir. Altın dayanıklı ama pahali bir element. Onun için fazla kullanılmaz..
quote:
Orijinalden alıntı: Turistof Kolomb
Bira ve kahve
quote:
Orijinalden alıntı: ruslankaraev
Alıntıları Göster
Kangalyum
quote:
Orijinalden alıntı: Turistof Kolomb
Bira ve kahve
kangal2meşhurkedi3
Metalurji ve Malzeme mühendisleri konuya bekleniyor
quote:
Orijinalden alıntı: Görkem Y.
Kangalyum
Element o element ben buldum.
quote:
Orijinalden alıntı: hckr
quote:
Kangalyum
Alıntıları Göster
elmas
quote:
quote:
Kangalyum
sen git elektiriğinle oyna.
quote:
Orijinalden alıntı: _K_A_İ_N_
quote:
quote:
Kangalyum
sen git elektiriğinle oyna.
Alıntıları Göster
Düşünceler mermi işlemez.
quote:
Orijinalden alıntı: sonneillon
Evet beyler wolverine'nin bıçakları adamentium denen bir metal ama tabi gerçek dünyada böyle birşey yok. Ironman'in zırhı da altın-titanyum karışımı ama jet uçağı mermilerine dayanması fantaziden ibaret bence. Dünyanın en dayanıklı alaşımı nedir ve uçaksavar mermilerine bu alaşımdan kaç mm'lik kalınlığa sahip bir zırh karşı koyabilir? Merak ettim inek arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
Dünya nın en sert maddelerinden biri elmas tır.Elmas-titanyum-altın üçlüsü çok dayanıklı olabilir ama böyle bir karışımı birleştirmek imkansız gibi çünkü elmas tan bahsediyoruz değilmi :)