< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 10 Ekim 2024; 14:10:58 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
durup dururken polis aradı
-
-
dikkatli olun dolandırıcılar oyun yapmış olabilirler. benim bildiğim polisler telefondan birşeyler yapmanızı istemezler dikkat eidin
-
Dolandırıcıdan çok sapık gibi geldi bana. Şu an herkesin ikametgah ve telefon bilgileri internette var.
Polislerin telefon açarak bir dava hakkında bilgi toplayacaklarını sanmıyorum.
-
valla üst kattaki kadının çocuklarıyla birlikte yaşadığını teyit etmek dışında bi bilgi vermedim.
arayan kişi direk adımla hitap etti. apartmandaki herkesi biliyodu. elbet dolandırıcı olabilir. be bi bilgi vermedim. yöneticiye soracam bakalım onu da aramış mı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana daha cok maas almak icin kagit ustunde bosanip aile hayatini devam ettiren kadini sorusturuyorlar gibi geldi...
-
apartman yoneticisiyim. gecenlerde bana da bi memur geldi ama kimligini gosterdi ve bi kiraci dairenin ev sahibiyle sorunu vardi ifade icin karakola gelmesi gerekiyo kendisine ulasamadik gorunce iletirsiniz dedi gitti. Normali boyle olmasi lazim zaten. telefondan arayip biri hakkinda biseyler soran babam olsa bilgi vermem. arayan belki adamin alacaklisi, kan davalisi nerden bilecem. tum tr nufusunun kisisel verileri havalarda ucusuyor hersey olabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Başına iş almissin hocam
bi bilgi vermedim ki
evet benim de aklıma o geldi, nafaka işleriyle alakalı falan olabilir.
nebiliyim mesela boşanmış kadın kendini dul gösteriyodur ama resmi nikahsız başkasıyla yaşıyodur gibi.
quote:
telefondan arayip biri hakkinda biseyler soran babam olsa bilgi vermem. arayan belki adamin alacaklisi, kan davalisi nerden bilecem. tum tr nufusunun kisisel verileri havalarda ucusuyor hersey olabilir.
pratikte öyle olmuyo hocam ya. bankalar özellikle çok pervasızca, kanuna aykırı şekilde bilgi talep ediyolar. bilgi vermezsen senin kartlarını ve internet bankacılığına giriş yetkini iptal ediyolar. arkadaşımın başına geldi. normalde bu yaptıkları bilgi güvenliği bilincine aykırı. ama yapıyolar. hem de sopayla zorlayarak yapıyolar. herkes de veriyo bilgi. vermeyeni de cezalandırıyolar. sizin başınıza gelse size de aynısını yapacaklar. bilgi vermeseniz sizin de kartlarınızı vs iptal edecekler.
bankalarin durumu şaibeli su an zaten hocam. bu son zamanlardaki mobil bankacilik mevzusunda icerden sizinti oldugu filan konusuluyor. kullandiklari telefon numaralari bankalarin musteri hizmetleri numaralarinin birebir aynisi. ellerinde kisisel bilgilerimiz de var, kimlik teyiti yaparken bunlari musteriye sundugu zaman suphe uyandirmiyor tabi guvenip ne var ne yok anlatiyosun 3 ay sonra eve icra kagidi geliyo, gecenin 3unde hesaptan 300k kredi cekmisler falan. o yuzden en azindan bu olaylar acikliga kavusana kadar bu isleri subeye gidip yazili olarak yapmak en sagliklisi. bunun haricinde komsuymus, is arkadasiymis falan gormedim duymadim haberim yok en temizi. sahit mahit yazarlar hic derdim yok gibi onlami ugrasacam, yetkiliyse de gitsin baskasina sorsun.
hocam şu iki şeyi herkes duymuştur:
1- Türkiye'de bankacılık çok ileri. Avrupa bizden çok daha geri. Türk bankalarında herşey teknoloji çok kolay yapılıyor. Avrupa'da çoğu konuda bankalar teknoloji ile tanışamadı.
2- Türkiye'de e-devlet çok ileri. Avrupa'da bi iş yapacan kalkıp gitmen gerekiyo devlet dairesine.
e burdan çıkan sonuç: alemin en zeki ülkesi Türkiye değilmiş.
Derler derler vermesen de verdi derler:))
ölü taklidi yapayım en iyisi
Bana böyle bir arama gelse resmi ekip yolla karakola geleyim ya da ekip gönderemiyorsan karakola geleyim öyle sor sorularını der kapatırım
-
Sen onu bırak Ragnum karya da buluşuyormuyuz
-
bu beni arayan kimse, yöneticiye benden bahsetmedi galiba. yönetici ile çok samimiyiz beni de çok sever, fikirlerimiz uyuşur, benden bahsedilseydi yönetici abi kesin beni arardı.
yani apartmanda kimse bilmiyorsa ben ölü taklidi yapayım
Buluşuruz hocam ortam varsa ben de varım. Alem yapacak mıyız. Rus ortam var mi
2ü15 yılında başkası adına bilgi alan Türkcell operatörüne dava açılması sonucu o dönemin parası 50.000 TL tazminat kazandı vatandaş, beni de aradılar emsal karardan dava edeceğim sizi dedim, üniversite ile meşgul olduğumdan ve kırsal bölgede çok fazla imkan bulamadığından dava açamadım.
Kesinlikle bir avukata danışıp 500.000 lira tazminat davası açın. Kimse kimse adına bilgi toplayamaz, baltayı taşa vurmuş her kimse artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Polis kimseyi telefonla arayip sormaz, ya karakola davet eder, yada kapisina gelir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- burunda beyaz kıl çıkması
- balık buzlukta ne kadar saklanır
- doğubeyazıt kaçakçılar çarşısı ne alınır
- geçmişe dönük z raporu alma
- terleme hapı kullananlar
- suudi arabistan
- çay emojisi
- telegram indirim kanalları
- exxen de neler var
- google çizim yap
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X