Şimdi Ara

Düşük obp ile ilk 300 yapılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk 300'e girmeyi kim istemez? Forumdan baktığım kadarıyla ilk 500'e girenlerin çoğunun obp'si 95 ve üzeri. Kiminin 99. Bu nasıl mümkün olabilir :D ben liseyi boşuna mı okudum? Her neyse. Sizce günde on saat çalışmayla girilir mi?

• girilmez diyelim de calisma ilk 300 icin
  • louvenotti L kullanıcısına yanıt
    Hedefim değil :)
  • asylsia kullanıcısına yanıt
    işin gücün bitti başkalarının hedeflerini mi küçümseyeceksin lol
  • louvenotti L kullanıcısına yanıt
    Ben kimseyi küçümsemedim anlama kapasitesi senin gibilerle konuşmak zaman kaybı lfmao
  • Hangi alan ve OBP'nizin ne kadar düşük olduğuna bağlı hocam. Sayısalda 115-80 85 obp ile 291.lik getiriyormuş mesela. O yüzden başlıktaki sıralamayı bu koşullarda elde etmek çok zor, hatta birkaç yıllık disiplinli çalışma ve şans olmadan imkansız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phosphophyllite -- 27 Aralık 2020; 10:32:14 >
  • phosphophyllite kullanıcısına yanıt
    Obp kırık değil ama 75. Alan sayısal. Yani tam olarak hedef diyemeyiz başlıktaki gibi ilk 300'e ama insan bi umut istiyor işte
  • 75 obp çok geri atar hocam ama fullerseniz neden olmasın? Siz elinizden gelenin en iyisini yapın ilk 1000 biraz da şans açıkçası
  • Biz nereden bilelim ya.Abi kafayı yicem.Yok günde 10 saatle girilir mi yok obp düşük olsa da yapar mıyım yok şimdi x netteyim sınavda y net yapar mıyım...
    Siz kendinizi tanımıyorsunuz ki biz nereden tanıyalım.Biz nereden bilelim senin 10 saatinin ne kadar verimli geçtiğini senin koşullarını hedeflerini?
    Elinizden gelenin en iyisini yapmak dışında mantıklı bir yol yok anlayın bunu.
    Yazmayın artık şöyle şeyler yeter yav.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamNS -- 27 Aralık 2020; 10:36:10 >
  • iamNS kullanıcısına yanıt
    Sakin ol dostum

Hocam yakalamışken çevireyim, EA için nedir sizce durum sayısaldan daha kolaydır herhalde

• Tek şansın sınavın aşırı zor olması ve senin de fule yakın yapman

• EA daha kolay hocam tabiî ki. Hatırladığım kadarıyla 88-90 arası bile geriye atmıyor ilk yüz - iki yüze kadar. Ertan Sinan Şahin'in sıralama hesaplama uygulaması doğru sonuçlar veriyor, 105-75 85 obp ile 190.lık getiriyormuş oradan hesapladığıma göre.

• IIICoDeMaXIII kullanıcısına yanıt

böylece ilk 100'e de girebilirsin

• hocam fullemeye yakin bir net gerekiyor
  • Oldschool00 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam
  • IIICoDeMaXIII kullanıcısına yanıt
    Tahmin ettiğim gibi!
  • pilotbeyBG kullanıcısına yanıt
    Sağ olun hocam
    Ben de bilgilenmiş oldum. Sağ olun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.