Bildirim
Duvarlar üzerime üzerime geliyor
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende hocam. Şaka maka ders çalışmayı özledim :( -
Ben de bosluktayim sanki hep ders calismam lazimmis ama ben oyalaniyormusum gibi hissediyorum. Sonra ders calismam gerekmedigi aklima geliyor -
siz kafayı sıyırmışsınız -
Hocam tvv izlerken suç işliyormuşum gibi hissediyoeum -
Benim mezun senemdi hoca. İstediğim sıralama gelmedi. Çok kötü de değil ama istediğim de değil. Bir de beni düşün. Leyla ile Mecnun'u Allahtan daha önce izlememişim. Yoksa yapacak hiçbir şey yok. İng hazırlık için çalışmam lazım ama içimden gelmiyor. -
Hocam sorma sinavdan once bi planlar yapiyordum yok su filmleri izlicem yok su dizileri bitircem. Ama simdi hic bisi yapasim gelmiyo. Halen kendimi odama gidip ders caliscakmisim gibi hissediyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X