Full hd olmayan 1600 X 900 çözünürlüklü ekrana sahip bir notebooka yüksek performanlı bir ekran kartı (GTX670-680 mesela) takmanın faydası olur mu? yoksa böyle bir upgrade gerek yok mu?
hocam anliyamadim
Laptop'a ekran karti mi takmak istiyosunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: A35A
hocam anliyamadim
660 gtx olan monster bir notebooka gtx670 veya gtx680 taktırmayı düşünüyorum. ama ekran çözünürlüğüm o kadar yüksek değil. bu yüzden soruyorum bunun bir faydası olur mu fark yaratır mı diye.
quote:
Orijinalden alıntı: suayip1905
quote:
hocam anliyamadim
660 gtx olan monster bir notebooka gtx670 veya gtx680 taktırmayı düşünüyorum. ama ekran çözünürlüğüm o kadar yüksek değil. bu yüzden soruyorum bunun bir faydası olur mu fark yaratır mı diye.
Hocam o 660m dir. Normal GTX 660 degil.
Laptoplarda yanliz ekran karti degistirmek nasil bilemiyorum. 670m takabileceginizden emin degilim acikcasi, ama mutlaka baska arkadaslar daha fazla yardimci olacaklardir.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: suayip1905
quote:
hocam anliyamadim
Hocam o 660m dir. Normal GTX 660 degil.
Laptoplarda yanliz ekran karti degistirmek nasil bilemiyorum. 670m takabileceginizden emin degilim acikcasi, ama mutlaka baska arkadaslar daha fazla yardimci olacaklardir.
monster olduğu için bende olur diye biliyorum. almadan öncede telefon açıp değiştirtmiştim ekran kartını.