Şimdi Ara

Düşük ayak teşhisi konuldu (guncellenecektir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 hafta önce burkulan ayak bilegim sonrası ayak ve kaval kemiği agrisi sonucunda hastaneye gittim. Ve gerekli tetkikler (röntgen ve EMG) sonrasi düşük ayak tanisi konuldu

ilaç tedavisine başlanildi

20.10.2014 fizik tedavi başlanacak.

Edit ;ayni rahatsizligi gecirenlerden tecrübe istenilir.

KONUYU ACMA SEBEBİM İNTERNETTE HASTALİK ADİNA PEK BİLGİ BULAMAMAM.

• Geçmiş olsun hocam
  • Tam olarak Nadi bir hastalik
  • O burkulma çok kötü bir şey maalesef.Bende yaşadım iki kere ilkinde o kadar ağrımıyor ama tekrarladığında insana şuurunu kaybettirir o acı.Çok dikkatli olmak lazım ters hareketler vs yapılmamalı bir süre aksi halde alışkanlık haline gelerek en ufak ters harekette tekrarlıyor kendini.Bu teşhisi ilk kez duyuyorum ama burkulma sanıldığı gibi basit bir durum değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #ŞARBAY# -- 1 Ekim 2014; 19:16:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: #ŞARBAY#

O burkulma çok kötü bir şey maalesef.Bende yaşadım iki kere ilkinde o kadar ağrımıyor ama tekrarladığında insana şuurunu kaybettirir o acı.Çok dikkatli olmak lazım ters hareketler vs yapılmamalı bir süre aksi halde alışkanlık haline gelerek en ufak ters harekette tekrarlıyor kendini.Bu teşhisi ilk kez duyuyorum ama burkulma sanıldığı gibi basit bir durum değil.
    ayağımı burkmuştum 1 ay sonra geçti acısı geçmiş olsun sanada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5F6A14216

ayağımı burkmuştum 1 ay sonra geçti acısı geçmiş olsun sanada

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klorf

Geçmiş olsun hocam

Sagolun hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet.hilmi27

quote:

Orijinalden alıntı: Klorf

Geçmiş olsun hocam

Sagolun hocam

Alıntıları Göster
    Tam olarak ne oluyormuş merak ettim? Geçmiş olsun bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNO3

Tam olarak Nadi bir hastalik

Ayak ve diz arasındaki sinirlerin felçlik geçirmesiymis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet.hilmi27 -- 1 Ekim 2014; 14:11:47 >
  • Geçmiş olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Geçmiş olsun..

Sağolsin hocam
  • Nasıl bir hastalık? Kalıcı birşey mi?
  • Gel Bak Ne Söylicem kullanıcısına yanıt
    Hocam %80 ihtimal ile geçer dedi doktor hanim işte artik bilemiyorum nasil olursa. Ama fizik tedavisiz geçmez diyor doktor hanim
  • quote:

Hocam %80 ihtimal ile geçer dedi doktor hanim işte artik bilemiyorum nasil olursa. Ama fizik tedavisiz geçmez diyor doktor hanim

Geçmiş olsun, düzelir umarım. Güncelledikçe konuya çağırır mısın beni? Merak ettim ne çıkcak diye.
  • quote:

O burkulma çok kötü bir şey maalesef.Bende yaşadım iki kere ilkinde o kadar ağrımıyor ama tekrarladığında insana şuurunu kaybettirir o acı.Çük dikkatli olmak lazım ters hareketler vs yapılmamalı bir süre aksi halde alışkanlık haline gelerek en ufak ters harekette tekrarlıyor kendini.Bu teşhisi ilk kez duyuyorum ama burkulma sanıldığı gibi basit bir durum değil.

Güldüğüm için kendimi kötü hissettim yav o nasıl yazım yanlışıdır.

Konudaki arkadaş, bende dün sanırım ayağımı burktum Allah şifa versin fakat seninki kadar kötü değil sanırım. İyileşir inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gel Bak Ne Söylicem

quote:

Geçmiş olsun, düzelir umarım. Güncelledikçe konuya çağırır mısın beni? Merak ettim ne çıkcak diye.

Tamam hocam 20 ekimde fizik tedavi baslicam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gel Bak Ne Söylicem

quote:

Tamam hocam 20 ekimde fizik tedavi baslicam

Alıntıları Göster
    Off ayak burkma acısı yok mu. 90 derece bürkmüş oluyorsun. Düşünmesi bile kötü

• quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

quote:

O burkulma çok kötü bir şey maalesef.Bende yaşadım iki kere ilkinde o kadar ağrımıyor ama tekrarladığında insana şuurunu kaybettirir o acı.Çük dikkatli olmak lazım ters hareketler vs yapılmamalı bir süre aksi halde alışkanlık haline gelerek en ufak ters harekette tekrarlıyor kendini.Bu teşhisi ilk kez duyuyorum ama burkulma sanıldığı gibi basit bir durum değil.

Güldüğüm için kendimi kötü hissettim yav o nasıl yazım yanlışıdır.

Konudaki arkadaş, bende dün sanırım ayağımı burktum Allah şifa versin fakat seninki kadar kötü değil sanırım. İyileşir inşallah.

Haberdar ettiğiniz için sağolun hocam.Swiftkey sağolsun iki kere düzelttim üçüncüde yine aynı şekilde yazmış boşluk tuşu ile otomayik düzeltmeyi kapattım.Artık nispeten daha iyi oldu.

• Geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Geçmiş olsun

Sağol hocam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.