Şimdi Ara

Durağın önü boş fakat yine de araç çekiliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün öğlen arası iş yerinden çıktım.Sokakta yürüyorum. ( Yer ümraniye / tepeüstü )
    İstanbul trafik vakfı bir kaç kez benim aracımıda cekmişti.
    Araç benim aracım değil ama rahatsız oldum bu durumdan
    Trafikte hareket halindeyden bir anda önümde durup bu aracı cekip alıp getirdiler.
    Bu kadar gereksiz yere araç çeken bir kuruluş görmedim.Gereksiz yere araç çekiyorlar.
    insanları madur ediyorlar.
    yazıktır günahtır.
    Trafiğe engel olsa anlarım.ama bu aracın neresi trafiğe engel oluyor iett durağı uzakta bu alanda iett otobüsü duramazmı ?
    Bence amaç farklı açık ve net.

Durağın önü boş fakat yine de araç çekiliyor

• otobüs durağını bahane etmişler,araki araba bulasın yazık,ceza yazıp gidin bari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence köşedeki octavia'yı çekseymiş daha iyiymiş. Yola çıkacak adamın bütün görüş alanını daraltıyor. Ana yoldan ara yola dönecek adamın da görüşünü engelliyor. 2 aracın orada kafa kafaya girme şansı çok yüksek.
  • Basbayağı durağa park etmiş işte.
  • Bunu bize niye anlatıyorsun ki gidip konuşsaydın aracı çeken kişiyle
  • Amaç trafiği düzene sokmak değil ki...Tahsilat yapmak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FirstClass

Bence köşedeki octavia'yı çekseymiş daha iyiymiş. Yola çıkacak adamın bütün görüş alanını daraltıyor. Ana yoldan ara yola dönecek adamın da görüşünü engelliyor. 2 aracın orada kafa kafaya girme şansı çok yüksek.

+1 octavia orda trafiği daha çok engelliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk hedefleri a-b sınıfı araçlar oluyor
  • Durak önlerine ve 15mt sağ-sol mesafeye park yasağı mevcut. Durak önünün boş olması bir farklılık yaratmaz...

Bende uzun zaman önce -farkında olmadan- durak önüne araç park etmiştim. Gittim "paşa paşa" ödedim arabamı aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Durak önlerine ve 15mt sağ-sol mesafeye park yasağı mevcut. Durak önünün boş olması bir farklılık yaratmaz...

Bende uzun zaman önce -farkında olmadan- durak önüne araç park etmiştim. Gittim "paşa paşa" ödedim arabamı aldım.

Katılıyorum kural sonuçta bu .
  • Clio RS mi yav o
  • Ben de trafigi engellemeyen araclarin cekilmesine karsiyim. Eger trafigi engellemiyorsa ceza yazilir sadece olmasi gereken budur.

Yalniz bu durumda otobus duragi var. Her ne kadar bosluk olsada otobuse genis bir alan lazim. Orada arabalar durdugunu dusunun otobus yanasamiyor ve sizin onunuzde durup yolcu indirip bindiriyor. Ya da onunde ki aractan dolayi ekstra manevra yapmak zorunda kaliyor vs. Bunlar cok sik olan durumlar. O yuzden otobus duragina parkedenlere tolerans gosterilmemeli.
  • volkanik patlama V kullanıcısına yanıt
    Bugün Haliç caddesinden(Fatih) geçiyordum her zaman olduğu gibi aynı durakta oturan bir kaç insan ve önlerinde park edilmiş bir kaç araba gördüm otobüs veya başka bir aracın girebileceği yer yok yol ve durak tamamen park edilmiş araçlar ile kaplanmış ne zaman geçsem de hep öyle görürüm,evvela olay tam olarak anlattığınız gibiyse gerçekten bu memlekette adaletin ve işleyişin her yerde-herkese aynı olmadığını biliriz ama bunu çok daha iyi anlamış oluyoruz.Her ne kadar yollara araç çekilmesine karşı olsam da üzüldüm açıkçası

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.