Şimdi Ara

Dursun Özbek Gs'den giderse ne değişecek ki?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayır yani Gs'nin elinde olan araziler, bütçe falan hepsi belli değil mi

Dursun Özbek gidince ne değişecek ki? Gelen kişi Dursun Özbek'in yapamadığı neyi yapacak?

merak ettim ondan soruyorum

• yönetim ne demek bi arat
  • Yapamadığı şeyleri yapmayacak

Yaptığı şeyleri yapmayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cilehta

yönetim ne demek bi arat

al işte cevaba bak

sen yeni gelen kişinin farklı ne yapacağını söylesene?
  • Mourinho yıldızları ile gelecek.
  • Galatasaray dirilecek.

• Server azize 4.5€ + 3 futbolcu

Sigdorson

Erden derdiye gibi bir çöpe 4m€

Dortmundan alınan cocuk ve imza skandalı

Ryan donk fiyaskosu

500 bin € alan tolgaya 2.2m€ maaş vermek

Poldiyi 2.5?€ ya satmak

Brumayi neredeyse bedava ya satmak

Vs vs gibi bu hataları yapmayacak ve işi bilen bitirici kişilerle çalışan bir yönetim gelmeli . ve komisyon yemeyecek. Bu dursun komisyon yiyerek kendine hotel dikti. Galatadaraya 3 senedir hotel yapacak daha kaba inşaatı bitmedi. Çalmaktan kulübü batırdı be . borç 2 katına çıkmış kimsede demiyor sen ne yaptın bu paralari

Edit: melo gibi bir adami kusturup zorla intere sattı. Birde marifetmis gibi gururlanarak anlatıyor

Burak yilmazi bedava ya verdi ya çin e . en az 15 e gidecek adamı Türkiye milli takiminin belkide tek forveti su anda bu adamı 7m € ya verdi

Alex tellez 8 e aldık 7 ye verdik. Maaşı falan filan zarara girdik . su anda portoda ve real Madrid 40m€ ya transfer edecek gibi

Amrabat i bedavaya sattı . bizden gittikten sonra watfird 8m€ ya adamı başka takımdan aldı.

Cavanda çöpüne 2m € bonservis verdi ( %99.9 kendine pay aldı burdan dursun )

Ne yaptığı belli olmayan josue yi kiraladı. Sanki başka adam kalmadı gitti onu kiraladı ya .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kesinizmirliksk2 -- 10 Haziran 2017; 14:52:14 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim PSG'ye gider mi ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evt Melo'yu 3.5 a satmak büyük iş becererisi... Yerini doldurmak için, Donk+Tolga+De jong ve daha transfer yapılacak yeri dolmadı.. böyle adam yönetiyor işte bu klübü.. Kendi futbolu bilmediği gibi akıl danıştıkları da bilmiyor.. Hiçbir akıllı adam Melo'yu sattrımaazdı.. Satılması için uğraşan Hazmadan da iç bir halt olmaz..
  • Kardeşim bunlar bi gitsin , yenisi hiç gelmesin . Yeter ki

Şu lanet insan gitsin .

• quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

evt Melo'yu 3.5 a satmak büyük iş becererisi... Yerini doldurmak için, Donk+Tolga+De jong ve daha transfer yapılacak yeri dolmadı.. böyle adam yönetiyor işte bu klübü.. Kendi futbolu bilmediği gibi akıl danıştıkları da bilmiyor.. Hiçbir akıllı adam Melo'yu sattrımaazdı.. Satılması için uğraşan Hazmadan da iç bir halt olmaz..

Aynen öyle. Yanına almış sokak ağzı ile futbol muhabbeti yapan, para bol bende diyen adamları. Yönetime gelmeden önce, şöyle de böyle de, biz yaparız ederiz. Ee dümene geçince, en ucuz yahni nerede var onu arıyorlar.

Adamların felsefesi; Yıldız oyunculara tomarla para vermeyelim, milletin kovduğu, oynatamadığı, sakatlıktan çıkmış (sözde) oyuncuları alalım. Sonuç bu..

• aziz hiç gidip yeni bir başkan görmedığiniz için nasıl bir fark var anlayamıyorsunuz. bunu birde bjk'lilere sor kardeşim istersen
  • Ünal Aysal geldiğinde kulüp çok daha kötü durumdaydı. Taraftardan sms ile bağış istenen dönemler... Geldi ne yaptı? Siz bizden daha iyi bilirsiniz ne yaptığını Hepsini de arsa falan satmadan yaptı. Şu kulüp iyi yönetilse ne arsa satmaya ihtiyacı var ne de hisse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Ünal Aysal geldiğinde kulüp çok daha kötü durumdaydı. Taraftardan sms ile bağış istenen dönemler... Geldi ne yaptı? Siz bizden daha iyi bilirsiniz ne yaptığını Hepsini de arsa falan satmadan yaptı. Şu kulüp iyi yönetilse ne arsa satmaya ihtiyacı var ne de hisse.

En büyük kaygım mayısta dursunun yerine ya ünal gibi vizyonlu biri gelmezse ?

• Bu sene 20 milyondan fazla harcadı. Aldığı oyuncular verdiği maaşlar ortada. 20 milyon euroyu biraz avrupa futbolu takip eden bir Galatasaraylıya versen çok daha düzgün transferler yapar.
  • Aysal'ın seçimi, Terim'in tasarladığı kadronun ekmeğini yiyen teknik direktörler:

- Mancini

- Hamzaoğlu

Aysal gider, Yarsuvat gelir. Seçime kadar idareten gelen ve etliye sütlüye karışmayan Yarsuvat, belki de hiç bir şeye karışmayarak en büyük katkıda bulundu. Kadro hazırdı ve onu oynatmayı becerecek tanıdık bi isimle bu takıma 3 kupa daha kazandırdı.

Özbek başkan oldu. Yaz dönemi Hamzaoğlu yerine Aysal'ın yaptığı gibi Terim ayarında bi hoca getiremedi.

- Hamzaoğlu

- Riekerink

- Mustafa Denizli

- Tudor

Bu adamlara hazır kadro verilmezse bunlar takımı baştan yaratacak hocalar değiller.

Kadroyu yenilemek yerine Özbek sürekli hoca yeniledi.

- Drogba gitti, Drogba ayarında forvet alınmadı,

- Melo gitti, Melo ayarında ortasaha alınmadı,

- Burak gitti, Burak ayarında bi forvet alınmadı

.
    .
    .

Yeni gelecek başkanın ilk işi, "işi bilen bi hoca" ile anlaşmak olacak. O zaman görürsün nelerin değişeceğini.

• harbiden mustafa denizli de vardı ben onu unutmuştum ya bu sene de rahat yok bize bana öyle geliyo

• quote:

Orijinalden alıntı: 8993122290119

harbiden mustafa denizli de vardı ben onu unutmuştum ya bu sene de rahat yok bize bana öyle geliyo

eskişehirspor'u çıkaramadı süper lige

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -davaro- -- 11 Haziran 2017; 0:35:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.