Şimdi Ara

DURAKSAMA SORUNU ACİL YARDIM...!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar herkese selam , PC'imde bir sorun var ve çözemiyorum bilenler yada bilgisi olanlar yardımcı olursa şimdiden tşk ederim.

Öncelikle belirteyim makinemi o.c. lu olarak kullanıyorum core i7 920 işlemcim var ve 4.4ghz kullanmaktayım bundan yaklaşık 1 ay önce bir sorun başladı windows 7 açıldıktan 5dk sonra masaüstündeki kısayol icon larına tıkladıgımda 3-4 saniye beklemeyle cevap geliyor + olarak ctrl-alt-del yaptıgımdada aynı sorun devam ediyor ve ekran donup 3-4 saniye sonrasında görev yöneticisi karşıma geliyor aynı şekilde görev yöneticisinden çık dedigimdede ekran 3-4 saniye bekleyip siyah ekrana düşüyor ve 2-3 saniye sonra geliyor ssd kullanıyorum ve yanında raid0 dizinimde var disklerin hepsini teker teker denedim ama onlarda değil sorun, bunlara ilaveten sistem yükleme sırasındada win7 kurulumu başlatma için 5dk gibi bi zaman bekliyorum dosya yükleme sırasındada 5-6dk sonra başlıyor yükleme bu duraksama ve beklemenin nedeni ne olabilir yardımlarınızı acil olarak bekliyorum tşk.

Not: Makineyi default ayarlara aldıgımdada sorun devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rodmanrodman -- 5 Mayıs 2011; 13:05:37 >

• Overclock ayarlarını biraz düşür diycektim ama defaulta aldığımda da yapıyor demişsin , format atıp denedinmi yine aynı sorun oluyor mu ? ya da virüs taraması yaptın mı?
  • tüm HDD lerde denedim 1 SSD, 3 HDD toplamda 4 disk var elimde formatlanıp hepsi denendi sorun HDD lerde değil , acaba işlemciye 1,45v veriyorum ram kontrolcüsü zarar görmüş olabilirmi ? yada anakart kuzey köprüsü olabilrmi ihtimal olarak düşünüyorum.???
  • Aynı Sorun bende de var ama benim siyah ekranda 3-4 saniye bekledikten sonra geliyor ama hep olmuyor bazen eskiden yoktu olmaya başladı virus yok formatta attım bu sorun beni cidden deli ediyor pc yi aldığım güne lanet ediyorummne sorun olursa bana geliyor
  • zaten bendede her zaman olmuyor ama olmaya başladığında birdahada düzelmiyor reset atmak gerekiyor yoksa öyle kalıyor bulamadım sorunu birtürlü gidip sistem değiştirecem sonunda o olacak..:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodmanrodman

zaten bendede her zaman olmuyor ama olmaya başladığında birdahada düzelmiyor reset atmak gerekiyor yoksa öyle kalıyor bulamadım sorunu birtürlü gidip sistem değiştirecem sonunda o olacak..:(

aynen reset atınca düzeliyor bende anlamadım neden oluyor bu sistemi aldığımdan beri tam zevkle kullanamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.