Kavgaya kalabalık gelenler en korkak mahluklardır yani 2 sini dövsen diğerleri kaçar.Doktorum kolum bacağım sürekli morardığı için rahat dur diye fırçalardı ama hiç beynimde bozukluk olduğunu söylemedi. Bilemedim kardeş cesaret meselesi bence. 5. Sınıftayken 8. Sınıftaki itlere karşı dik durdum diye "efendi gibi dayağını ye ne diye karşılık veriyorsun" tepkisi almıştım. Bence asıl hastalıklı olan bizim milletimiz çünkü kendinden daha küçük veya zayıf gördüklerini ezmeye çalışmayı maarifet zannediyorlar. Herkes güçlünün yanında olmak istiyor kimsenin zayıfı koruyayım derdi yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Düzce’de Suriyeli 3 öğrenci, 13 yaşındaki U.C’yi okul tuvaletinde darp edip video yayınladı. (3. sayfa)
-
-
Ha turuncusu ha mavisi aynı fok. Güzelleme yapmak için nede uğraşmışlar. Biraz kalite ya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 30 Mayıs 2024; 8:13:12 > -
Sen okul kavgasından bahsediyorsun, yetiskin kavgası okul kavgasına ya da klavyede yazmaya benzemez. Ben yetiskinlere tavsiye veriyorum, dört harflilerle kavga etmesinler, mecbur kalırlarsa iyice dövsünler bayıltsınlar, tekrar ayaga kalktıgında, kendini bayıltanı hatırlayamasın, yoksa dayak atanın da, kendisini koruyacak bir sülalesi yoksa, o dayagın intikamını mutlaka alırlar..
Öyle bir dayak yersiniz böyle kemiklerinizi kırarlar aylarca yürüyemezsiniz.. O yüzden benim cocugum olsaydı hüeyytt demek klavyede kolaydır.. Gercek hayata gelince genelde böyle olmuyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 30 Mayıs 2024; 8:26:41 > -
Bu biraz da bizim halkımızın pısırıklığından sinmesinden kaynaklanıyor. Bizim halkımız birbirinin kuyusunu kazıp bana dokunmayan yılan bin yaşasın derken bunlar kendi aralarında örgütlenip birbirlerini kolluyorlar.
-
Kitlesel imha şart bazı ırklara.
-
Bir tek onlar 10 kisi olamıyor herhalde.quote:
Orijinalden alıntı: Headlong Into CarnageDort harflilerle ugrasmak icin psikopat olmak gerekir cunku dovdun diyelim 10 kisi rovans alirlar beyninde bozukluk olacak korkuyu hissetmeyeceksin o zaman dort hafli doversin normal adam bulasmaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
10 kisi olabilenler vırrodur.. Onlar sülalecek toplanıp birbirlerini kırarlar.. Bizim sülalede böyle adam yok. Herkes okumus etmis adamdır.. Avukat, doktor, hakim, mühendis falan bizde amele yok..
Böyle bir durumda yapılması gereken, tokatlayan okuldan atılacak, okul dısından rahatsız etmeye devam ediyorsa, sikayetci olur merkeze aldırırız..
-
Bu işin ırkla da alakası yok. Eğitim sistemindeki ceza yönetmeliği kötüyü koruyor. Bir öğrenciye verilebilen en büyük ceza okul değişikliği. Git birazda diğer okulda yap diyorsun en çok. 16 taş altı çocuk hukuki suç işlemedikten sonra hiçbir yaptırım göremiyor kısacası.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Böyle vırrolar zaten en fazla 2 dönem okuyup sonra bir yere cırak gidiyorlar.. Okuldan attım mı baska okula muhtemelen gitmezler.. Okuldan atacaksın en etkili yöntem bu.. Fakat hem ortaokuldan hem liseden atılana da, örgün eğitimi yasak edeceksin.. AOL'den falan okusun.. Bizim zamanımızda da böyleleri vardı okuldan atıyorlardı sonra yallah sanayiye..
Hatta bu konuda bir anımı anlatayım.. Koridorda 3 kisi yürüyoruz.. O zaman, Ankaradayız, okulda yozgatlı bir müdür muavini vardı, ben haric iki cocugu gösterdi, seni ve seni okuldan atacağım haberiniz olsun dedi ve 10 gün sonra ikisini de attılar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 30 Mayıs 2024; 10:47:30 > -
Yine bu düşük oran, ikinci tur seçiminde %72 oy almış 2018 yılında %73 oy almış rte burda
Lafa gelince sosyal medyada atıp tutuyorlar ama suriyeli birkaç aile bunları tehdit edip çocuklarını dövüp durmuş bir tanesi de çıkıp dur diyememiş binlerce kişi
gidip sorsan çoğu akpye tek laf etmez asla olayla ilgili, chpyi filan suçlarlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yetişkin kavgasındaysa dövsen hapis dövmezsen ya sakatsın ya kurban.Konu okul kavgası üzerinden geçtiği için ona göre yazdım ancak değişen bir şey yok çünkü o dört harfli dedikleriniz çocukluk-gençlik yıllarında da böyle çakal sürüsü halinde geziyordu. Yetişkin olduklarında değişen tek şey bir yumruk yeseler hemen bıçağa sarılıyorlar. Turgut Özal sağolsun bunlar özellikle Irak ve suriyeden gelenlerinde var. Yüzyıllardır bu topraklarda yasayan ve ülkesini sevenlerinde sorun yok çünkü asıl mafyacılık, çetecilik yapanlar genellikle Arabistan'dan gelenleri.
kavga etmediysen hiç bulaşma derim. çünkü öyle ikisini dövdüm vs pek olanağı yok. filmlerde gibi olmuyor kavga. arkadan çekerler emaneti takarlar iki üç tane , 3-4 dakikada kan kaybından ölür gidersin.
ülkende 80 anayasası bu dızoları korumak için üretilmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 30 Mayıs 2024; 11:29:17 > -
Cok gerekirse döveriz fakat bu ilk secenek olmamalı.. 183 boy ve 100 kilo civarındayım uzun yıllardır sustanon falan kullanmadan düzenli body calısıyorum boks ve kick boks sporlarıyla da ugrastım.. Hatta birkac yıl önce, burada, vırro zibidinin birini, hastanelik etmeye niyetlenmistim..
Klavye komandosu değilim reel hayatta bu dedigim gerceklesti..
O kadar ağır küfrettim ki, orada sadece tek bir amacım vardı, önce o saldırsın, fiziksel olarak saldırdıgı icin kendimi korudum seklinde mahkemede savunurum diye düsündüm.. Fakat saldırı gerceklesmedi.. Ben birini elime alırsam böyle birkac yumrukla bırakmam muhtemelen bir daha ayağa kalkıp yürüyemez kalkarsa da adını bile hatırlamayacak hale getiririm cünkü bu hale getirmezsem kalkıp arkamdan bıcak falan da sokabilir.. Bir cocuk tokatlandı diye, bunu o cocugun ailesine velisine falan yapmaya değmez.. Ayrıca ruhsatlı silahım var kalabalık bir saldırı olursa kullanırım da.. Kullanırsam da sonuc belli iceri atarlar.. O yüzden bu gibi seylerle mücadele etmenin farklı yöntemleri vardır.. Öncelikle o yöntemler denenmeli..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 30 Mayıs 2024; 11:48:3 >
-
Aşiret yapısından dolayı ırkla alakası var hocam. Doğuda sanıldığı gibi aman aman bir aşiret kalmadı insanlar günlük hayatlarına devam ediyor. Ama Özal'ın bize kitlediklerinde aşiret sistemi devam ediyor. Ondan böyle günlük hayatta çocuk, yetişkin farketmeksizin sürü halinde geziyorlar.
Ayrıca önceki mesajlarda yazdım hocam okullarda ruh hastası eğitimciler var. Bir çocuğun burnu kırılmış, kolu kırılmış umurlarında olmaz.
suriyelilere din kardeşim diyenler kendi oğlunuza böyle vursalar yarabbi şükür der mi acaba?
-
Susmaya devam hocam. Bu arada o cocugun travmasi ömürlük. Darp edildigi yetmezmis gibi bir de goruntusu internete dustu.quote:
Orijinalden alıntı: Headlong Into Carnage10 kisi olabilenler vırrodur.. Onlar sülalecek toplanıp birbirlerini kırarlar.. Bizim sülalede böyle adam yok. Herkes okumus etmis adamdır.. Avukat, doktor, hakim, mühendis falan bizde amele yok..
Böyle bir durumda yapılması gereken, tokatlayan okuldan atılacak, okul dısından rahatsız etmeye devam ediyorsa, sikayetci olur merkeze aldırırız..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sen cicekler böcekler icinde cennet bahcelerinde mi büyüdün hacım? Sana tokat atan akranın olmadı mı hic? Ben cocukken kac tokat yedim, kac tokat attım sayısını bile unuttum.. Üstelik varos yerde de büyümedim Ankaranın en iyi semtlerinde büyüdüm.. Seni galiba bir eve koymuslar hic dısarı bırakmamıslar.. Ailesi cok dert ediyorsa gönderir boksa moksa kendini savunmayı öğrenir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 30 Mayıs 2024; 12:16:31 > -
Okullarda boyle gruplaşıp adam dövmek yıllardır var ben 50 yaşındayım Marmara bölgesinde okudum büyüdüm. Bizim zamanımızdada çok çeteleşme olurdu. Gruplar halinde kavgalar çıkar hatta bıçaklar falan çekilirdi. Bunu sadece Suriyeli şunlu bunlu diye düşünmemek gerek yıllardır yaşanan bir sorun bu. Ha bu arada Suriyeli Hintli Afgan fark etmez bunların kontrolsüz şekilde ülkeye alınmasını tasvip etmiyorum hakkımıda helal etmiyorum.
-
Bizim bu millette bir sorun var gercekten. Gayet sıradan ve olası seylere, cok büyük tepki veriyorlar. Aynı sokak köpegi olayı da böyle.. Sokakta köpek var, haserat, milleti parcalıyor öldürüyolrar, yapılması gereken belli.. Alacaksın itlaf edeceksin.. Yıllarca goygoy yapıyorlar..
Ben yasadıklarımı yazmaya kalksam 50 sayfa falan yazmam gerekir.. Adam geldi tükürdü kacıyor.. Arkasından kostum, merdivenlerin oraya dogru kacıyor arkadan yetistim tekmeyi bir koydum, merdivenden top gibi yuvarlandı alnı basamaga carptı ertesi gün gözü komple masmavi ve sis olarak geldi.. Yine biri gözüme dogru bir sey attı sıradan kalktım, sıraların üzerinden yürüdüm, dersin ortasında tekme tokat girdim kafasını duvarda sektiriyorum top gibi.. Öğretmen böyle izliyor sonra displine vermisler fakat bir sey olmadı müdürler seviyordu beni..
Biri yine geldi posta koyuyor elimi bile kirletmedim gittim yozgat spora bir tane patlattı dönerek duvara carptı bir de duvar ikinciyi carptı..
Say say bitmez.. Önemli olan her zaman geri vurmaktır veli karısırsa saygınlıgın da zedelenir bu sefer babasına sikayet ediyor ezo diye dıslanırsın kimse saygı duymaz.. Bully olaylarında cocuga ve cok az da öğretmenlere sorumluluk düsüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 30 Mayıs 2024; 12:48:40 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X