Şimdi Ara

Dupe veya buglu itemler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktada belli olacağı üzere satılan itemin buglu veya dupe olup olmadığını anlamak mümkünmüdür acaba bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

• Mümkün değildir fakat server'da sağlam item alacak kapasitede ki insanlar düpe mi değil mi bilir . Çünkü kimde ne item ne zaman var onuda bilir . Fakat para basıp başlayacağım server'ın tekinde ve +9-+10 item alacağım diyorsanız anlama ihtimaliniz yok .
  • Piyasada sürekli al sat yapanlar bilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

Mümkün değildir fakat server'da sağlam item alacak kapasitede ki insanlar düpe mi değil mi bilir . Çünkü kimde ne item ne zaman var onuda bilir . Fakat para basıp başlayacağım server'ın tekinde ve +9-+10 item alacağım diyorsanız anlama ihtimaliniz yok .

Server'da prestij sahibi insanlarında banlandıgını goruyorum su donemde Ronark'da.

Dupe veya buglu itemler

Aynen bu şekil oluyor resimdeki arkadaşın hikayesi farklı dupe falan degil onu da belirteyim.

• dün ioniada +9 rogue chitin kafalık görmüştüm 10 gbden satılıyordu ve serverda ne kadar asas varsa %40 nda 9 kafalık var vede 4 server degistirdim +9 reduceli raptor her serverda 5 tane satılıyor en az ( Adamlar parayı götürüyor bizde salak gibi izliyoruz )
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinho6

quote:

Mümkün değildir fakat server'da sağlam item alacak kapasitede ki insanlar düpe mi değil mi bilir . Çünkü kimde ne item ne zaman var onuda bilir . Fakat para basıp başlayacağım server'ın tekinde ve +9-+10 item alacağım diyorsanız anlama ihtimaliniz yok .

Server'da prestij sahibi insanlarında banlandıgını goruyorum su donemde Ronark'da.

Dupe veya buglu itemler

Aynen bu şekil oluyor resimdeki arkadaşın hikayesi farklı dupe falan degil onu da belirteyim.

Düpe item tespit edildikten sonra böyle olur ki zaten bu durumda adam o itemi satamaz . Resimde ki arkadaşın itemler bugda kaldığı için öyle gözüküyor düpeyle alakası yok .

• anlayamazsın +10 almadığın sürece silinmez zaten
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinho6

quote:

Dupe veya buglu itemler

Düpe item tespit edildikten sonra böyle olur ki zaten bu durumda adam o itemi satamaz . Resimde ki arkadaşın itemler bugda kaldığı için öyle gözüküyor düpeyle alakası yok .

Bug oldugunu biliyorum zaten yazdım dupeyle alakası yok diye?
    Ama sonunda boyle oluyor old takı durumuna düşer.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.