Şimdi Ara

Durduk yerde PC'nin kapanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir süre önce ekran kartını değiştirdim(ekran kartım yanmıştı)[ATI Radeon 4850]. Ekran kartını değiştirdim ve bilgisayar bazen hiç kapanmıyor bazen ise google chrome u açarken bile kapanıyor.Kapanış şekli de şöyle : Çnce ses takılıyor sonrasında ekranda dikey dikey çizgiler beliriyor ve bilgisayar ya mavi ekran verip kapanıyor ya da direk kapanıyor. Bunun nedeninin uyumsuzluk olabileceğini düşünüyorum fakat emin de değilim. Sebebi sizce ne olabilir?? Pc'nin özellikleri şöyle:

Itel core 2 duo 3.00 Ghz
    2 gb DDR2 RAM
    MSI R4850 M1G/OC
    Anakart asus p5k se/epu

Bir de Ekran kartı OC olduğundan dolayı da ısınıp kapanma durumu olabilir mi

• ekrandaki çizgiler oluşuyorsa kuvvetle muhtemel ekran kartındandir. Ekran kartını cıkarıp monitörü anakarta bağlanıp öyle bi youtube video vs internette takılın bakalım aynı şekilde kapanacak mı görelim.

bir de bu kapanma/donma tam bi program açacakken mi yapıyor yoksa acıldıktan sonra da yaptıgı oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi puLAs -- 28 Temmuz 2015; 16:15:55 >
  • Genelde açıldıktan sonra yapıyor ya da bir şey oynatırken
  • maxkiller11 M kullanıcısına yanıt
    Vramler de sorun var gibi ekran kartı ramleri bozulunca böyle oluyor benim elimde 2 tane ekran kartı var 2side aynı sorunlu birinin sonradan çipi kırıldı diğerini arada takıyorum çizgiler falan güvenli modda açılıyor sadece ekran kartı zaten eski ömrünü dolduruyor gibi
  • Yok abi ekran eski ekran kartı yandıktan sonra yeni aldım eskiyi onartmadım yani yeni ekran kardında böyle problemler yapıyo. Yani bu ekran kartı da mı bozulmuş olabilir diyosun
  • Evet yeni ekran kartında problem var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartı arızalı büyük ihtimal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.