Şimdi Ara

Wax kullandıktan sonra yıkamadan yatmak zararlı mı ? (osis)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
37.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Osis mess up aldım fakat bunu kullandıgımız her günün sonunda saçı şampuanla yıkamak mı gerekir yoksa yıkamadan da yatılır mı , osis + sprey kullanmıştım.Yıkamadan yatmanın zararı var mıdır saça.Normalde nadiren kullandıgım için yıkıyordum fakat her gün kullanınca her gün yıkamak mı gerekiyor sonuçta saçı her gün yıkamak da iyi değil ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Wax Kullandıktan Sonra Yıkamadan Yatmanın Zararları

Wax, istenmeyen tüylerin alınması için yaygın olarak kullanılan bir yöntemdir. Ancak, wax kullandıktan sonra yıkamadan yatmanın bazı potansiyel riskleri vardır.

• Saç Dökebilir: Wax, saç köklerine yapışarak onları çekebilir ve saç dökülmesine neden olabilir. Waxlı saçla uyumak, bu riski daha da artırır.
    • Cildin Tahriş Olmasına Neden Olabilir: Wax, cildinde tahrişe neden olan kimyasallar içerir. Waxlı saçla uyumak, bu kimyasalların cildinle daha uzun süre temas etmesine ve kızarıklık, kaşıntı ve hatta enfeksiyonlara yol açmasına neden olabilir.
    • Alerjik Reaksiyonlara Yol Açabilir: Bazı kişiler wax'a alerjik reaksiyon gösterebilir. Alerjik reaksiyonlar kaşıntı, kızarıklık, şişme ve hatta anafilaksi gibi ciddi sağlık sorunlarına neden olabilir.
    • Saç Spreyi ile Uyumak Gibi Zararlıdır: Waxlı saçla uyumak, saç spreyi ile uyumak kadar zararlıdır. Saç spreyi de saçın kurumasına, kırılmasına ve saç dökülmesine neden olabilir.

Bu riskleri en aza indirmek için wax kullandıktan sonra saçını mutlaka yıkamalısın. Waxı çıkarmak için ılık su ve yumuşak bir şampuan kullan. Ayrıca, cildini temizlemek ve yatmadan önce nemlendirmek için nazik bir temizleyici ve nemlendirici kullanmalısın.

Saç spreyi veya wax ile uyumaktan kaçınarak saçını ve cildini koruyabilirsin. Saçını düzenli olarak yıkamak ve saç bakımına özen göstermek, sağlıklı ve güzel saçlara sahip olmana yardımcı olur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kepekleniyor yikamadan yatma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam saçlara wax-sprey filan kullandığın zaman saçların odun gibi sert olur. Sonra o kafayı yıkamassan gece üzerine yattığında sert olan saçlar bükülemeyeceği için kırılmak zorunda kalır bende sprey kullanmıyorum uzun saçlı iken saçları kestim artık allah ne verdiyse fön-sprey-wax
  • quote:

Orijinalden alıntı: apparel

Hocam saçlara wax-sprey filan kullandığın zaman saçların odun gibi sert olur. Sonra o kafayı yıkamassan gece üzerine yattığında sert olan saçlar bükülemeyeceği için kırılmak zorunda kalır bende sprey kullanmıyorum uzun saçlı iken saçları kestim artık allah ne verdiyse fön-sprey-wax

Peki sprey değil de her gün osis kullanan adam her gün kafasını yıkıyor mu yatmadan önce Ya da şöyle rahatça kafasını bi yere rahatça yaslamayacak mı kırılır diye.Ciddi soruyorum yanlış anlaşılma olmasın

• Osis bende kullanıyorum, yıkamadan yatmıyorum. Saçınızda ne olursa olsun (jöle, sprey, wax) yıkamadan yatmayın. Saçların beslenmesini, hava almasını engelliyor ve dökülmeler başlıyor..
  • Yikamadan yatmayiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trybskts

quote:

Orijinalden alıntı: apparel

Hocam saçlara wax-sprey filan kullandığın zaman saçların odun gibi sert olur. Sonra o kafayı yıkamassan gece üzerine yattığında sert olan saçlar bükülemeyeceği için kırılmak zorunda kalır bende sprey kullanmıyorum uzun saçlı iken saçları kestim artık allah ne verdiyse fön-sprey-wax

Peki sprey değil de her gün osis kullanan adam her gün kafasını yıkıyor mu yatmadan önce Ya da şöyle rahatça kafasını bi yere rahatça yaslamayacak mı kırılır diye.Ciddi soruyorum yanlış anlaşılma olmasın

Osis nedir

valla hocam yanılıyor olabilirim ama mantıken haklı hissediyorum kendimi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wax mı Saç Spreyi mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1 kere yatmak zorunda kalmıştım sorun olmamıştı tabi devamlı olursa nolur bilmiyorum
  • Osis mess up diye google'da aratın bi wax çeşidi o da hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gareth Bale 11

Kepekleniyor yikamadan yatma.

osis kullanmadım ama nekadar kullandıysam kepeklenmeye neden olmuyor jöle gibi aksine yağlandırır ve saçı döker
  • yıkamadan yatarsan saclar yastıga yapısır tek tuk dokulmeye baslar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.