Bu önermeyi doğru kabul edip tercihini ona göre yapana : |
Udemy + Üni. = ABD
-
-
Şaka maka udemy sertifikalarını linkedinde vs. ciddiye alıyorlar mı acaba
-
Ben en az 200 yere başvurmuşumdur hocam totalde, hiçbirisi bırak Udemy'i, edX'in ve Coursera'nın sertifikalarını bile görmüyorlar :(
-
Sene başında ünide ki 5 haftalık giriş eğitim sertifikaları işe yarar mı diye düşünmüştüm ben
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ee o zaman kendinizi geliştirin demeleri boş mu? Sertifikaları takmıyorlar diyorsunuz.
Görmüyorlar derken ne demek istedin hocam göz atmiyorlar mı yoksa göz atıp reddediyorlar mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
6-7 saniye ortalama cv'ye bakılma süresi, göz atmıyorlar.
-
Daha doğrusu milletin "kendini geliştirme" algısı aşırı yanlış. Udemyden aldığın sertifikaları sembol olarak kullanmayacaksın siteden öğrendiğin şeyleri kullanacaksın amacın neyse onda. Günde 30 litre su içen TikTok bağımlıları sağolsun yanlış yönlendirme kasten veya kasıtsız hatsafhada şuan.
+Instagramda yıllık 200k dolar kazanıyorum diyenler + abi bütün meslekler boş 6 ay öğrenirsin bir yere girersin+üni boş knk tayfa
Yazarken sinir oldum ya bitsin bu furya
Bugünün "üni boş kendini geliştirmezsen bi hiçsin" tiplemeleri yarının kahvehane dayılarına dönüştüğünde bu furya bitecek hocam. Yakın zamanda çözülmesini beklemeyin ama :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-927DC4D74 -- 16 Ağustos 2023; 16:12:28 >
O zaman sütçüimam ybs + 1000 saat Udemy kasan dayımın oğlu nasıl silikon valleye girdi
Konusu gelmişken
Özellikle şu günlerde üniversitenin farkını/faydasını daha çok gördüm.
Üni boş "tayfayı" dinlemeyin. Üniversite gayet "dolu"...
-
hiç bakmıyorlar bile hocam
-
Hocam eğer söylemek yasak değilse hangi firmada stajersin
Hocam Udemy sertifikasına bakıp da işe alım tabii ki de yapmazlar ancak o eğitimler insanı gerçekten geliştiriyor ve kişinin işine daha hakim olmasına yardımcı oluyor. İnternetten bu şekilde eğitim alıp kendimizi geliştirmeyeceğiz de ne yapacağız? Okulu zaten okuyoruz o ayrı mesele ama dümdüz okul okuyup bitirmenin de sağlıklı olduğunu düşünmüyorum zaten o şekilde düşünülürse mühendislik okumak çok daha kolay bir iş oluyor. 5 saat ders çalışılıyorsa 1-2 saat de bu şekilde alanında kendini geliştirmek için çalışmak asla yanlış değil bence.
-
Hocam farkındaysan ben ona bir şey söylemedim ama sertifikaların önemi yok kendini geliştireceksin tabii ki ben kendini geliştirmeyeceksin demedim ki
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Direkt olarak ABD'ye gitme devri bitti.
-
Reddit'te tonla konu var. Bootcamp ile işe girenleri layoff sürecinde işten çıkartmışlar. CS okumayı düşünenler vardı diploma için.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Konusu gelmişken Özellikle şu günlerde üniversitenin farkını/faydasını daha çok gördüm. Üni boş "tayfayı" dinlemeyin. Üniversite gayet "dolu"... |
+Instagramda yıllık 200k dolar kazanıyorum diyenler + abi bütün meslekler boş 6 ay öğrenirsin bir yere girersin+üni boş knk tayfa
Yazarken sinir oldum ya bitsin bu furya |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X