Şimdi Ara

Duolingo Kulüp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
1
Favori
10.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugün yeni bir eklenti gelmiş duolingoya. Duolingo klüp adında ne işe yaradığına dair henüz bir fikrim yok ve bunu merak ettiğimden bir klüp kurdum. Eğer duolingo kullanan varsa aranızda katılabilirsiniz. Belki güzel bir eklentidir. Yararlı olduğunu düşünürsem eğer konuyu editleyerek detaylı açıklama yaparım.

Katılmak için kod: AEMTNV

• Merhaba arkadaşlar üstteki klüp dolu.Bende yeni 1 tane açtım kod UZ5EHG

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstteki de dolu ben de kurdum buyurun : 9TW3PE
  • Üstteki doldu buyrun: F74ECN
  • üstteki kulüplere üye oldum 15 er kişilik kulüpler üyelerin yarıdan fazlası aktif kullanmıyor hatta hiç kullanmıyor yeterince rekabet ortamı sağlanmadığından yeni bir kulüp kurmak istedim. Aktif olarak girip puan toplamayanlar kulüpten silinecektir. güzel bir rekabet ortamı olsun ki bu eklentiyi amacına göre kullanmış olalım.

kod : 87GK52
  • JMRV6T
  • Arkadaslar bu duolingoyu indirdim ama ders vermiyor yani harflerin okunuşlarini cümle düzenini falan öğretmiyor hemen cümle ezberine başlıyor. herkeste böyle mi?

apple ne demek diyor asagida elma resmi var böyle mi öğreniyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trakyaali -- 15 Ocak 2017; 21:40:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdilik ingilizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: patrickbateman

üstteki kulüplere üye oldum 15 er kişilik kulüpler üyelerin yarıdan fazlası aktif kullanmıyor hatta hiç kullanmıyor yeterince rekabet ortamı sağlanmadığından yeni bir kulüp kurmak istedim. Aktif olarak girip puan toplamayanlar kulüpten silinecektir. güzel bir rekabet ortamı olsun ki bu eklentiyi amacına göre kullanmış olalım.

kod : 87GK52

Merhaba ben de gruptayim ve ilgilenmeyenler var. Yönetici olarak çıkarabilir misiniz? Aktif olanları ekleme amaçlı rica ediyorum.
  • patrickbateman P kullanıcısına yanıt
    Eğer kulüpte aktif olmayan varsa ise yerine gelebilirim yada aktif bir arkadaşın bir arkadaşın bir grubu varsa ö.m kodu yollarda sevinirim.
  • Garipsi kullanıcısına yanıt
    Almanca U82Y5G
    İNGİLİZCE JMRV6T
    Üzülerek uygulanacak kurallar:
    1. Uye sayısına bakılmaksızın aktif olmayan üyeler gruptan çıkarılır.
    2. Kulübün 15 kişi olduğu farkedildigi anda puanı ve/veya performansı en düşük olan üye gruptan çıkarılır.
    3. Gruptan çıkarma uyarı mahiyetindedir. Çıkarılan üye tekrar üye olabilir. Ancak geri döndüğünde 15. olmamaya dikkat etmelidir.(Çok ciddi oldu bea)
    Yarışa bekleriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emreuuu -- 19 Ocak 2017; 9:2:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni kulübümüz "ya yarış ya atıl" hizmete girdi.

Aktif olacakları bekleriz

Kulüp kodu: SWK4HG

• Konudaki kulüpleri denedim sanırım hepsi dolu.yeni bir tane açtım isteyenler buyursun. THAB3K

• Emreuuu E kullanıcısına yanıt
    Gruptan cıkarılanlar tekrar dönebilir. Ama döner dönmez haftalık puanlamada 14. kişinin üstüne çıkmalı. Çünkü iyi yarışacak üyelere yer açmak adına grup hep 14 kişi tutulmaya çalışılacak. O yüzden herhangi bir zaman diliminde haftalıkpuan sıralamasında 15. sıraya düşen üye gruptan üzülerek te olsa çıkarılacak. İşleyiş böyle.

• Almanca U82Y5G 

İNGİLİZCE JMRV6T 

2. Kulübün 15 kişi olduğu farkedildigi anda puanı ve performansı en düşük olan uye gruptan çıkarılır. Bu yüzden yeni katılan üyelerin kulüpte kalabilmesi için üye olur olmaz üst sıralara çıkmaları gereklidir.

3. Gruptan çıkarma uyarı mahiyetindedir. Çıkarılan üye tekrar üye olabilir. Ancak geri döndüğünde 15. olmamaya dikkat etmelidir.(Çok ciddi oldu bea) 

Yarışa bekleriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emreuuu -- 20 Ocak 2017; 10:23:15 >
  • Gruplara katılamıyorum ve "Bu kodla eşleşen bir sınıf yok. Yazdığını lütfen bir kez daha kontrol et." hatasını alıyorum.
  • Emreuuu E kullanıcısına yanıt
    Gruba üye olan arkadaşlar istek ve önerileri varsa buradan iletişime geçebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emreuuu

Almanca U82Y5G 

İNGİLİZCE JMRV6T 

2. Kulübün 15 kişi olduğu farkedildigi anda puanı ve performansı en düşük olan uye gruptan çıkarılır. Bu yüzden yeni katılan üyelerin kulüpte kalabilmesi için üye olur olmaz üst sıralara çıkmaları gereklidir.

Yarışa bekleriz.

İNGİLİZCE JMRV6T

Gruba üye olan arkadaşlar istek ve önerilerini buradan iletebilirler.

• Yukardakiler dolu. yeni klüp kurdum. Y6RDWP

• Hepsi dolu=) bize bekleriz..

( Haftalık değerlendirmelerde gelişim göstermeyen/puanı az olan üye atılır. Dolayısıyla Her zaman boş yerimiz olacaktır.)

**Durumu iyi olan üyeler kulüp başkanınca takibe alınır. **

Kulüp kodu :
    A7R9JE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konsul -- 31 Ocak 2017; 21:36:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.