Şimdi Ara

DUSUK MALIYETLI TELEFON TAVSIYESI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 400-500-600 TL civarı düşük maliyetli telefon tavsiyesi alabilirmiyim? Bana iphone 4s general mobile discovery air uygun geldi sizinde goruslerinizi alayım.

• gm 4g ... 599 a düşen fiyatıyla suan tambir F/p telefonu durumda. 4 s i boşverin artık güncelleme dahi almayan ve ios almak için en büyük neden satabilitesini kaybetmiş bir telefon. Discovery air a gelince... General mobile Android platformundaki telefonları alın alacaksanız diğerlerini almayın. YAzılım desteği yok çünkü o telefonların.
    Android 7 güncellemesini ilk olarak alacak telefonlardan biri olan Gm 4 bence bu fiyata en iddaalı telefon
  • Teşekkürler. Samsung olarak neyi önerirsiniz? S4 ?
  • Hamgi siteden almamı önerirsiniz 599 tl fiyatına.
  • S4 abimde var. en son 5.01 güncelleştirmesi var cihazın. ve cihaz gerçekten ok çok ısınıyor eskidi hocam o cihaz artık alınmaz acıkcası

g4 e gelince isterseniz 599 tl üzerinden 1 peşin 5 taksitle bu cihazı verdiğim linkten bulundugunuz şehirdeki taksitli şsatış yapan telpa bayilerinden teminedebilirsiniz.http://www.telpa.com/taksitli-satis-bayi/

İnternetten alıcam diyorsanız cihazın ÇİFTHATLI ve android 6 yüklü oldugundan emin olun eski cihazı satmasınlar size. 599tlye zaten büyük firmaların internet sayfalarından alabilrisiniz. yine internetette daha düşük fiyatlara kampanya yapan satıcılarda var. Ben pek internet üzerinden telefon alma taraftarı olmadıgım için şurdan alın burdan alın diyemiyorum.

Yalnız söylediklerime dikkat edin cihaz çiftsimli ve 6.0 yüklü olsun

• oskurrr kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba. Satın alırken 6.0 yüklü olup olmadığını mağaza bilir mi? Böyle bir şey istediğimizde açın güncelleyin derler derdimizi anlamazlar. 6.0 ile gelen cihazların parti no nedir bi bilginiz var mı?
  • Hocam cihaz yeni ise 6.0 yüklüdür. Açın güncelleyin ne demek :) cihazlar satılırken üzerinde ki versiyonlar bellidir.

bakın mesela burda satılan iki ayrı gm4 gerçi biri stokta yok ama özelliklerine bakınca birinde 5.0 diğerinde 6.0 oldugu yazıyor...
    http://www.vatanbilgisayar.com/general-mobile-4g-android-one-beyaz-akilli-telefon.html#ozellikler
    http://www.vatanbilgisayar.com/general-mobile-4g-android-one-dual-sim-akilli-telefon-beyaz.html#ozellikler

General mobile ın sitesine girdiğimizdede telefonun özelliklerinde 6.0 yazıyor

https://www.generalmobile.com/tr/urunler/GM4G

Cihazların üzerinde versiyonları yazdığını bilmiyordum teşekkürler. Ben hiçbir telefoncunun/mağaza çalışanının cihazın hatalı olduğunu kabul ettiğini görmedim. Yeni seriden almak istiyorum desem "ne olacak bu da aynı,wifiye bağla güncelle" diyeceği için kullanmıştım o tabiri. İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estonya Feribotu -- 3 Ağustos 2016; 13:27:55 >
  • Cihazın üzerinde versiyonu yazmıyor ama satılan yerde özelliklerinde yazar satıcı cihaın hangi sürümle geldiğini bilmiyorsa o satıcıdan almayınız. android 5 ve anroid 6 arasında kullanıan işletim sistemi farkı var 5.0 ve 5.1 gibi bir güncellemedeğil bu Lollipop ve Marshmallow farkı... bunu dediğim gibi satıcı size söyleyemiyorsa almayın o telefonu... telefonu acgüncelle diyecek kadar basit değil yani...

Ne olacak buda aynı wifi ye bağlan vs diyen satıcıdan da almayın . Evet bunda 6.0 var ve bu çift hatlı versiyon diyorsa ondan satın alın.
    Eyvallah hocam sağolun.
  • Hocam gm4g ye 7.0 gelmiyecekmi ? 6.0 diyorsunuz.Birde ben baktim hepsiburadadan dual sim diyor cift hatli demek degilmi
  • Gelecek hocam yalnız şuanda android 7 henüz cıkmadı cıktıgı zaman Gm 4g de alacak. evet dual simçift hat aynı şey. satıcıya sorun hocam android5 mi var 6 mı diye ona göre karar verin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskurrr -- 4 Ağustos 2016; 14:51:47 >
  • http://www.hepsiburada.com/general-mobile-4g-android-one-dual-sim-p-TELCEPGMANONE2-S

Hocam bu siteden veya yakınımdaki telpa mı ne oradan veya hattımın satis noktasindzn alacagim verdiginiz bilgilerden dikayi tesekkur ederim
  • Hocam başka önerebileceginiz telefon yok mu ? Gm 4G ile ilgili bazi kötu yorumlar aldım sizce öyle mi ?
  • Bakınız: Ayni fiyat civarında Lenovo vibe p1m - lg g4c - vibe c - gm5 plus - ve zenfone var.Sizce gm 4g den üstün mü ? Bu arada gm 4g hepsiburada 546 tl olmuş
  • gm5 plus 999 tl hocam o fiyata cıkacaksanız 1000 tl hatta 1300 e kadar alınacak en iyi telefon. 500 tl civarında gm5 p görürseniz o sahtedir yada sorunlu cihazdır emin olun.

Vibe cyi zaten baştan sallayın 480 x 854 çözünürlükte telefon hesapmakinesi ekranı gibi...

zenfone u zaten geç

vibe p1m bataryası iyi diğer özellikleri salla. android 5.1 var bildiğimkadarı ile ve güncelleme alacagınıda sanmıyorum. ha güncel olması çok öenmli değil bana batarya süresi lazımgerisi önemli değil serseniz tercih edilebilir
  • Yok hocam 500 tlik görmedim 1000 tl civarı gordüm.Belki cikabilirim cikarsam ilk alacagim o olabilir.Peki neden zenfone kötü? Gm 4G ile ilgili kotu yorumlar var sizce daha alirmi o telefon?
  • Zenfone un hangi modeli üzerine konusalım daha iyi direk olarak markayı kötülemeyelim :) 500 bandı için konustum model verirsen özellikleri üzerinden daha rahat anlatırım
    Her telefon için iyi yorumlarda var kötülerde. Acıkcası daha cok sorunu olanlar geliyor ve yazıyor sorununa özümbulmak yada markadan hıncını almak için genelde tümmarkalarda (popüler modellerde) okudugunuzda bolca sorunu olan insan görebilirisniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgtwd07

Yok hocam 500 tlik görmedim 1000 tl civarı gordüm.Belki cikabilirim cikarsam ilk alacagim o olabilir.Peki neden zenfone kötü? Gm 4G ile ilgili kotu yorumlar var sizce daha alirmi o telefon?
    1000 tl bandına çıkacaksanız iki telefon var alınacak gm 5 plus ve lenovo vibe p1 ben p1 almayı düşünüyorum
  • Hocam buradan konuşmak zor oluyor.Aktif oldugunuz bir saat verirseniz o zaman özel mesajlardan gönderebilirim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.