Şimdi Ara

Düzce’de Suriyeli 3 öğrenci, 13 yaşındaki U.C’yi okul tuvaletinde darp edip video yayınladı. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
2
Favori
6.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Headlong Into Carnage

Sen cicekler böcekler icinde cennet bahcelerinde mi büyüdün hacım? Sana tokat atan akranın olmadı mı hic? Ben cocukken kac tokat yedim, kac tokat attım sayısını bile unuttum.. Üstelik varos yerde de büyümedim Ankaranın en iyi semtlerinde büyüdüm.. Seni galiba bir eve koymuslar hic dısarı bırakmamıslar.. Ailesi cok dert ediyorsa gönderir boksa moksa kendini savunmayı öğrenir

Ondan boyle olmussun. Kafaya bak. Biz boyle buyuduk diye her cocuk boyle mi buyuyecek. Bu normal bir sey değil. Degismesi gerekiyor. Ondan sonra suc niye düşmüyor. Ondan sonra niye trafikte bile insanlar birbirini bogazliyor. Suclularin gecmisleri arastirildiginda cennet bahceleri cikmiyor zaten. Benim yasadigim yerde malum irk boyle sikintilar cikaramiyor bu arada.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• BF.Skinner kullanıcısına yanıt

Tamam seni iste bir yere koymuslar hic kendi basına sokağa salmamıslar.. Okuldan da cıkısta baban gelip almıs seni.. Yoksa denk gelirdin.. Sen sanıyor musun ki, sadece malum ırk zorbalıyor? Benim adamları simdi yolda görsen alman falan sanırsın herhalde, hepsi de senin beyaz Türk dedigin tiplerden olusuyordu ve bazıları da sarısın falandı.. Bu olayı dünyada kimse engelleyemez okulun kapısından girdim mi zorbalık baslar.. Karsı duracaksın sağlam olacaksın ve velilerine söylemeyeceksin yoksa babasına söylüyor ezo derler ve dıslanırsın.. Cok ekstrem durumlar olabilir yani zorbalıgın boyutu cok yüksek olabilir o zaman belki ailene söylersin sınıfını okulunu falan degistirirler.. O boyutta olursa baska mesele yoksa böyle tokat atmıs falan geri vuracak bunlar cok olagan seyler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 30 Mayıs 2024; 13:29:14 >
  • konuyu bilmiyorum ama benim çocukluğumda İstanbul da kavga teke tek olurdu. Silah ve sopa kullanılmazdı. Ne zaman anadoludan göç çoğaldı ne mertlik ne de delikanlılık kaldı. 1 kişiye 10 kişi saldırmak gibi kabilelikten kalma olaylar çoğaldı. Bu insanların torunlarıda mafyacılığa soyundu. Şimdi 10 arabayla ve ağır silahlarla saldırıyorlar.

Valla ister kızın ister sövün. Gerçek bu. Bu anadolu gençleri aynısını avrupa dada yapıyorlar. Neden bu sürü psikolojisi, nerden gelmiş. Yoksa hep mi vardı bilmiyorum

• 2000watts kullanıcısına yanıt

Sen de bir yerden istanbul'a göc etmissindir mutlaka yani senin atalar falan.. Gercek istanbullu olman icin rum soyundan falan olman gerekir.. Türklerin hepsi aynıdır.. Kendilerini farklı sanıyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 30 Mayıs 2024; 13:55:16 >
  • quote:

Tamam seni iste bir yere koymuslar hic kendi basına sokağa salmamıslar.. Okuldan da cıkısta baban gelip almıs seni.. Yoksa denk gelirdin.. Sen sanıyor musun ki, sadece malum ırk zorbalıyor? Benim adamları simdi yolda görsen alman falan sanırsın herhalde, hepsi de senin beyaz Türk dedigin tiplerden olusuyordu ve bazıları da sarısın falandı.. Bu olayı dünyada kimse engelleyemez okulun kapısından girdim mi zorbalık baslar.. Karsı duracaksın sağlam olacaksın ve velilerine söylemeyeceksin yoksa babasına söylüyor ezo derler ve dıslanırsın.. Cok ekstrem durumlar olabilir yani zorbalıgın boyutu cok yüksek olabilir o zaman belki ailene söylersin sınıfını okulunu falan degistirirler.. O boyutta olursa baska mesele yoksa böyle tokat atmıs falan geri vuracak bunlar cok olagan seyler..

Bir mesaji bir kere yazarsın, en fazla 1 kere hadi bilemedin 2 kere de duzenlersin. Neyse ben cennet bahcelerinde büyüdüm, bizim okul cennetten dusen bir parcaydi masallah. Hani benim lise okudugum donemde mesela her okula anadolu denmiyordu. Duz liseler vardi ve nerede puansiz ya da bir yere puani yetmeyen varsa ya duz lisedeydi ya da meslek lisesindeydi. Ona ragmen masallah bizim okulda pirlanta gibi çocuklar vardı. Ben de cennet bahcelerinde dolasan bir prens gibi 4 yil okudum orada. Ahahah nasil bir onyargi kaliplarin var senin. Soyleyse boyledir, boyleyse soyledir tarzinda inanilmaz tespitlerin var. Okudugum lise meslek lisesinden sonra en belali duz liseydi maalesef. Akran zorbaligini ayrica ele almak lazim. O da degismesi gerekiyor. Bu kafalarla zor tabi. Akran zorbaligini tamamen engelleyemezsin ama azaltabilirsin. Azaltan ulkeler var. Sadece sayiyi azaltmakla kalmayip akran zorbaliginin siddetini ve cesitliligini de dusurebiliyorlar.

Ama burada durum farklı. Sen evde kardesinle sıkıntı yasarsin okey ama elin misafiri gelip seni senin evinde dovmeye kalkarsa... Aynı şeyler değil.

• quote:

Sen de bir yerden istanbul'a göc etmissindir mutlaka yani senin atalar falan.. Gercek istanbullu olman icin rum soyundan falan olman gerekir.. Türklerin hepsi aynıdır.. Kendilerini farklı sanıyorlar..

Ooo tespitlere devam masallah. 😃 ahaha Soy agacini da çıkarıver arkadasin. Bosuna e devletten bakmasin.

Bos yazıyorsun hacım.. Böyle bir dünya yok. Bazı okullar daha az zorba barındırsa da, yine de zorbalık tüm okullarda ırktan bağımsız olarak vardır. Amerikan okulunda, Alman okulunda, Fransız okulunda, Japon okulunda oralarda bile zorbalık varken, senin zorbalarla karsılasmamıs olma ihtimalin cok düsük.. Ayrıca bu konuda cok duyarlı ve öfkelisin..

Birinin böyle bir konuda bu kadar inatcı savunmaya gecmesi icin, travmatik deneyimler yasaması gerektigini düsünüyorum. Muhtemelen zorbalandın fakat itiraf edemiyorsun..

Mesaj editleme konusunda bence bildirimlerini kapat ben editlerim cünkü..

Gercek bu.. Millet biz istanbulluyuz diyor fakat istanbulun yerlileri Bizanslılardı.. Yani hıristiyan bizans soyundan gelen adamlar, istanbulun gercek yerlisiydi.. II Mehmet ve ekibinin istanbulu ele gecirmesinden sonra, hıristiyan bizanslıların cogu sehirden kactı kalanlar da gayrimüslim rum kesimi olarak devam ettiler.. Bunlar da 1950'li yıllarda olan istanbul pogromunda, yahudiler ve ermenilerle birlikte sehirden postalandı.. Bugün birisi ben istanbulluyum diyorsa sallıyordur cünkü bu imkansıza yakın bir sey..

• Dedesi İstanbulda doğmuş olanlar biz istanbulluyuz diyor. Benim de soyum Kafkasyaya dayanıyor ama Kafkasyalıyım demiyorum. Artık Dedemin doğduğu yer neresi ise oralıyım diyorum.

• coolman06 C kullanıcısına yanıt

İşinize geldimi haa turuncu haa mavi dimi :)

Siz hayata ırkçı baktığınız için orada dövenler Türk olsa farklı Kürt olsa farklı Arap olsa farklı Suriyeli Olsa farklı Afgan olsa farklı konuşursunuz. Ama benim için suç tek ceza neyse o uygulansın. Irkı milleti önemli değil.

Ortaokul öğrencisi bunlar 7. ve 8. sınırf olay ne bilinmiyor. Hasan'ın sevgilisine bir daha yazmayacaksın deyip tokat atıyor... Hasan kim sevgilisi kim bu çocuk ne yazmış belli değil ( Haa bunlar hiç olmayan dünyada görülmemiş şeyler sanıyorsunuz aynen devam edin ne diyeyim ALGI'nıza.)

Ama mesele her olayı Suriyeli bunlar koşunn Suriyeliler çocukları dövüyor diye lanse etmesi bir kesimin. Ama aslı ne Suriyeli değil Iraklı çıkıyor çocuklar. Fark ne dersen benim için fark yok ama kağıt üsttünde çok fark var. Çünkü Suriyeli ise siz Arap diye saldırmaya çalışıyorsunuz ama Irak'lı olunca Kürt oluyor. Suriyeli olsa Mülteci sığınmacı veya geçici koruma altında birisi olacaktı Irak'lılar için böyle bir şey yok. Irak lı ise annesi babası ya zengin iş adamı veya burada oturma çalışma izni olan insanlar. Yoksa kaçak göçek olsa zaten çocuğunu resmi okula yazdıramaz.

Sonuç olarak okulda bir kız yüzünden kavga etmişler belli ve cezası neyse versin yetkililer. Okuldan atma ise atsınlar uzaklaştırma ise uzaklaştırsın veya müdür yardımcısınında bunlara 2-3 tokat atması mı neyse çeksinler BANA NE... Ben hayata dövenler Türk mü Kürt mü Arap mı Afgan mı diye bakmıyorum ki.

• AO A kullanıcısına yanıt

Tamam ama o sekilde olmaz o. Bak benim edevlet sülale ağacım, anne tarafından Bursa sehrini gösterdigi halde, en tepede Yunanistan Yenisehir gözüküyor.. Yani Peloponnese bölgesi.. Büyükbabamın babası oradan göcmen olarak gelmis en tepeye baksa, mutlaka baska bir yer yazıyordur yazmıyorsa o zaman hıristiyandan dönme rum oldugunu varsayabiliriz..

Not: Caucasus göcmenlerinde en tepede de Türkiye yazabilir, cünkü onlar cok daha önce geldiler.. Osmanlı nüfus sayımlarından önce cerkes sürgünü yasandı.. O yüzden bunların soy ağacı en tepeden anadolu baslıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 30 Mayıs 2024; 14:27:40 >
  • toplumun içine düştüğü şiddet sarmalından bir kesit. bunun arabı türkü yok, küçüğü büyüğüde yok. şiddet normalleşmemeli. okulda sınıf basan veli var. bu toplumun aklı başına gelir mi ? hiç sanmıyorum. böyle devam.

• O yüzden israil in öldürdüğü hiçbir arap milletine üzülmüyorun. Şerefsize bak ülkeme gelcek vatandaşıma tokat atacak videoyu izlerken ülkemde bunları yaşatan adi kanı bozuk insanlara yazıklar olsun dedim. Bu çoçuğu tanımıyorum ama bunların elinde satır değil kılıç olsa üstüne atlarım.

• 2000watts kullanıcısına yanıt
    Hocam anadolu insani çoğunluk cahil sacma insanlar, her zaman diyorum türkiyede iç savaş cıkar cıkacak.Nedeni? Turkiyede ki çoğunluğunda multeciler den farkı yok. Biz azınlık olarak sonumuz avrupa ülkelerine göç etmek. Buradaki cahilleri eğitemeyiz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Bos yazıyorsun hacım.. Böyle bir dünya yok. Bazı okullar daha az zorba barındırsa da, yine de zorbalık tüm okullarda ırktan bağımsız olarak vardır. Amerikan okulunda, Alman okulunda, Fransız okulunda, Japon okulunda oralarda bile zorbalık varken, senin zorbalarla karsılasmamıs olma ihtimalin cok düsük.. Ayrıca bu konuda cok duyarlı ve öfkelisin..

Birinin böyle bir konuda bu kadar inatcı savunmaya gecmesi icin, travmatik deneyimler yasaması gerektigini düsünüyorum. Muhtemelen zorbalandın fakat itiraf edemiyorsun..

Mesaj editleme konusunda bence bildirimlerini kapat ben editlerim cünkü..

O yine tespit. Senin tespitler astrologlarin tespitlere benziyor ayni. Bu sefer citayi yukseltmissin tutturma sansi yuzde yuz olan yerden tutturmussun. Trde herkesin hayatında az ya da çok travmatik deneyimler var. Yok diyen yalan söyler. Bu tarz bir sey hayatımda hic olmadi şükür ama benim de var elbet, akran zorbaligi genis bir konu. Ama yine tespitin elde kaliyor. Ofkemin sebebi akran zorbaligi degil. Öfkemin sebebi onceki yazimin son paragrafi. Onun da sebebi her gun duydugumuz haberler, gördüğümüz şeyler vs.

Bu arada senin boyle bir dunya yok demen gerçeği değiştirmiyor. Bir onceki yazimda hicbir bilgiyi curutemezsin. Ben sana bazi ulkelerde yoktur demedim. Ben sana bazi okullards yoktur demedim. Her okulda vardır, her ülkede vardir ama ayni sayida, ayni siddette ve ayni cesitlilikte değil. Neyi kanitlamaya calisiyon. Abd'de mesela bayagi siddetli vakalar yasaniyor. Almanyada oyle değil. Basit yani mevzu.

• Suriyeli sorunu diye bir şey yok, bir yerinizden sorun uydurmayın. Yaşanan olay münferit olay. Eger mülteci sorunu olsaydı, gündem köpek katliamıyla inim inim inlemek yerine multeci sorunu tartışılırdı. Demekki öyle bir sorun yok.

Göndericez diyenler de hayırdır tavuk mu gönderiyon memlekete? 10 milyona yakın insanı hiçbir gün geri gönderemez. Rüyanızda belki :)

• UzmanAga kullanıcısına yanıt

Yazdıklarında haklısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bunu sadece suriler ve ıraklılar yapmıyor iste algıda secicilik bunlar.. Daha önce de yazmıstım. Milyonlarca arap alıyorsun elbette 1000, 2000, 5000 tanesi suc isleyecek ondan sonra suc isleyenleri milleti bully yapanları falan secip, suriler muriler diye propaganda yapıyorlar nereden geldilerse oraya gitsinler fakat suc isleyen, bully yapan falan sadece bunlar değil..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.