Şimdi Ara

Duştan sonra kaşıntı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece yaz aylarında ne zaman duş alsam duştan çıktığım andan itibaren 15-20 dakka bi kaşıntı sürecim var. iğne batıyo vucuduma sanki. ama sadece göğüs ve sırt kısmına. cehennem ızdırabı ya ne bu allahım günahım neydi 4-5 senedir oluyo bu kaşıntı mantar desen mantar değil sabun şampuan desen onlar değil sert sulardaki minerallerden oluyo diye düşünüyorum araştırdım çoğu kişi aynı dertten muzdarip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bevren -- 22 Ağustos 2013; 23:19:31 >

• muz değil hocam mus, mustarip 
  • masturbasyonu bırakalı kaç gün oldu .Ondandır
  • Dus almayarak sorununuzu cozebilirsiniz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendede oluyor kıllı bölgelerde
  • duş alma banyo yap

• Soğuk suyla yapinca olmuyor bende
    Su sicak ise sirt göğüs bacaklar kollar her yer kasiniyor benim de

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende soğuk sıcak farketmedi hep kaşınıyorum. kiloyla alakalı mı acaba? sizde kilolu musunuz? Elimde bi bu teori var bide şehir suyu :D Çünkü köyde yıkanınca kaşınmıyorum saçlarım ipek gibi oluyo :s
  • Hocam babamdan biliyorum akşam acısından uyuyamıyordu.Cildiyeciye gitti doktor bişeler önermiş tam bilmiyorum.Ama babamın çok şiddetliydi ve sadece yazın oluyordu.Kışın olmuyordu.Nemlendirici bi krem aldı bide cildiyeciye gitti.
  • @Bevren birşeye alerjin olabilir.

Alerji testi yaptır, durumu doktora anlat ..
  • güzel bi keselenmen lazım!
  • Birkeresinde denizde yanmıştım.Derinin yenilenme zamanında duş aldığımda sırtım çekilmez derecede kasınıyordu kendimi yerden yere atasım geliyordu resmen. Hocam sürekli sıcak suyla duş alıyorsan derinin nem oranı azalmış...Kullandığın sabun veya kimyasal malzemeyi de değiştir düzelmezse doktora başvur diyecem ama ırsi veya kalıcı bir hastalık ise cildiye doktorları hiç bir halta yaramıyor malesef...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***redbull***

Birkeresinde denizde yanmıştım.Derinin yenilenme zamanında duş aldığımda sırtım çekilmez derecede kasınıyordu kendimi yerden yere atasım geliyordu resmen. Hocam sürekli sıcak suyla duş alıyorsan derinin nem oranı azalmış...Kullandığın sabun veya kimyasal malzemeyi de değiştir düzelmezse doktora başvur diyecem ama ırsi veya kalıcı bir hastalık ise cildiye doktorları hiç bir halta yaramıyor malesef...

Hocam yandiktan sonraki kasintiyi cok iyi bilirim. Bi banyo aldim almaz olaydim sabahi zor ettim. Gogsumdeki killari uflesem bile sanki killari koklemisim gibi aciyordu. Vucud cok hassaslasmisti cok acaip kasiniyosum kasinsam yanik yerler aciyodu :(

• kullandığın şampuanda yada sabunda alerjin olan bir madde olabilir.Alerjinin ciddisi öldürür, bence dikkate al bu meseleyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirited -- 22 Ağustos 2013; 23:49:14 >
  • Duştan sonra kaşıntı şu şekilde olur;

Sıcak suyla yıkanırsan
    Kendini iyice temizlemezsen
    Temiz olmayan bornoz/havlu ile kurulanırsan
    Duş jeline alerjin varsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fear of the Dark -- 22 Ağustos 2013; 23:49:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vampir Damon Salvatore

güzel bi keselenmen lazım!

+1
  • Ben normal kilodayim ama metabolizmam nedeniyle sanirsam biraz cok terleyen biriyim. İstanbuldayim ve sicak su ile yikanirsam kasinti ve terleme oluyor iste.istanbulun nemine ve boguculuguna bagliyorum ben bunu.mesela havasi daha iyi olan yerlerde sicak suyla yikansam da böyle bi sorun olmuyor. Bir de kışın

• Yaklaşık 5 yıldır sadece yaz aylarında oluyo bu kaşıntı evde her yıkandığımda iyice keseliyorum hep aynı yer sırtım ve göğsüm ara sıra omuzlarım iğne batarcasına kaşınıyo. Geçen yaz yurtdışındaydım 1.5 ay kaldım zerre kadar kaşıntım olmadı. ben de şehir sularından olduğunu düşünüyorum istanbul da oturuyorum sert su heralde şebeke suyu klor kalsiyum gibi mineraller kaşıntı yapıyo bence

bu arada düzenli sporumu yapıyorum yağlı değilim soğuk suyla yıkanınca da biraz kaşıntı oluyo. kolonya ile masaj yapıyorum bayağı yardımcı oldu kolonya. zaten hiç bişey sürmesemde en çok 20 dakika sürüyor kaşıntı ama o 20 dakika varya..
  • ara sıra terledikten sonra da tutuyo bu illet
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.