Şimdi Ara

Durum anewlizi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TYT 80-85 civarı geliyor. Hedefim 85-90 net civarı yapmak. Ayt mat 28-32 arası geliyor. Geometri eksiğim var. Hedefim sınavda 33-34 net yapmak. Ayt fizik 9-10 civarı geliyor. Ayt biyo 11-13 arası AYT Kimya 11-12civarı geliyor.

Hedefim 20-25k civarı amacım AYT mat 33 net , AYT fizik 13-1 AYT kimya ve biyo fullemek

oluru var mıdır sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkexpert -- 14 Nisan 2024; 11:12:11 >

• Tyt Yi 100 bandına çıkarmalısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden ki hocam , sıralama hesaplama sitelerinde 87 civarı tyt netiyle 23-25k civarı geliyor.

• tkexpert T kullanıcısına yanıt

Garantiye almak açısından

• Anladım hocam sağolun. Ayt hakkında düşünceleriniz neler özellikle matemstik için. Bu sürede 4-5 net daha artar mı

• up

• E hepsi bitmiş niye olmasın da şu geo çok sıkıntı bı ders ya biri çözüm önerisi sunsa keşke (çözüm önerisi çalışmak)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kahve anksiyeteyi tetikliyor mu?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sezinkocabas S kullanıcısına yanıt

Çözüm önerisi üçgen dortgende çok takılmayıp temel şekilde öğrenip çember analitik katı cisim abanmak olabilir ben yaptım ise yaradi

• Oluru var bence hocam mat yüklensen iyi olur sadece biraz da tyt arttırman lazım

• Hocam ayt varken tyt ye bir türlü çalışamıyorum. Oturuyorum bugün tyt çalışacağım diyorum 10dk sonra tekrardan ayt çaışmaya başlıyorum. Bunu düzeltebilirsem çok iyi olacak da işte bir türlü olmuyor

• tkexpert T kullanıcısına yanıt

Ben de aynı tytde patlamayiz ins

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.