Şimdi Ara

Düşük hızlarda gelen rüzgar sesinin kaynağı ne olabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • golf 7 aracımla kaza yaptım ve arka kapı değişti. araç serviste yapıldı ve şu an aracı kullanırken eski haline göre daha fazla rüzgar sesi alıyor gibi hissediyorum. şöyle söyleyeyim, eskiden 120-130 gibi hissettiğim rüzgar uğultusunu şimdi 90 gibi hızlarda duyuyor gibiyim.

ses alma ihtimali olan, işlem gören yerler sağ arka kapı/çamurluk ve tavan döşemesi. tecrübeli arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.

psikolojik olabilir diye aracı iki hafta böyle kullandım ama psikolojik olduğunu sanmıyorum.

servise gittiğimde ne gibi bir test talep etmeliyim, bunun kesin bir çözümü, hatasız bir ölçümü var mıdır?

şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,

Arka cam kanal fitilini kontrol ettirin.

Ruzgar sesi alıyorsa fitillerdendir.

Arka kapıdaki diger fitiller sıvı toz gecirgenliginde etkili işlev yapar.

Ruzgar sesi doğrudan cam kanal fitili ile ilgilidir.

• superficista S kullanıcısına yanıt
    hocam çok teşekkür ederim. yarın servise gidiyorum bu dediğinizi özellikle söyleyeceğim.

umarım sorun fitildedir. bi arkadaş çamurluk değişince ses gelir çözümü yok dedi canım sıkıldı. fitilse hallolur

tekrar teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: benkemalgeliyorum

hocam çok teşekkür ederim. yarın servise gidiyorum bu dediğinizi özellikle söyleyeceğim.

umarım sorun fitildedir. bi arkadaş çamurluk değişince ses gelir çözümü yok dedi canım sıkıldı. fitilse hallolur

tekrar teşekkür ederim

kapı ayarından olabilir. bir kaç mm'lik kaçıklık rüzgar sesi yapar. yada arkadaşın dediği gibi fitillerden yapıyor olabilir. halledilecek şeyler.
    son ihtimal kapı içi izalasyondan kaynaklı olabilir. servis yaptıysa atlamaz ancak izalasyonu eski kapıdan düzgün aktarmadılar ise baya rüzgar sesi yapar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.