Şimdi Ara

Dursun Özbek döneminde yapılan TUTAN bir transfer söyleyin!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2-Serdar
    3-Rodriguez
    4-Eren
    5-Tolga
    6-Linnes
    7-Carole
    8-Maicon(çöp)
    9-Tudor
    10-Hamza
    11-Cavanda
    12-Donk..

Sinirden diğerleri aklıma gelmiyor BİR TANE TUTAN TRANSFER SÖYLEYİN hangisi tuttu ya? Allaah bin belasını versin böyle yönetimin.

ek olarak oynayan adamları da gönderiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -RAUL -- 20 Temmuz 2017; 22:25:18 >

• Taraftardan seven destek veren yok zaten Özbek'e. Liseliler tam destek veriyor sonuna kadar, kulübün gerçek sahipleri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu maçtan sonra bu yönetim yanına tudoruda alıp gitmezse gidene kadar ne maç izlerim ne desteklerim. Böyle rezillik olmaz, oynanan futbola bak amatör ligde bundan daha iyi pas verip orta açıyorlar, tudor bu takımı sadece koşturmuş ne pas çalışmışlar nede orta sadece koşuyorlar ve bunun için milyon eurolar alıyorlar.
  • Sadece podolski vardi o da gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şino yu ne diye yolluyorsun?
  • Dursuncu arkadaşlar, Pollyannalarımız NEREDESİNİZ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadın Voleybolda falan olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abi Podolski 1. sınıf yıldız oyuncu dursun la alakası yok emeklese oynar adam. Her bölgeye yıldız alamazsınız.

Podolski transferinin tutması dursunla alakası yok.

1 tane tutan transfer yok rezillik
  • quote:

Orijinalden alıntı: creative13

Bu maçtan sonra bu yönetim yanına tudoruda alıp gitmezse gidene kadar ne maç izlerim ne desteklerim. Böyle rezillik olmaz, oynanan futbola bak amatör ligde bundan daha iyi pas verip orta açıyorlar, tudor bu takımı sadece koşturmuş ne pas çalışmışlar nede orta sadece koşuyorlar ve bunun için milyon eurolar alıyorlar.

Yaw tudor gitsinde orta açmayı nasıl öğretecek hocam yetenek çok önemli linnes carole tudor geldi diye orta açmayı öğrenmezler öyle olsa sabri neden bu halde bizim en büyük sıkıntımız yönetim ve yetersiz futbolcular. Selçuk tolga bu ikiliyi bugün tr hangi ilk5 teki takım alır linnes carole peki say say bitmiyor takıma toplu değişim şart buda yönetim değişecek ve kaliteli futbolcu alacaksın ünal aysal gibi tudor kalır kalmaz sorun o değil en önemlisi dursun gidecek

• Maicon bence çöp değil , adam gayet yeterli oynuyor. Herkesten önce biz avrupa ligini açtık ve yarım yamalak bile hazırlanamadan ilk maça çıktık. Verimsiz oyuncular birbir yollandı , yeni oyuncular geldi. Bunların takıma adapte olması lazım. Öyle pat diye olmaz , sanki fifa oynuyoruz hemen 3-0 , 4-0 yenmelerini bekliyorsunuz. Millet belhandayı yuhalıyor ama adam topu çok güzel yönlendiriyor. Gomisten ümidim vardı ama maalesef adam alışamamış. Şu oyuncular giderse : Selçuk , Linnes , Yasin , Sinan , Eren. Bunların yerine yıldız ya da gelecek vaat eden oyuncu gelirse ligde şampiyon oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SevilenAdam -- 21 Temmuz 2017; 9:28:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • help21 kullanıcısına yanıt
    pas atamıyor takım pas yanındaki adama pas veremiyor tudor sadece koşturmuş bu takımı hiç bir aksiyona giremiyor takım içeride markaj altında patatese bağlıyorlar, bir ara pas bir duvar pası birşey yaparsın yok yok hiç birşey yapamıyorlar, tolgadan oyun kurmasını bekliyorsun ceza sahası civarında onuda geçtim ulan orta saha bomboş bir birine yaklaşan top alan yok herkes servis bekliyor
  • Maicon,Belhanda ve Gomis geldiginde bu sene kesin sampiyon sizdiniz ne oldu ? Önce IBB seviyesine gelin sonra bizimle sampiyonluk icin yarisirsiniz

• Muslera hariç hepsi çöp yazık verilen para ve vaadlere.
  • VioLee kullanıcısına yanıt
    Sizin seviyeye istesek de gelemeyiz kardesim yıldızımız yetmiyor maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: creative13

pas atamıyor takım pas yanındaki adama pas veremiyor tudor sadece koşturmuş bu takımı hiç bir aksiyona giremiyor takım içeride markaj altında patatese bağlıyorlar, bir ara pas bir duvar pası birşey yaparsın yok yok hiç birşey yapamıyorlar, tolgadan oyun kurmasını bekliyorsun ceza sahası civarında onuda geçtim ulan orta saha bomboş bir birine yaklaşan top alan yok herkes servis bekliyor

işte hocam yönetim istifa. yönetimden anlamayan dursun daha nasıl dibe vurur bilemiyorum. Gs ortasahası selçuk tolga şut atamıyor linnes carole kanatları yok adamların orta manyağı yapacaz ama orta açacak olan yok neyse sağolsunlar bu sene maç izlemem dursun gidene kadar tudor kalsın tr değiştirmekle alakası yok oyunun ben tudoru destekliyorum yönetim değişsin artık.

• help21 kullanıcısına yanıt
    tudorda gitsin yönetimde gitsin, teknik direktörsüz oynasalar sneijder yönetse takımı daha başarılı olur takım
  • Carole . Sezon başı kampını iyi geçirirse Adrianodan iyi topçu

• Ünal Aysal'a laf atan yüzsüzlere gelsin bu listede ...

Muslera ( 6,75 M )
    Selçuk İ. (bedelsiz)
    Eboue ( 3,75 M )
    Elmander ( Belelsiz )

Riera ( 3 M )
    Ujfalusi ( Bedelsiz )
    Engin B. ( 1 M )
    Necati Ateş ( 250 bin Euro )
    Burak ( 5 M)
    Amrabat (8 M) Parasını Dursun Yedi ..
    Drogba ( Bedelsiz)
    Sneijder ( 7,5 M )
    Melo ( 3,75 M )

Telles ( 6 M) Parasını Dursun Yedi ..
    Bruma ( 10 M ) Parasını Dursun Yedi ..

Ha çöplerde alındı ama şu transferlerin hepsi başarılıdır.
  • Podolski denmişte , Podolski sezon bitmeden Duygun Yersuvat zamanında Ali Dürüst ve Abdulrahim Albayrak anlaşmıştı zaten.
  • Cém kullanıcısına yanıt
    aynen hocam.

bir tane futbolcu yok yav tutan hepsi mi çöp olur!!!

Bu takıma messi getirsen olmayacak takımda ruh yok anasını satayım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.