Şimdi Ara

Durumum hakkında yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar malum ygs yaklaşınca hafiften bir heyecan başladı herkes gibi ben de bir başlık açmak istedim durumum hakkında şimdiden yorum yapan yapmayan herkese teşekkürler
    YGS
    türkçe 28-34 arası düşük olduğunda dil bilgisi yüzünden kaçıyor
    Sosyal 27-32 Coğrafya calismaya başladığım için yükseliyor giderek dershane felsefe hocamla da deneme deneme üstünden geçiyoruz konuların ve bilgileri paylaşıyor ama ben felsefe son ay başlayacam adam gibi
    Mat 33+ Bazı zor sınavlarda altı oluyor ama konu eksiklerim var hala fonksiyon pkbo gibi + geometri cokgenlerdeyim
    Fen 28-32 biyoloji yeni başlıyorum ygs fizik elektrik eksik kimya son konular sözel kısım yok

LYS
    Mat2 için dizi ve logaritmaya çalışmadım ama 11. Sınıf sağlam aklımdalar
    Onun disinda türev geometrik yorum eksik biraz integrale başladım
    Fizik ygs lys karışık gidiyorum ygs sonrasına modern fizik ve sonrası kalacak
    Kimya ygs sonrasına hız denge asit baz
    kalacak
    Biyoloji evrim kalacak ygs sonrasına

Hedef ygs min 10 k lys 6-7k

Uzun bir yazı oldu arkadaşlar imla hatam varsa da affola okumaya zahmet eden arkadaslara teşekkür ediyorum (12yim)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uppppp

• Dostum benim gibi durum konusu açmıssın dikkat et ego kasıyosun diyenler gelmesin.

Nacizene görüşüm dil bigisini gözünde büyütme.Hafiften eritmeye başla.Zor degil çalışınca yapılıyo.
    Sosyal netin gayet iyi bi mf için onun hakkında bişi demicem.
    Matta yapman gereken belli hocam eksikleri halletmek.Ama mümkün oldukca erken halledip deneme çözmeye başla.Bi yandan da lys mat gidersin bu sayede.
    Fen için bişi diyemem tm ögrencisiyim ama mf ler en cok sözel kısımlarda patlıyo terim filan soruluyo vs.Sözel kısımlara agırlık vermen lazım.

Lys adına mattan bol soru bol tekrar yapıp unutmaman lazım dizi ve logaritmayı da hallet 2-3 net cepte olsun direk.

Umarım hayallerine ulasırsın ben konu actım ego kasıyosun vs dediler o yüzden uzak dur böyle konulardan ygs geçene kadar sonra bunlar yokolup gidiyolar zaten.
  • Sağolun hocam görüşleriniz için

• Upppp

• türevi tam bitirmeden integrale başlamak .?
    türev -integral gibi konularda yarım yamalak konuyu bilmek , konuyu hiç bilmemeye eşit gibi birşeydir
  • Hocam haklısınız ama okulda işlenenleri bir ara günü gününe calisamadim ipin ucu kaçtı ama onu da bu hafta tamamlayacam inş ve integralde daha kısmı integralde olduğum için belki ama daha turevin geometrik yorumuyla ilgili bir bilgi istediğine tanık olmadım bu arada görüsünüz için teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.