Şimdi Ara

Düz saçı kalıcı olarak dalgalı yapabilirmiyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
24.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bıktım düz saçımdan her sabah çıkmadan birsürü zaman harcıyorum yoksa çıkılacak gibi değil gözümün önüne düşüyor.En ufak bi rüzgarda süs köpeği gibi oluyorum.Dondurucu sprey olmadan sabitleyemiyorum oda kaşıntı yapıyor.Geçici değil kalıcı bir çözüm varmıdır malum tıpda teknolojide gelişti.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Düz Saçı Kalıcı Olarak Dalgalı Yapma

Düz saçı kalıcı olarak dalgalı hale getirmek isteyen erkekler için birkaç seçenek mevcuttur. Ancak, bu işlemlerin tümünün kalıcı sonuçları olmadığını ve zamanla saçların düzleşebileceğini belirtmek önemlidir.

Kalıcı Dalga

Kalıcı dalga, saçı kimyasal olarak işleyerek kalıcı dalgalar oluşturan bir işlemdir. Bu işlem, düz saçları kalıcı olarak dalgalı yapmak için en etkili yöntemdir, ancak saçlara zarar verebilir ve pahalıdır.

Dijital Dalga

Dijital dalga, saçı dijital bir cihazla ısıtarak dalgalar oluşturan bir işlemdir. Kalıcı dalgaya göre daha az zarar vericidir, ancak sonuçlar daha az kalıcıdır ve tipik olarak 6-8 ay sürer.

Plaka Dalgası

Plaka dalgası, saçı düzleştirici plakalar kullanarak dalgalar oluşturan bir işlemdir. Bu yöntem en az kalıcı olanıdır ve saçların yıkanmasıyla dalgalar kaybolur. Ancak, hızlı ve kolaydır ve saçlara zarar vermez.

Saç Maşası Dalgası

Saç maşası dalgası, saçı saç maşasıyla kıvırarak dalgalar oluşturan bir işlemdir. Plaka dalgasına benzer şekilde, sonuçlar geçicidir ve saçların yıkanmasıyla kaybolur.

Düz Saçı Dalgalı Hale Getirmek İçin İpuçları

• Saçını ıslakken şekillendir: Islak saç, şekillendirmeye daha yatkındır.
    • Tuzlu su spreyi kullan: Tuzlu su spreyi, saça doku ve hacim katmaya yardımcı olur.
    • Difüzör kullan: Difüzör, saçı kuruturken dalgalar oluşturmaya yardımcı olur.
    • Örgüler yap: Gece boyunca saçlarını örgüler halinde bırakmak, ertesi gün doğal dalgalar oluşturmaya yardımcı olabilir.
    • Düz Saç Nasıl Dalgalı Olur Erkek adlı makalemize göz atın.

Hangisini seçerseniz seçin, düz saçı kalıcı olarak dalgalı hale getirmenin en iyi yolunun profesyonel bir kuaföre danışmak olduğunu unutmayın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bende dalgalı, azda kıvırcık saçımı düz yapmak istiyorum uzayınca. ne olacak halimiz.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oxilafyn -- 25 Ocak 2022; 1:0:31 >
  • Ya şimdi düz ve ince saç, biraz entel sakin insanlara iyi gidiyor ama ben tam bir taşfırınım lan sakal falan o biçim tipime iyi gitmiyo ne yapıyım yardım edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgurkan

Aynı sorun bende de vardı her sabah okula gitmeden önce saatlerce uğraşıyordum hatta geç bile kalabiliyordum çoğu zaman. Benim saçım düz ve ince telli. Ayrıca saçım normale göre. İnternetten araştırmarıma göre wax kullanma tavsiyesi aldım. Cuma günün Osis+ Mess Up aldım ve uzun zamandır neden kullanmadım diye dert yanıyorum şuan Öneririm ilaç gibi geldi bana

Hocam aynı durum bende de var. wax evde var ama daha önce hiç kullanmadım. Saça şekil verirken daha kötü olmasından korkuyorum bu wax için bir antrenman falan yapmak gerekir mi? Yoksa istediğim şekli kolayca verebilir miyim?

• http://www.youtube.com/watch?v=uxAtsnkxMsw

• quote:

Aynı sorun bende de vardı her sabah okula gitmeden önce saatlerce uğraşıyordum hatta geç bile kalabiliyordum çoğu zaman. Benim saçım düz ve ince telli. Ayrıca saçım normale göre. İnternetten araştırmarıma göre wax kullanma tavsiyesi aldım. Cuma günün Osis+ Mess Up aldım ve uzun zamandır neden kullanmadım diye dert yanıyorum şuan Öneririm ilaç gibi geldi bana

Dostum wax dediğin parlatıcı jöle değilmi?İlacı falan yokmu ya birkereliğine yapıp kalıcı olacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kodadı:tyln

quote:

Hocam aynı durum bende de var. wax evde var ama daha önce hiç kullanmadım. Saça şekil verirken daha kötü olmasından korkuyorum bu wax için bir antrenman falan yapmak gerekir mi? Yoksa istediğim şekli kolayca verebilir miyim?

Ben cuma günü ilk kez kullandım tam istediğim gibi oldu. Benim saçım düz ve ince telli ayrıca uzun e dolayısıyla saçım kolaylıkla bozulabiliyo. Ben dağınık saç seviyorum yakışıyorda mesela duş aldığımda, saçımı yıkadığımda fön çektikten sonra çok kötü görünebiliyo saçıma elimle şekil vermezsem öncelerde hiç uğraşmıyodum sonra fönü keşfettim önleri kaldırıyorum yani alnıma düşmüyor . Ve saçım biraz daha uzadı artık aynı şey olmuyordu yani aynı şekil güzel olmuyordu. Ben saçımın 2. gün ki halini çok seviyordum çünkü ilk gün hep düz ve çok kötü görünüyordu kabarık durabiliyodu. İkinci gün ise hiç bir sorun olmuyodu tam istediğim gibi oluyodu. Ve osis+ mess up kullanmaya basladım cuma günü artık istediğim gibi oluyor zaten sarışınım kullandıgım wax da saçımı ıslak veya bir şey sürülmüş gibi göstermiyor

quote:

Orijinalden alıntı: matrax-38
    Dostum wax dediğin parlatıcı jöle değilmi?İlacı falan yokmu ya birkereliğine yapıp kalıcı olacak.

Parlatıcı jöle değil. Zaten jöle ile hiç alakası yok. Saçını jöle gibi ıslak veya bir şey sürülmüş gibi göstermiyo gerçi modelleri var bu waxların. Benim kullandığım osis mess up bunda öyle bir etki yaratmıyor. Ben zaten jöle sevmeyen birisiyim ama bu wax olayına kanım kaynadı. Yani parlatıcı falan değil. Forumda konuları var araştırabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oxilafyn -- 8 Ocak 2012; 21:34:46 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kodadı:tyln

quote:

Ben cuma günü ilk kez kullandım tam istediğim gibi oldu. Benim saçım düz ve ince telli ayrıca uzun e dolayısıyla saçım kolaylıkla bozulabiliyo. Ben dağınık saç seviyorum yakışıyorda mesela duş aldığımda, saçımı yıkadığımda fön çektikten sonra çok kötü görünebiliyo saçıma elimle şekil vermezsem öncelerde hiç uğraşmıyodum sonra fönü keşfettim önleri kaldırıyorum yani alnıma düşmüyor . Ve saçım biraz daha uzadı artık aynı şey olmuyordu yani aynı şekil güzel olmuyordu. Ben saçımın 2. gün ki halini çok seviyordum çünkü ilk gün hep düz ve çok kötü görünüyordu kabarık durabiliyodu. İkinci gün ise hiç bir sorun olmuyodu tam istediğim gibi oluyodu. Ve osis+ mess up kullanmaya basladım cuma günü artık istediğim gibi oluyor zaten sarışınım kullandıgım wax da saçımı ıslak veya bir şey sürülmüş gibi göstermiyor

quote:

Parlatıcı jöle değil. Zaten jöle ile hiç alakası yok. Saçını jöle gibi ıslak veya bir şey sürülmüş gibi göstermiyo gerçi modelleri var bu waxların. Benim kullandığım osis mess up bunda öyle bir etki yaratmıyor. Ben zaten jöle sevmeyen birisiyim ama bu wax olayına kanım kaynadı. Yani parlatıcı falan değil. Forumda konuları var araştırabilirsin

Dostum şimdi baktımda googledan hamur diyor ya nasıl bişe bu evet kalıcı dalgalı şekil diyo yani kalıcı derken bir seasn uygulayıca duşa girip çıksam yine alıyomu şeklini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir internet kullanıcısı -- 8 Ocak 2012; 21:38:38 >

• quote:

Dostum şimdi baktımda googledan hamur diyor ya nasıl bişe bu evet kalıcı dalgalı şekil diyo yani kalıcı derken bir seasn uygulayıca duşa girip çıksam yine alıyomu şeklini
    Hayır kalıcı derken 2-3 gün götürebiliyor yani. Tabi ki duşa girip çıktığında saçın nasılsa o şekli alır. Duştan sonra kullanırsın istediğin şekli verirsin sonra biter işin Diyelim ki saçın bozuldu elinle tekrar düzeltirsin öyle kalıyor saç yani jöle gibi değil
  • Aynen iyi olurdu böyle bişey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Aynı sorun bende de vardı her sabah okula gitmeden önce saatlerce uğraşıyordum hatta geç bile kalabiliyordum çoğu zaman. Benim saçım düz ve ince telli. Ayrıca saçım normale göre uzun. İnternetten araştırmarıma göre wax kullanma tavsiyesi aldım. Cuma günün Osis+ Mess Up aldım ve uzun zamandır neden kullanmadım diye dert yanıyorum şuan Öneririm ilaç gibi geldi bana

horrrt

hocam sürdüğünüz gece öyle yatsanız sıkıntı olur mu? yoksa sürdüğünüz akşamı mutlaka yıkar mısınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• tamam teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.