Şimdi Ara

Duo giricek var mı? Silver - Gold

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunda flame yapmıcak bi duo arıyorm, genelde sup mid oynuyorm, ama diğer lanelerde de sıkıntı çıkmaz oynarm, sadece oyunu satmıcak adam lazım bana.
    Sürekli afk kalanlardan bıktım.
    Dün kazandığımız şu maçıhttp://matchhistory.tr.leagueoflegends.com/tr/#match-details/TR1/150727710/201119970 adamın afk kalması yüzünden kaybettik 20dk 5 kişi oynadık ve hala üstündük, bu maç yüzünden lig düştüm.
    Duo giricek gold ve silver lazım.

• Kıllar Dökümü v3 kullanıcısına yanıt
    ya doluda eminim ki burdakilerin çoğu da, gankta kill çalan junga küfür edip afk kalır, ss vermediler ben afk tarzında şeyler olmasn ne olursa olsn maçı bitiricek biri lazım.
  • ekel nick aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolyDarkness QQ

ekel nick aynı

HolyDarkness QQ bu şekilde ekliyorm?
  • ayn
  • beni de ekle istersen maçlarıma bakabilirsin çok giremem ama açıksan oynarız nick: eiganin :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skrilléx

Arkadaşlar oyunda flame yapmıcak bi duo arıyorm, genelde sup mid oynuyorm, ama diğer lanelerde de sıkıntı çıkmaz oynarm, sadece oyunu satmıcak adam lazım bana.
    Sürekli afk kalanlardan bıktım.
    Dün kazandığımız şu maçıhttp://matchhistory.tr.leagueoflegends.com/tr/#match-details/TR1/150727710/201119970 adamın afk kalması yüzünden kaybettik 20dk 5 kişi oynadık ve hala üstündük, bu maç yüzünden lig düştüm.
    Duo giricek gold ve silver lazım.

Ekle punky nickim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 13 pro mu 14 plus mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ekledm herkesi nick : rawien
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.