ikisindede e-maile hiç bir mesaj gelmedi nereye nasıl mesaj yazıcaığımı bilmiyorm 3 günlük ban yedim. bak yeni hesabımla hiç afk kalmadım
yahu adam oyunda annen baban yansın diyor bu adam banlama beni banla ? nasıl küfür etmeyeyim şimdi nasıl bi sorun la bi diyin hacı böyle böyle küfür etme oyunda küfür etmedim çok çok çok nadir yeni hesabım ile eski hesabım aynı anda ban yedi . adam ben afk diyor çıkıyor oyun sistemi afk olduğunu biliyor fakat 5v4 attığımız zaman normal bi yenilgi kadar lp gidiyor bu nasıl sistem lan bu sabah oyun attım 3v5 oynadık 24 lp gitti ?
Son patchde mklol detector koydular oyunun içine redditde yazdılar hatta 3gün-7gün sınırsız ban
quote:
Orijinalden alıntı: Best Schweinsteiger NA
Son patchde mklol detector koydular oyunun içine redditde yazdılar hatta 3gün-7gün sınırsız ban
redditte arıyorum bulamadım hala,başka bir yerde varmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: Schizz
quote:
Orijinalden alıntı: Best Schweinsteiger NA
redditte arıyorum bulamadım hala,başka bir yerde varmı ?
Alıntıları Göster
Benim hesapta yemiş 3 gün NOOLUYOR LAN ! büyük ihtimal mkjogo'dandır
quote:
Orijinalden alıntı: Ryann
Benim hesapta yemiş 3 gün NOOLUYOR LAN ! büyük ihtimal mkjogo'dandır
Alıntıları Göster
Az once bende yedim tam champ secerken varmı boyle birşey ya e-posta adresine bak diyor ordada hicbirşey yok ticket attım sebebsiz yere 3 gün ban yedik
quote:
Orijinalden alıntı: Felurian
Az once bende yedim tam champ secerken varmı boyle birşey ya e-posta adresine bak diyor ordada hicbirşey yok ticket attım sebebsiz yere 3 gün ban yedik
Alıntıları Göster
Bende yedim :( Birde mklolü 1 haftadır kullanmıyordum kullandığımdada sadece oyun kaydetmek için kullanıyordum
quote:
Orijinalden alıntı: mstfgnay
Bende yedim :( Birde mklolü 1 haftadır kullanmıyordum kullandığımdada sadece oyun kaydetmek için kullanıyordum
Alıntıları Göster
Tamda serideydim ya şansa bak
quote:
Orijinalden alıntı: Ryann
Tamda serideydim ya şansa bak
Alıntıları Göster
bende yedim mk lolcuyum
quote:
Orijinalden alıntı: PAF
bende yedim mk lolcuyum
Alıntıları Göster
ben yemedim 2 ay önce bırakmıştım iyi oldu :D sizi gidi mklolcüler sizi
quote:
Orijinalden alıntı: herofahri
ben yemedim 2 ay önce bırakmıştım iyi oldu :D sizi gidi mklolcüler sizi
Alıntıları Göster
mkjogonun ban sebebi olduğunu söylemişlerdi. iyi olmuş ban yemeniz, saçma sapan program, oyuna bile jungle timer eklediler zaten daha ne istiyonuz
quote:
Orijinalden alıntı: falconn12
mkjogonun ban sebebi olduğunu söylemişlerdi. iyi olmuş ban yemeniz, saçma sapan program, oyuna bile jungle timer eklediler zaten daha ne istiyonuz
Alıntıları Göster
bende yeni gördüm aynen 3 gün ban yedim neden acaba mailde bişey yok aynı durumdayım kardeşim senle