Düzce’de Suriyeli 3 öğrenci, 13 yaşındaki U.C’yi okul tuvaletinde darp edip video yayınladı. Adli ve idari işlem başlatılan 3 öğrenci okuldan uzaklaştırıldı. 🗣️ Çocuğun babası: “Öğretmenler korkudan müdahale edemiyor. Şikayet ediyoruz, bunlar pislik biz de bezdik diyorlar. Suriyeli veliler, şiddete uğrayan öğrencilerin velilerini satırla tehdit ediyor. Yetkililerden yardım bekliyoruz.” 🎙 Muhbir (@ajans_muhbir) on Xtwitter ⚠️ Düzce’de Suriyeli 3 öğrenci, 13 yaşındaki U.C’yi okul tuvaletinde darp edip video yayınladı.
Adli ve idari işlem başlatılan 3 öğrenci okuldan uzaklaştırıldı.
🗣️ Çocuğun babası:
“Öğretmenler korkudan müdahale edemiyor. Şikayet ediyoruz, bunlar pislik biz de bezdik diyorlar. https://x.com/ajans_muhbir/status/1795763651632157156?t=v-SlujovsQU3__LlF0dwmg&s=19düzce son haber Suriyeli öğrenciler, bir çocuğu okul tuvaletinde darp etti | Düzce Son Haber https://duzcesonhaber.com/egitim-gundem-asayis-duzce-haberleri/13297-suriyeli-ogrenciler--bir-cocugu-okul-tuvaletinde-darp-etti< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Düzce’de Suriyeli 3 öğrenci, 13 yaşındaki U.C’yi okul tuvaletinde darp edip video yayınladı.
-
-
Daha yeni başlıyoruz daha bunlar büyüyüp mafya olup herkesin malına çökmeye çalışacak din kardeşleri...
Bireysel silahlanma Amerikada olduğu gibi kaçınılmazdır artık bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 29 Mayıs 2024; 15:16:54 > -
Yabancı değil onlar yaaa.
Kardeşimiz...
Yoksa sevdiceğimizmiydi, tokmakla ilgili bir şeymizmiydi
Neyimiz di bizim bunlar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Düzce’de okul tuvaletinde darp edilen çocuğun babası feryat ediyor:
Alıntı
metni:"Benim çocuğumu dün bu okulda darp ettiler. 1 aydır da darp ediyorlar. Çocuklar arasında kavga diye ben konuya dahil olmak istemedim. Fakat bu olay 1 aydır yaşanıyor. Dün de videoların çekildiğini gördük. Benim çocuğumu Suriyeliler, Afganlılar tuvalete sokuyor, videolarda var zaten. 📌Okulda öğretmenler korkmuş artık müdahale edemiyorlar. Şikayet ediyoruz 'Bunlar pislik zaten biz de bezdik' diyorlar. Burası Düzce Merkez Azmi Milli Ortaokulu benim çocuğum güvende değil. Daha önce böyle bir olay yaşanmış. 📌Suriyeli öğrencinin velileri, şiddete uğrayan öğrencilerin velilerini satır ile tehdit ediyorlar. Tüm yetkililerden konu ile alakalı yardım istiyoruz." ✏️Evet, yetkililer neredesiniz?
✏️Sığınmacı severler ne dersiniz?
✏️Türk vatanında Türk evlatları bu duruma niye düşürülüyor?
Seyit Yücel (@SeyitYucel06) on XtwitterDüzce’de okul tuvaletinde darp edilen çocuğun babası feryat ediyor: "Benim çocuğumu dün bu okulda darp ettiler. 1 aydır da darp ediyorlar. Çocuklar arasında kavga diye ben konuya dahil olmak istemedim. Fakat bu olay 1 aydır yaşanıyor. Dün de videoların çekildiğini gördük. Benimhttps://twitter.com/SeyitYucel06/status/1795790995373555935?t=WpxFUFSlAjKsE7U8X-vRxw&s=19
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bunlar aşiret sistemiyle yaşayan savaş görmüş insanlar. Gözleri kara, sayıları fazla, on kişi birden üstüne saldırır. Bunlarla biz vatandaş olarak kendimiz başa çıkamayız; ancak devletin kolluk kuvvetleri bunları güç kullanarak hizaya getirebilir; onu yaptıracak siyasi irade de yok maalesef. Yani bu noktadan sonra ülkeden kaçan kurtulur, çünkü bunlar daha iyi günlerimiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 29 Mayıs 2024; 16:8:1 > -
Bunların her tarafı savaş görse ne yazar.
Ben bunların poposunu kaldırana bakarım.
Bunlar beklenen gelişmeler, daha doğrusu ayak sesleri. Bir süre sonra sıradan, olağan olaylar olacak. Toplum alışacak.
Ne olacağını bilip, görüp birşey yapamama çaresizliği.
Ekonomi falan bir şekilde düzelir ama bu sorun artarak kalıcı olacak. Akpnin ve mhpnin ülkeye verdiği en büyük zarar bu.
-
Akp ve oy verenlerin eseri
Yarin sira sizin cocugunuzda olabilir
-
Bunlar fragman, film gösterime girmedi.
-
Yapılacak şey basit. Kimin ne olduğu ırkı dini de önemli değil. Hemen araştırılacak ve bunu yapan çocuklar tespit edilecek ve aileleri ile birlikte sınır dışı edilecek. Gözlerinin yaşına bakılmayacak. Yok bu çocuk yaramaz ama abisi lise okuyor ve okul birincisi çok terbiyeli, zeki vs vs. Geçiniz kardeşim denilecek ve 14 gün içinde sınır dışı edilecek nokta.
-
küçükler büyüdükçe çeteleşecek.
çünkü sosyalajinin kuralı budur...
kendilerine yakın buldukları (kendileri gibi olan) kişiler beraber gezerler.
kalabalık olmanın, dayanışmanın avantajlarını yaşayarak öğrenirler.
bu birliktelik duygusu okul dönemlerinde çeteleşmeye
okul sonrası mafyalaşmaya
bir süre sonra da silahlı örgüte dönüşür.
-
Şu mikroplarla aynı havayı solumasın diye yüzbinlerce lira özel okul parası veriyorum.
Şu görüntüdeki benim çocuğum olsa o çocukların da abilerinin de babalarının da hayatını severdim.
Biz yumuşadıkça bunlar tepemize çıkacak, bunlar iyi günlerimiz.
-
suri dızolar
-
defalarca anlattık
-
Vay efendim ırkçılık niye bizde bitmiyor.
özkan ve yancıları hala gelip işin aslını anlatmamışlar nedense.
Daha yeni başlıyoruz daha bunlar büyüyüp mafya olup herkesin malına çökmeye çalışacak din kardeşleri... Bireysel silahlanma Amerikada olduğu gibi kaçınılmazdır artık bence. |
Şu mikroplarla aynı havayı solumasın diye yüzbinlerce lira özel okul parası veriyorum. Şu görüntüdeki benim çocuğum olsa o çocukların da abilerinin de babalarının da hayatını severdim. Biz yumuşadıkça bunlar tepemize çıkacak, bunlar iyi günlerimiz. |
Bunlar beklenen gelişmeler, daha doğrusu ayak sesleri. Bir süre sonra sıradan, olağan olaylar olacak. Toplum alışacak.
Ne olacağını bilip, görüp birşey yapamama çaresizliği. |
Bunlar fragman, film gösterime girmedi. |
He Suri değil Iraklı imiş, tamam beyler dağılabiliriz. Biraz kaliteli muhalefet yahu. |
Ekonomi falan bir şekilde düzelir ama bu sorun artarak kalıcı olacak. Akpnin ve mhpnin ülkeye verdiği en büyük zarar bu. |
Akp ve oy verenlerin eseri
Yarin sira sizin cocugunuzda olabilir |
küçükler büyüdükçe çeteleşecek. çünkü sosyalajinin kuralı budur... kendilerine yakın buldukları (kendileri gibi olan) kişiler beraber gezerler. kalabalık olmanın, dayanışmanın avantajlarını yaşayarak öğrenirler. bu birliktelik duygusu okul dönemlerinde çeteleşmeye okul sonrası mafyalaşmaya bir süre sonra da silahlı örgüte dönüşür. |
Benzer içerikler
- kuleli askeri lisesi mezunu ünlüler
- fissler boykot mu
- migpack apk
- ak parti syria
- singapur pasaportu neden güçlü
- e devlet plaka kayıp başvurusu
- 1 milyon tl eft ücreti
- sıfır araba fiyatları
- atatürk filmi
- tf 2000
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X