Şimdi Ara

DURDUK YERE VAC BAN YEDIK BILGISI OLAN ICERI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle banı ben yemedim arkadaşım yedi kendisi 30 yaşında ve 10 yıldır aynı steam hesabı ile hile falan açmadan oynamıştır. Banı dün akşam beraber oynarken yedi aynı takımdaydık hatta biz karşıdan biri ban yedi zannettik şok olduk açıkcası.
    Ban yeme sebebini düşününce oyun sırasında vac ban olduğu için yüksek ihtimal ile bir program bir virüs tarzı birşey yüzünden ban yediğini düşünüyoruz. 2 gün önce photoshop yüklemiş crack yaparken baya bir program indirip denemiş ondan süpheleniyoruz.
    Benim sorum şu profilinde VAC ban yazıyor dün gece ticket attık steam support a oynanılan tüm maçları izleyebilirler fakat yanıt alamadık henüz bu banın açılma ihtimali varmıdır içerisinde değerli skinlerde vardı vulcan, cyrex gibi.

Bilgili ve tecrübeli arkadaşların yorum yapmasını rica ederiz.

• Ban acilmaz bosuna ugrasmayin hile demek wh, aim değil oyunda bir dosya degistirmistir birsey yapmıştır kimss durduk yerde vac yemez. Ayrica valve kaynakli baska oyunda hile actiysa tf2m l4d2 gibi ondan da olmuştur. Gg wp

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KacaKTV kullanıcısına yanıt
    Hayır dostum kesinlikle hile falan yok tamamen VAC sisteminin başka bir programı,virüsü veya herhangi bir şeyi hile olarak algılamasından kaynaklı olarak ban yedi. Başka bir oyunda da hile durumu söz konusu bile değil belirttiğim gibi bir çözüm olması gerekiyor cidden oyundan soğuttu şuanda insanı bu olay.
  • Birader yanlış anlama ama pek inandırıcı gelmiyor.
  • Dostum ikimizde 1.6 dan beri beraber oynuyoruz rank olarak eagle seviyesindeyiz haftada 3-5 map zaman bulabildikçe girebiliyoruz zaten ne hile uğraşacak zamanımız var nede başka bişey ile iş güç yüzünden dolayı. Sadece stres atmak için oynuyoruz ki ikimizde 1 ay önce bir sürü kişinin hile açmasından dolayı rahatsız olup esea hesabı açtık sırf hilesiz oynamak için seni inandırmak için ne söyleyebilirim bilmiyorum ama ikimizinde inventory sinde 200-300 tl lik skin mevcut.
    Bunun gerçekten bir çözümü olması gerekiyor tamamen VAC sisteminin yanlış çalışmasından kaynaylı bir ban.
  • Eseadan ban yememiş de vac yemişse vardır bi nane. Şahsen esea ya daha çok güveniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WesterLandX

Eseadan ban yememiş de vac yemişse vardır bi nane. Şahsen esea ya daha çok güveniyorum.

Dostum zaten esea client acik hep bilgisayarda esea client te bazi programların yuklenmesine izin vermiyor gercekten bir zevkimiz vardi soguttular oyundan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir oyundan pc ban yedim yardım..
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • VAC gibi anti-cheat sistemler 1.6 da sXe vs. oyun dışı hiçbir klasörü taramaz, anti-virüs oyun exe'sini açıkken taramaz onuda belirteyim artı olarak oyuna direk olarak eject edilen şeyleri algılar, oyun klasöründe bir değişiklik varsada oyuna girince uyarı verir ban yemezsin oyundan atar cache atarsın düzelir, başıma çok geldi map, spray falan atınca öyle VAC yemiyosun. Kısacası hile açmadığın sürece ban yeme ihtimalin yok kendinizi kandırmayın.
  • Yav bu konuyu fazla uzatmayalım kardeş pm den hileyi gönderiver hele
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khryseis

VAC gibi anti-cheat sistemler 1.6 da sXe vs. oyun dışı hiçbir klasörü taramaz, anti-virüs oyun exe'sini açıkken taramaz onuda belirteyim artı olarak oyuna direk olarak eject edilen şeyleri algılar, oyun klasöründe bir değişiklik varsada oyuna girince uyarı verir ban yemezsin oyundan atar cache atarsın düzelir, başıma çok geldi map, spray falan atınca öyle VAC yemiyosun. Kısacası hile açmadığın sürece ban yeme ihtimalin yok kendinizi kandırmayın.

Sizleri inandirmakla artik ugrasmiycam sanki steam de calisiyor gibi konusuyorsun adamlar sanki kusursuzlar ban konusunda ondan bu kadar hile var hileden rahatsiz oluyoruz neyse bir gün bir yakininin yada senin basina gelir o zaman anlarsin gercekten bos bos milleti inandirnaya calisnaktan baska bir ise yaramadi suraya konu acmak.

• Ayni nickle ayni pcde farkli bir steam accountu ile girmismi sor bakalim

• quote:

Orijinalden alıntı: Justsaymyname

quote:

Orijinalden alıntı: Khryseis

VAC gibi anti-cheat sistemler 1.6 da sXe vs. oyun dışı hiçbir klasörü taramaz, anti-virüs oyun exe'sini açıkken taramaz onuda belirteyim artı olarak oyuna direk olarak eject edilen şeyleri algılar, oyun klasöründe bir değişiklik varsada oyuna girince uyarı verir ban yemezsin oyundan atar cache atarsın düzelir, başıma çok geldi map, spray falan atınca öyle VAC yemiyosun. Kısacası hile açmadığın sürece ban yeme ihtimalin yok kendinizi kandırmayın.

Sizleri inandirmakla artik ugrasmiycam sanki steam de calisiyor gibi konusuyorsun adamlar sanki kusursuzlar ban konusunda ondan bu kadar hile var hileden rahatsiz oluyoruz neyse bir gün bir yakininin yada senin basina gelir o zaman anlarsin gercekten bos bos milleti inandirnaya calisnaktan baska bir ise yaramadi suraya konu acmak.

Biraz araştırmacı ruha sahip olsaydın VAC'ın çalışma mantığı ile ilgili Newell'in açıklamaları var okurdun ben ahkam kesmiyorum bildiklerimi söylüyorum. Kimse seni kötülemiyor veya arkadaşını, emin ol cs:go ya direk olarak eject edilen birşey olmasa VAC ban yemezdi hile açmasa bile birşey vardır farketmediği, hiçbir türlü bu banlar açılmıyor, geçmiş olsun.

Okumak istersen bi kaç tane var araştır bulursun;http://www.reddit.com/r/gaming/comments/1y70ej/valve_vac_and_trust/

• o hesapta oyuna enjekte olan veya oyun dosyalarını etkileyen bir şey kesinlikle KULLANILMIŞ
  • Yıl 2015 hala VAC bilgisayardaki dosyayı tarıyor sananlar var. Konuyu açan kişinin hesabında %100 hile açılmış başka açıklaması yok. Kimseyi inandırmaya çalışma zaten kimse inanmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.