|
Düzce'de çöpten at eti ve kemikleri çıktı ?
-
-
et ve süt kurumunu denetlesinler kıymanın içinde et hariç her şey var.
-
At eti yine iyidir, köpek möpek olmasında. Dağ taş köpek oldu. -
Aslında at etinin yasak olması biraz saçma gibi orta asya Türk devletlerinde at eti yeniyordu oysaki
Ama alışkanlığımız olmadığı için ben yinede yemem inek etine devam -
happy meals 😂 -
Afiyet olsun gencler -
Sucuğa biraz ara vermek lazım :)
-
Aman aman neresi denk gelir belli olmaz 😂😂 -
Yahu bu ülkede devamlı olan bir şey bu zaten. İkide bir kaçak at, eşek vs. kesenler yakalanıyor; siz nerede yaşıyorsunuz? Sokakta 15 TL'ye "et" dürüm satanlar var.
-
at ve eşek eti yeniyor avrupada eşek etli sucuklar en pahalısı. Benim anlayamadığım bir etin kötü olduğunu göstermek için at eti eşek eti denmesi. Yanlış bir kavram. Dana etide kötü koşullarda kesilirse saklanırsa kötüdür. İstanbul da yıllardır martı eti konuyor ucuz yiyeceklere. Kedi ve köpek etide kullanılması yakındır bu pahalılıkta. Domuz zaten serbest. İthali serbest!!!
-
Döfteci Kusuf gibi yerler neden bu kadar ucuz sanıyorsunuz. Bu arada at eti fena değil.
-
Çoğu büyük kurumsal et satışı yapanlar muhtemelen eser miktarda da olsa at eşek domuz katır deve düve akrep solucan artık çok hücreli hayvan ne bulursa koyuyorlar kıymaya veya burger köftesine yada artık ne zıkkım satıyorsalar. Denetim yapıldı kaç defa tekirdağda bile ünlü yerlerde bunlara rastlandı...Hala müslümanım diyen varsa bence öldükten sonra anlayacak bu tarz haram şeyler yediğini söyleyecekler kapıdan geçmeden.
-
Her şehirde olan olağan şeyler. Tek farkı fark edilmesi haber edilmesi....
Kımız içenler yadırgamaz.
İtalya da da at eti yasak değildir yenir.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
At eti yine iyidir, köpek möpek olmasında. Dağ taş köpek oldu.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X