< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranac -- 8 Ekim 2021; 15:36:48 > |
Duracell basic 10'lu paket kalem pil 32,90 TL
-
-
Bu fenomen beril anac forum yönetimine para mı veriyor? Herkese refarans link yasak ama bu rahat rahat atıyor.
-
Evde çocuğu olan gidip bundan alacağına gider bimin pilini alır.10 tane düz pile kim 40 lira verir ?
-
-
bence parası bol olan anlar anvcak 2,5 3 liraya amazonda duracell bulunuyor
-
Hepsiburada dan 75 tl ye cef 14 model şarjı pil ve makinesini almıştım birde ek olarak 2500 mah pil aldım 3 senedir kullanıyorum eğer pil tüketiminiz fazla ise bu yolu tavsiye ederim 500 defa kullanma ömrü var pillerin -
duracell hikaye turkcell daha iyi çekiyor
-
Hem çocuğu hem aklı olan da anlamaz bu paraya gider 2 tane şarjlı pil alır. 3. şarjdan sonra hem daha ucuza gelir hemde gözü gibi baktığı çocuğuna daha yaşanabilir dünya bırakmak adına azda olsa bir katkısı olur.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Evde çocuğu olan gidip bundan alacağına gider bimin pilini alır.10 tane düz pile kim 40 lira verir ? |
Bu fenomen beril anac forum yönetimine para mı veriyor? Herkese refarans link yasak ama bu rahat rahat atıyor. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X