Bildirim
Düşük tansiyon tehlikeli midir
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Düşük tansiyon tehlikeli evet, hadi eyw. -
Düşük tansiyon, büyük tansiyon kadar tehlike yaratacak bir durum değil ama bir holter taktır derim yine de. Ciddi düşüşler oluyorsa altta yatan bir sorun vardır kesinlikle. Troid hastalıkları, enfeksiyonlar, aşırı yorucu egsersizler falan düşürebiliyor tansiyonu. 12-8 ideal zaten. Bana bir ara holter takmışlardı sonuçlarda sadece uykumda tansiyon 9-5 civarlarında geziyordu -
Düşük tansiyon en az büyük kadar tehlikelidir. Üstte ki yorumu yapan arkadaşa bu konuda katılmıyorum tansiyon kan basıncı demektir. Kan basıncınız düşük değerlerdeyse organlarınıza yeterince kan ulaşmıyor demektir ve bu durum ciddi bir problemdir.
Ancak 9/5 gibi bir tansiyon düşük denilemez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
9/5 çok düşük bir tansiyon değil
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Tehlikeli degil demedim, büyük tansiyon kadar tehlikeli değil dedim. -
Bende onu belirttim zaten en az büyük kadar tehlikeli dedim :)quote:
Orijinalden alıntı: twinzz
Tehlikeli degil demedim, büyük tansiyon kadar tehlikeli değil dedim.
Şimdi ölçtüm 109 70 çıktı ve aşırı dinamik. Değişip duruyor. Kesinlikle altında bi b.kluk var.quote:
Orijinalden alıntı: tanks55
Düşük tansiyon en az büyük kadar tehlikelidir. Üstte ki yorumu yapan arkadaşa bu konuda katılmıyorum tansiyon kan basıncı demektir. Kan basıncınız düşük değerlerdeyse organlarınıza yeterince kan ulaşmıyor demektir ve bu durum ciddi bir problemdir.
Ancak 9/5 gibi bir tansiyon düşük denilemez
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam elektronik tansiyon aletleriyle ölçüm yapıyorsanız pek itibar etmeyiniz. En babası -2 +2 sapma verir. Size önerim bilekten nabzınızı ölçün 60 saniyede kaç atım yaptığını sayın dinlenme halinde 65 in altına düşmüyorsa pek sıkıntılı bir durum oldugunu düşünmüyorum ayrıca tansiyonunuz 7 nin altına düşmeden evhamlanmanız boşa sağlıklı günlerquote:
Orijinalden alıntı: SM01_VXG
Şimdi ölçtüm 109 70 çıktı ve aşırı dinamik. Değişip duruyor. Kesinlikle altında bi b.kluk var.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tansiyon aleti bozuk olabilir mi? Bence en iyisi tansiyonunu bir klinikte ölçtür; çünkü elektronik tansiyon aletlerine güven olmaz.
Benim
12
6
Nabiz 55
Sıkıntı olur mu
Oldukça normal ideal seviyedequote:
Orijinalden alıntı: galapagoskaplumbağası
Benim
12
6
Nabiz 55
Sıkıntı olur mu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Uzun süredir spor mu yapıyorsun?quote:
Benim
12
6
Nabiz 55
Sıkıntı olur mu -
Dün sabah 5 te uyandığımda tansiyonum 17'e 9 du. Nabızda 120. Düşük olsun boşver
Evet
Ama 3 gunde 50 km yakin bisiklet surdum buda kalbimi yordu.
Internette baktigim kadariyla uzun sure spor yapan kisilerin nabiz sayilari dusuyormus ama ben yinede dikkatli olmak istiyorum spora biraz ara verecegim
Evet 55 düşük bir nabız. Güçlü bir kalbin var. Dolayısı ile spor yapmayanlara göre her atışta daha fazla kan pompalıyor. Korkulacak bişey yok bazı sporcularda 45 bile görülüyor istirahatte.quote:
Evet
Ama 3 gunde 50 km yakin bisiklet surdum buda kalbimi yordu.
Internette baktigim kadariyla uzun sure spor yapan kisilerin nabiz sayilari dusuyormus ama ben yinede dikkatli olmak istiyorum spora biraz ara verecegim -
-
Bilader şaka gibi ya
Konu sahibi arkadasim sende git bi doktora belki bu bi işarettir. Allah kazadan beladan korusun, şifa saglik versin
Ben spor yapmıyorum benim de nabız 55 lerde. Sporcuların nabızlarının süreçle düşmesi kalbin güçlenmesinile alakalı olabilir ama her insanın biyolojik yapısına göre değişir. Dinlenme halinde 90 atması bile çok ciddi değil diyorlar. Ne kadar doğrudur bilemiyorumquote:
Orijinalden alıntı: SUBJECT 101
Evet 55 düşük bir nabız. Güçlü bir kalbin var. Dolayısı ile spor yapmayanlara göre her atışta daha fazla kan pompalıyor. Korkulacak bişey yok bazı sporcularda 45 bile görülüyor istirahatte.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- cevabı olmayan sorular
- ne mutlu türküm diyene ingilizce
- türkiye"de isim sayısı sorgulama
- ibb simit tezgahı başvuru
- cin redbull içilir mı
- 5g nedir zararları
- telegram indirim kanalları
- elektrikli bebek arabası
- kasım indirimleri ne zaman
- prompt mühendisliği
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X