Şimdi Ara

Dünyayı tehdit eden kuyruklu yıldız temalı felaket filmi Greenland’in ilk fragmanı yayınlandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayret sjw ler bu filmi kaçırmış sanırım.

zenci adam olmalıydı eş rolünde. çocuklardan biri potansiyel gay , diğeri potansiyel lezbiyen... evet beyler open-minded oluyoruz... hadi 3 - 2 - bi dakka. zenci yok, gay yok, lezbiyen yok o zaman açık görüşlü olamıyoruz... kusura bakmayın! Hemen CNN, CNBC gibi TV kanalları, Newyork Times, Guardian gibi gazetelere mail atalım da biraz baskı kursun yahudi medyası ...

• quote:

Orijinalden alıntı: eylül kabus

ve dünya insanlar yüzünden bu denli kötü/iğrenç biryerken, hala neden çocuk yapıyorlar anlamıyorum. Çocuk yapılmasına karşıyım. İnsan kötüdür. Bu yüzden insan nesli sona ermeli bence. Nietsche der ki; Kutudan çıkan son kötülüktür.

Herkesi aynı kefene koyamazsınız. Mesela ben ve ailem genelde iyi niyetli insanlarız. Dürüstlük ve adil olmak iyidir, size hiç bir seyi kaybettirmez. Onurunuzla yaşayın ve olumsuz laflara hedef olmayın derim.

• ebavamqko E kullanıcısına yanıt

Ulan herşeyi nasıl eşcinsellere getiriyorsunuz arkadaşım rahat bırakın insanları daaa! Bi furyadır gidiyor en çok eleştirenlerde vardır bişeyler derler ya artık inanmaya başlıyorum!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Curimo

Ulan herşeyi nasıl eşcinsellere getiriyorsunuz arkadaşım rahat bırakın insanları daaa! Bi furyadır gidiyor en çok eleştirenlerde vardır bişeyler derler ya artık inanmaya başlıyorum!

bunu bana değil sjw-ci liberal solcu arkadaşlarına söyle. onlar gittikleri Soros destekli hücrelerde yetkili kişilere ulaştırırlar isteğini.

• Başrolde yine saçma filmler jönü... Adamı görünce filmin ne olduğunu açıklamaya bakmadan anlayabiliyorum zaten. Derin darbe ve Yarından Sonra nın üstüne film izlemedim daha

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Klişe mlişe ve Gerald Butlar'a rağmen muhtemelen bu filmi izleyeceğiz. Yokluk bunu gösteriyor. Film kıtlığı var piyasada.

• Yine başkanı kurtarır mı acaba? Ben bunu merak ediyorum.

• İstediği kadar klişe olsun. Fragman gayet güzel özellikle bu türü sevenler için

İzlenir her türlü.

• Anca fragmanı izlerim. Vaktime yazık

• Gerard Butler'ın oynadığı gayet kaliteli filmlerde var niye yerdiniz bu kadar anlamadım. Adalet Peşinde bence çok güzel bir film, yine kendi alanında kadın aklı erkek aklı diye bir film vardı gayet eğlenceli bir filmdi.

• Curimo kullanıcısına yanıt
    adam sonuna kadar haklı böyle bir algı oluşturma çabası yok mu var var eğlence sektörünün tamamında var eleştiren neden eşcinsel olsun bu normal bir şey değil ve eleştiriyor öyle olsa eleştirmez bakar geçer bu tarz yorumlara itiraz edenlerde bi sıkıntı olabilir belki

• Tam 1080p torent lik film

• İmdb’ye girdim, bu adamın son 7 filmini izlememişim. Bir Gods of Egypt’i izlemişim, o da yokluktan heralde. Niye izlediğimi hatırlamıyorum. Bunu da izlemem heralde.

Ekleme: İzlediğimden önceki filmlere de baktım, ondan önce de Law Abiding Citizen’i izlemişim. Ondan önce de 300’ü izlemişim. Şunu anladım bu adamın oynadığı filmler bana izlenebilir gelmiyor demek ki. Bu adam benim gözümde, sağlam filmlere geçiş yapıp imajını tazelemesi lazım :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulak Misafiri -- 30 Haziran 2020; 13:49:34 >
  • darkaura kullanıcısına yanıt
    Aslında bu teorik olarak mümkün. Evet dünya hareket ediyor, ama çekim gücü de var. Kuyruklu yıldızdan kopan parçaların yörüngeye girip farklı zamanlarda düşme ihtimali var. Kuyruklu yıldız da aynı şekilde çekim gücüne kapılır ve daha sonra düşebilir. Ama böyle bir felaket büyük ihtimalle dünyanın değil, jüpiterin çekim gücü yüzünden gerçekleşecek. Jüpiter bir gün yakınından geçen bir kuyruklu yıldızı yolundan çevirecek ve kendi üzerine çekemeyip bükmekle yetinecek. İşte o zaman üzerimize kurşun gibi inebilir. Aslında tüm bu düşme süreci giderek daralan eliptik yörüngelerin sona ermesinden ibaret. Yine de bu tip filmlerde çok fazla mantık hatası olduğu doğrudur.

• ULYSES kullanıcısına yanıt

teoride hermen hersey mumkun ama o kadar kucuk bir ihtimalki. dunyada kuyruklu yildizda cok buyuk hizlarda hareket ediyor. dunyanin hizi saniyede 25km, kuyruklu yildizlarinda 10 ila 70km arasi. kuruklu yildizin hizi 50km/saniye desen 2 saatde dunya ile ay arasindaki mesafe demek. kuyruklu yildizin 2 parcasi arasinda 2 gun mesefe olsa bu ayla dunya arasinin 24kati mesafe ediyor. bu mesafeden bu hizla dunya cekimine kapilmasi cok zor. daha once dunya ile ay arasinda yakin mesafeden gecen meteorlar olmustu. bu kadar uzak mesafedeki parcalarin pespese dunyayi vuracak yorungeye girmesi icin birinin ozellikle hassas nisan almasi, parcalari pespese dunyayi hedefliyerek gondermesi gerekir. baska bir noktada parcalanan bir kuyruklu yildizin parcalari arasinda bu kadar buyuk mesafeler acilirmi.

• bu adam neden hep klişe filmlerde oynuyor ya.

• klişe ama ben seviyorum böyle filmleri buda güzel izliyeceğim

• Kulak Misafiri kullanıcısına yanıt
    O sadece bir oyuncu. Filmlerinin sütüdyosu, senaristi, yapımcısı önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: azizfikri

O sadece bir oyuncu. Filmlerinin sütüdyosu, senaristi, yapımcısı önemli.

e evet doğru aksini iddia etmedim. Ama şu var bu adamın film kariyeri aşağılara doğru gidiyor. Mesela bir zamanlar Russel Crowe, bana göre tabi, böyle aşağılara doğru gidiyordu. Sonra toparladı. Filmi çıktığı zaman ben de ufak da olsa bir merak uyandırıyor. Ama bu adamın filmleri hiç merakımı celbetmiyor. Yeniden bi zıplama yapması lazım.

• Umarım 5 yıl sonra böyle bir olay gerçekleştiğinde umarım yine etrafta vay be adamlar filmini çekmiş diye dolaşmaz insanlar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.