Şimdi Ara

Durduk Yere Açılan MSN? WTF? oha.gif

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saat 8.30'dan 15.20'ye kadar okuldayım. Bugun eve geldim. iPhone'umdan Messenger'ı açtım. Bir baktım saat 13.31 ' de oturum açılmış ve iki arkadaşım bir şeyler yazmış. Ben açmadım. Büyük ihtimal iPhone girmiş. Lâkin garip olan iki şey var. 1. iPhone'um unlock bekliyor ve hattım takılı değil. Yani herhangi bir EDGE veya 3G bağlantısı söz konusu değil. 2. 13.30'da Spor salonundaydım. iPhone'un okulun internetini kullanmış olması imkansız. Modeme uzak kalıyor. + Zaten modem iPhone'da kayıtlı değil.

Oturumumun evde açılmış olma imkanı yok;
    -Laptopumu benden başka kimse açmıyor.
    -Evdeki herkesin kullandığı laptop açılmış ama ondada şifrem kayıtlı değil.
    -Şifremi benden başka kimse bilmiyor.

Hacklenmiş olsaydı hiç erişemezdim?

Oturumların hangi cihazlar veya IP adresleri üzerinde açıldığını nasıl öğrenebilirim?

Çok garip değil mi ya..

• iphone daki bazı msn programlarında msn i kapatmazsan internet olmasa bile msn açık görünür
  • Yazıda iphone dan başka birşey göremedim
  • 3 harfli girmiş olmasın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: n0fx

iphone daki bazı msn programlarında msn i kapatmazsan internet olmasa bile msn açık görünür

Sürekli açık olduğunu biliyordum ama internet bağlantısı kopuncada açık kaldığını yeni öğrendim. Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzkanMert -- 11 Nisan 2011; 18:50:02 >
  •  Durduk Yere Açılan MSN? WTF? oha.gif

Başlığı görünce aklıma gelen ilk şey buydu.
  • İphone uygulamaları ile bir sorun yoksa.
    Keylogger yemişsiniz.
    Bu aralar ilkokullu ve liseli lamerler keylogger'in z'sinden anlamayıp çok cüzi miktarlara abi diye hitap ettiği kişilerden anvirüslere yakalanmayan keylogger alıyorlar. MSN'den dahi resim almayınız resimin içinede yeleştirebiliyorlar. Sadece indireceğiniz programları kendi üretici firmaların sitesinden indirin.

Tek Kalıcı Çözüm:
    FORMAT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4EverManiac -- 11 Nisan 2011; 18:55:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖzkanMert

Saat 8.30'dan 15.20'ye kadar okuldayım. Bugun eve geldim. iPhone'umdan Messenger'ı açtım. Bir baktım saat 13.31 ' de oturum açılmış ve iki arkadaşım bir şeyler yazmış. Ben açmadım. Büyük ihtimal iPhone girmiş. Lâkin garip olan iki şey var. 1. iPhone'um unlock bekliyor ve hattım takılı değil. Yani herhangi bir EDGE veya 3G bağlantısı söz konusu değil. 2. 13.30'da Spor salonundaydım. iPhone'un okulun internetini kullanmış olması imkansız. Modeme uzak kalıyor. + Zaten modem iPhone'da kayıtlı değil.

Oturumumun evde açılmış olma imkanı yok;
    -Laptopumu benden başka kimse açmıyor.
    -Evdeki herkesin kullandığı laptop açılmış ama ondada şifrem kayıtlı değil.
    -Şifremi benden başka kimse bilmiyor.

Hacklenmiş olsaydı hiç erişemezdim?

Oturumların hangi cihazlar veya IP adresleri üzerinde açıldığını nasıl öğrenebilirim?

Çok garip değil mi ya..

• IM+ msn mi kullanıyorsun...Ben Online olduktan sonra internet bağlantısını kestiğim halde msn 10 gün boyunca online kalıyor...tekrar programa girince 10 gün boyunca bana kim yazdıysa aynen geliyor..

Yani sistem senin oturumunu arada bir kapatıp açabilir....neden bilmiyorum bende de oluyor..:S
  • iPhone değil aslında, iPhone 4.

İsmi Messenger. Şu Aplikasyon;
     Durduk Yere Açılan MSN? WTF? oha.gif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzkanMert -- 11 Nisan 2011; 19:11:09 >
  • Anladık iPhone'un var .
  • quote:

Orijinalden alıntı: pick-nick

IM+ msn mi kullanıyorsun...Ben Online olduktan sonra internet bağlantısını kestiğim halde msn 10 gün boyunca online kalıyor...tekrar programa girince 10 gün boyunca bana kim yazdıysa aynen geliyor..

Yani sistem senin oturumunu arada bir kapatıp açabilir....neden bilmiyorum bende de oluyor..:S

Açılıp kapanması önemli değil fakat bazen babam online görüyor okulda değil misin diye telefon açıyor, kız arkadaşım yazıyor, cevap alamayınca bozuluyor.
  • Mailine bakmak için hotmailin sayfasını açtığında aynı google talk gibi msn messengerın açılıyor o sayfada. Mailine baktıysan o saatlerde ondan olabilir. Bir diğer ikinci seçenek ortak kullanılan bir notebooktan mailini logout yapmamış olman olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.