Şimdi Ara

duygun yarsuvat ve hamza hamzaoğlu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya beyler sadece bende mi var bu durum gs 4 puan önümüzde haftaya ölüm kalım maçı var ama havaya giremiyorum şeker gibi iki adam ya sıfır antipatiklik...korkuyorum valla 14 senelik seri ne emenike ne de gol kaçırdığımız goller yüzünden değil bu adamların bu mazlum halleri yüzünden gidecek

üstüne bir de melo yok yani maç sıkışsa ortamı germek gerektiğinde nasıl oalcak bu iş

• Şimdi bırak onu da hamzaoğlu adam gibi adam be. Tebrik etmek lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gol mü ofsayt

Şimdi bırak onu da hamzaoğlu adam gibi adam be. Tebrik etmek lazım

tartışmam bile duygun hoca da adamın kralıdır hamza hamzahamzaoğlu da...sonra gel havaya gel
  • Bu hafta şeccunun kafa golünden sonra Hamza Hamzaoğlu Allahım sana çok şükür falan dedi orda bende o hisse kapıldım ama beyler, bizim şansımız tutar bunlara Selçuğundan Guizasına kimle çıktıysak almışızdır maçı. Üç maçtır boş kaleler direkler bu maçta gol olucakmış gibime geliyo veya öyle istedigimden ama bi patlama yaşıycaz inşallah bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Aykut Çıkabilir

Bu hafta şeccunun kafa golünden sonra Hamza Hamzaoğlu Allahım sana çok şükür falan dedi orda bende o hisse kapıldım ama beyler, bizim şansımız tutar bunlara Selçuğundan Guizasına kimle çıktıysak almışızdır maçı. Üç maçtır boş kaleler direkler bu maçta gol olucakmış gibime geliyo veya öyle istedigimden ama bi patlama yaşıycaz inşallah bakalım

kardeşim böyle bir ortamda da yenemezlerse zaten başka bir ihtimal kalmıyor
  • Insallah yillar sonra sadece futbol konusulan bir mac olur. Yumusak bir ortam güzel bir futbol olsun isterseniz 6 degil 16 atin hic bir sorun olmaz.

• O degil hic camur oyuncumuz yok ha. Melo da sakat

• quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

O degil hic camur oyuncumuz yok ha. Melo da sakat

• quote:

Orijinalden alıntı: Jackson Teller

quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

O degil hic camur oyuncumuz yok ha. Melo da sakat

• Ensesi de pek kalinmis

• Duygun Yarsuvat, Hamza Hamzaoğlu, İsmail Kartal gibi örnekler artarsa, camiaları fair-play açıklamalarına tepki göstermezse (ki Türk futbolunun asıl sorunu bu) zaten futbolda keyif verir, bizlerde kazanan tarafı tebrik eder, insan gibi futbol konuşur ve tartışırız.

Ama Hamza Hamzaoğlu küçükken Fenerbahçeli olduğunu ama Florya'ya girdiğinden beri Galatasaraylı olduğunu söylüyor, derin Galatasaray'dan birileri çıkıyor "sen nasıl böyle bir açıklama yaparsın" diyor. Aynı şekilde taraftarlarda aynı şekilde.
    Fenerbahçe şampiyon olursa tebrik ederim diyor, yine derin Galatasaray'dan birileri "olmaz hoca öyle şey" diyor, taraftarlar sosyal medyada "haddini bil Hamza" diyor. Ondan sonra lafa gelince "fair-play olsun, hakeden kazansın", "türk futbolu neden böyle" diyor.

İsmail Kartal'da Hamza Hamzaoğlu'nun fair-play açıklamalarına ek olarak "bende Galatasaray kazanırsa alkışlarım" diyor. Aynı şekilde Fenerbahçe camiası ve taraftarlar Kartal'a küfür ediyor.

Bu ne kardeşim. Düşman mıyız? Bakın Duygun Yarsuvat son yıllarda bir ilki gerçekleştirecek ve Kadıköy'de maçı Aziz Yıldırım ile yan yana izleyecek. Fenerbahçe kazanırsa Aziz Yıdırım'ı tabiki de tebrik ederim dedi. Aziz Yıldırım'ı çok sevmesem de bu konuda onunda aynı davranışı göstereceğine inanıyorum ve 1 kişinin bile stadta Duygun Yarsuvat'a kötü bir söz söyleyeceğini düşünmüyorum. Aksini yapacak biri insan değildir zaten, Fenerbahçe taraftarı da böyle birşeye izin vermez.

Melo'da sahada olmayacakken bence son yıllardaki en centilmen derbi olacak diye düşünüyorum. Duygun Yarsuvat ile Aziz Yıldırım'ın yan yana fotoğraflarını merakla bekliyorum.

• 2 takimda bir gram keyif vermiyor. Millet 3 5 milyona kurduklari takimlar ile bol gollu keyifli gorsel zevki olan maclar izliyor derbinin havaya sokamamasi bundan.

• gerginlik konusunda şüpheniz olmasın, illaki bir şeyler olur maçta
  • biz ne kadar centilmence maç geçsin dediğimizde fenerbahçeli oyuncular çok sert oynuyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.