Şimdi Ara

Düzce’de Suriyeli 3 öğrenci, 13 yaşındaki U.C’yi okul tuvaletinde darp edip video yayınladı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
2
Favori
6.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Üst düzey AKPli siyasetçi, beşli çete, yandaş, mafya veya benzeri değilseniz sade vatandaş olarak maalesef hiçbir şey yapamazsınız; bunu bildikleri için de normal vatandaşa karşı böyle rahat davranıyorlar. Adalet sistemi ve kolluk kuvvetleri zaten mültecileri koruyor; yukarıdan öyle emir gelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 29 Mayıs 2024; 20:19:39 >
  • Bu arada Öğretmen korkuyor müdür korkuyor işi tamamen yalan.
    Bazı sözde eğitimciler bu tarz zorbalıklardan keyif alıyor. Çömezlere hoş geldin diyip dayak atan zırboları şikayet ettiğimde gençler arasında olur böyle şeyler demekle kalmamış beni o itlere gammazlamıştı. Sonra 1 e 5 kavgada yok efendim yumruk sallarken dolap kapağını kırmışsın diye bana işlem yapmaktan bahsediyorlardı. Yani Bu olay türkler arasında olsa video kaydı olsa bile haberiniz olmazdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah'tan cocuğum yok. Demekki rabbimin sevdiği kuluymuşum. Bu ülkede çocuk yapmak ciddi sıkıntı. Yolda bıçaklanacak mı, Okulda zorbalıgamı magruz kalacak, Dibine kadar Fakirlik yaşayacak. Resmen Allah korumuş beni...

• derlemeler kullanıcısına yanıt

Olmasın hocam zaten bu saatten sonra da. Hayata getirip 70 80 yılını böylesine bir yerde geçirmek kabusun bile en beteri. Bu nasıl bir haber böyle!

• Olayın geçmişini bilmek lazım.
    Belki çocuk bunları önceden tek tek dövüyordu.
    Surilerde bıktık artık deyip biraraya geldiler.

Biraz kaliteli muhalefet yahu, olayın iç yüzünü bilmek lazım.
    Hem suriler olmasa hayvancılık biter, Brezilya'dan 27000 angus ithal etmek zorunda kalırız.

X2YK, Ozkank mode off.

• Bunların dilinden en iyi İsrail anlıyor ama böyle söyleyince ben kötü oluyorum. Neyse. Herkesin keyfi yerinde. Sıkıntı yok. Çok takılmayın böyle şeylere. Ümmetin en önemli halklarından olan Arap kavmine bağlı birisi Türk çocuklarını biraz sevmiş. Çok abartmamak lazım. Ümmet arasında bazen olur böyle şeyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 29 Mayıs 2024; 21:30:15 >
  • Sinir oldum yemin ediyorum. Geldiğimiz hale bak benim okulumda benim ülkemde başka bir ırk benim çocuğumu dövecek onu geldiği yere sokmazsam ne olayım.

• Türk milleti örgütlenmek ve güçlenmek zorunda. Azınlık psikolojisi çok farklıdır. Türk milleti azınlığa düştüğünde istemesede mecburen birbirini kollamak ve sertçe mücadele etmek zorunda kalıcak.

• Unutmayalım ki bu 13 yaşındaki Türk çocuğu Avrupalılar ve Avrupalı çocuklar huzur ve güven içerisinde yaşasın diye dayak yemek zorunda kaldı.Türk öğretmenler ve Türk velilerde yine Avrupalı öğretmenler ve Avrupalı velilerin huzuru ve güveni için bunların tehditleri ve zorbalıkları ile karşılaşıyor...2019'da birileri bu fedakarlıklar övünüyordu.

Ne de olsa Türk çocuğunun,Türk öğretmenin ve Türk velinin huzuru ve güveni;Avrupalı çocuğun,öğretmenin ve velinin huzuru ve güveni kadar önemli değil...Önce Avrupalıların huzur ve güveni ondan sonra sığınmacıların,kaçakların vs rahatı ve en son işte Türk milletinin huzuru ve güveni geliyor...Malum Türk milleti Dünya'nın hayır kurumu oldu.. (!)

Ayrıca Türk çocuğu ve babasıda bence hallerine şükretsin...Hem çocuk hem de baba din kardeşlerine (!) hoş görü göstermediği için tutuklanabilirdi...En azından 'ırkçı' ilan edilip tutuklanmamışlar(!)...

• Boşuna demedik en tehlikeli örgüt Akpdir diye.Fetodan pkkdan daha tehlikeli bunlar.

• Valilik bu namussuzların ıraklı olduğunu söylemiş. Sanki lütfediyor ha ıraklı ha Suriyeli ne farkı var ikiside emevi tohumu.

• Düzce’de Suriyeli 3 öğrenci, 13 yaşındaki U.C’yi okul tuvaletinde darp edip video yayınladı.
  • Yazık insan üzülüyor ama elden birşey gelmiyor

Seri Edit: Ümit Özdağı anlamak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

He Suri değil Iraklı imiş, tamam beyler dağılabiliriz.

Biraz kaliteli muhalefet yahu.

• Bu mantıkla dövenler Türk olsa ne değişecekti sizin için ? Veya kürt olsa ne değişecek !

Belli hesaplar Özellike ZP'ye yakın olanlar her olayı Suriye Nefretine bağlamak için Suriyeli algısı yapıyor ama olayın alakası yok.

• Irkçılık yapmayın, Suriyeli değil yabancı uyruklu diyeceksin.

• ıraklıysa dört harfli olabilir

• porsche911gt2 kullanıcısına yanıt

dört harfliler dövüyor

• Bir insan basini derde sokmamak icin caba gostermeli ama cocugunun basina boyle bir sey geliyorsa artik ok yaydan cikmis demektir. Insan ailesi icin yasar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dort harflilerle ugrasmak icin psikopat olmak gerekir cunku dovdun diyelim 10 kisi rovans alirlar beyninde bozukluk olacak korkuyu hissetmeyeceksin o zaman dort hafli doversin normal adam bulasmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 30 Mayıs 2024; 7:55:8 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.