Şimdi Ara

Dursun Özbek İstifa!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fanatik bir Fenerbahçeli olarak 3 Temmuz sürecinde burada yaptıklarınızı hiç bir zaman unutmadım, unutmayacağım. Ama bu bu konu çok farklı, bu adam sadece Galatasaray için değil Türk futbolu için büyük zarar.

Bu adamı hep beraber Galatasarayın başından def etmemiz gerekiyor, sosyal medya kampanyası olur, yürüyüş olur... Ama bir şekilde bu adamdan kurtulmamız gerekiyor. Bu adam birisinin kuklası, bu adamı oraya atayan şahısında ortaya çıkarılması gerekiyor. Galatasaray düşmanı olsa bu kadar zarar veremezdi takıma.

Allah bir an önce bu adamdan kurtarsın hepimizi. Ve şunu da hiç bir zaman aklınızdan çıkarmayın kırmızı yoksa lacivert'de olamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kırmızı ışıkta arabama yaklaşsa silecekleri çalıştırırım.
  • Madem Türk futboluna zarar başkanlar için konu açıyoruz, önce Aziz Yıldırım dan başlamak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Madem Türk futboluna zarar başkanlar için konu açıyoruz, önce Aziz Yıldırım dan başlamak lazım.

Yönetimi savunmanın bir manası yok,bu evrak rezaletinden dolayı derhal istifa etmelidirler,böyle iş bilmezlik böyle sorumsuzluk umursamazlık olmaz.

• şaka bir yana adam haklı adamın isminden anlamamız lazımdı.
    isim : dursun!
    soy isim: özbek : öz-back, öz-geri
    sonuç : GERİ DURSUN! resmen komplo
    ayrıca: barış özbek!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü2015

quote:

Madem Türk futboluna zarar başkanlar için konu açıyoruz, önce Aziz Yıldırım dan başlamak lazım.

Yönetimi savunmanın bir manası yok,bu evrak rezaletinden dolayı derhal istifa etmelidirler,böyle iş bilmezlik böyle sorumsuzluk umursamazlık olmaz.

İyi bizim başkanlar istifa etsin, Aziz Yıldırım Türk futboluna tecavüz etmeye devam etsin.

Ben eğer bu yönetimi savunuyorsam sende Aziz Yıldırım ı savunuyorsun demektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Artık bırak Ünal Aysal.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

İyi bizim başkanlar istifa etsin, Aziz Yıldırım Türk futboluna tecavüz etmeye devam etsin.

Allah aşkına ne alakası var ve de bizim yönetim o kadar pasif ki Aziz'in önünde hiçbir engel teşkil de etmiyorlar.Sen kafanda teknik direktör=Galatasaray yönetim=Galatasaray diye şartlamışsın,bu mantıkla hiçbir şey eleştirilmesin her yönetimin her teknik adamın her yaptığı doğru.Biatçı zihniyeti reddediyorum,yönetim derhal istifa etmelidir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Allah aşkına ne alakası var ve de bizim yönetim o kadar pasif ki Aziz'in önünde hiçbir engel teşkil de etmiyorlar.Sen kafanda teknik direktör=Galatasaray yönetim=Galatasaray diye şartlamışsın,bu mantıkla hiçbir şey eleştirilmesin her yönetimin her teknik adamın her yaptığı doğru.Biatçı zihniyeti reddediyorum,yönetim derhal istifa etmelidir.

Konu açan GS li olsaydı yorum yazmadım. Madem her şey Türk futbolu için o halde kendi başkanlarından başlasınlar.

• adam haklı beyler
  • Kaç ay öncesinde söylemişim her şeyi, dalga geçenler utansın

• quote:

Orijinalden alıntı: Simon Kjaer

Kaç ay öncesinde söylemişim her şeyi, dalga geçenler utansın

Merhaba ömer üründül
  • 2013 yilindan beri GS izlemeyi biraktim.

Size her sey mustehak, bu selcuk sefilini savundunuz yillardir, sonuç bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıl olmuş konuyu açalı, ama suyu ısındı. Yolcudur dursun bırak nolursun...

• Dursun özbek, yıldırım demirören sonrası tff başkan adayıdır,

Önce demirören gibi kulüpteki görevini stajını tamamlaması gerekli

• #StayWithUsBasgan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.