Şimdi Ara

Düzce’de Suriyeli 3 öğrenci, 13 yaşındaki U.C’yi okul tuvaletinde darp edip video yayınladı. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
2
Favori
6.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Headlong Into Carnage

Bunu sadece suriler ve ıraklılar yapmıyor iste algıda secicilik bunlar.. Daha önce de yazmıstım. Milyonlarca arap alıyorsun elbette 1000, 2000, 5000 tanesi suc isleyecek ondan sonra suc isleyenleri milleti bully yapanları falan secip, suriler muriler diye propaganda yapıyorlar nereden geldilerse oraya gitsinler fakat suc isleyen, bully yapan falan sadece bunlar değil..

"Bunu sadece suriler ve iraklilar yapmiyor işte"

Ben zaten oyle demedim ama sen bilirsin.

Dostum vaktimi alma diye cevap hakkin dogmayacak sekilde bu yaziyi bitirip blokluyorum seni.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Hocam Doğma büyüme diye bir tabir türedi ya Doğma büyüme İstanbulluyum deyince İstanbullu oluyorsun işte, halk boyle bir jargon geliştirmiş.

• Iste böyle engellersin.. Dağa küsmüs hesabı....

• AO A kullanıcısına yanıt

Doğma büyüme baska o da önemli fakat atalarının geldigi yer de genetik köken falan olarak önemli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 30 Mayıs 2024; 17:33:10 >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Rum değilim. Anadolu insanı gibi kıllı bıyıklıda değilim. Buna rumlar ermenilerde dahil tipik anadolu insanı. Kırım tatarıyım. Ama kendimi İstanbul lu hissediyorum. Akrabam yok. Arkamda sürü yok. Irkçılığı sevmem. Soyumlada övünmem. Ama kıllı bıyıklı anadolu insanında çok bana karşı ırkçılık yapıldı. İlkokuldan itibaren. Zira sakalım yoktu. Vücudumda kıl yoktu. Hep benimle dalga geçildi. Onlar gibi olmadığım için. Ama ilkokulu bitirince parasız devlet okulu imtahanlarında Türkiye 1. si oldum. Galatasaray Lisesine aldılar beni. Sonra yurt dışına çıktım. Üniversite için. Maalesef oradada afyon Emirdağ lılar bana ırkçılık yaptı. Türkçem iyi değilmiş. Sonradan öğrenmişim. Bulgarsın hatta ermenisin dendi. Halbuki ermeniler kıllı ve bıyıklı olur. Orta asyalı gibi değil. Ama işte cahillik. Konuşmamda İstanbul şivesi tam türkçe konuşuyorum tam yazıldığı gibi. Ama bizim emirdağ lılar sanıyorki bu türkçe değil. Kendilerinin konuştuğu dil Türkçe. Adamlar direk köyden avrupaya gelmişler İstanbul şivesini yabancı dil sanıyor.

• 2000watts kullanıcısına yanıt

O zaman senin istanbulla ne alakan var? Bak istanbullu olmadıgını hemen anlamısım.. Cünkü istanbulluyum diyenin istanbullu olması mümkün degil.. Istanbullu olmak icin kılsız bıyıksız mogol tatar değil 300 spartansdaki gibi kıllı bıyıklı sakallı bir Yunan erkegi olman gerekir..  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 30 Mayıs 2024; 18:14:3 >
  • Boşuna dememişler besle kargayı oysun gözünü diye. Siz birde 10 yıl sonra görün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aga Suriyeli değil Iraklı olunca ne oluyor, biri bana bunu açıklasın.

Tüm dünyada veriler var, bilgiler var bu yaratıklar çoğaldıkça oralarda Gettolaşmayı, mafya ve uyuşturucu kullanılan rezil bölgeler oluşacak.

1000 defa söyledik. Bunlar daha baslangıç.

• MEMLEKETİN YENİ BİR TALAT PAŞA'YA İHTİYACI VAR.

• bunlari da buraya sokanlar utansin, dagdan gelip bagdakini kovuyorlar elemanlar.

• Mustehak. Mikmediklerine dua etsin ailesi

• Direkt sınırdışı

• 0zkanK forumun maaşlı elemanı yine damlamış konuya. Azıcık kaliteli muhalefet ya devletin yaptığı basın açıklaması var kapı gibi. Azıcık kaliteli muhalefet ya. Bakın bana shifdelete donanımhaberde 7/24 mesai yapıyorum, paramı kazanmak için. Technopat’tan ban yedim. Azıcık kaliteli muhalefet yapın yav.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 31 Mayıs 2024; 12:25:34 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • okuldan değil ülkeden uzaklaştırılmalı. keşke tüm bu arap din kardeşlerimiz(!) gitseler.

• Bunun adı akran zorbalığı ırkçılık yapmanın anlamı yok

• Düzce olduğu için üzülmedim sonuçta bunun için oy verdiler

• benim memleketim Düzce ve ben Düzce 'lilerden nefret ederim... arkabaların çoğu dinci ve tayyip destekçisidir ve ben Düzce ile alakamı keseli yıllar oldu... yazıklar olsun size Düzce, alayınızın silahı var ve bir tane erkek çıkıp şunlara üç buçuk attıramadıysanız size yazıklar olsun... nerede sizin milliyetçiliğiniz? nerede sizin vatanseverliğiniz?

benim başıma böyle bir şey gelecek uyarı amacıyla o suriyeli ailenin yaşadıkları evi kurşuna dizerim. karşılık verirlerse de zaten yapacak bir şey yok. göze göz dişe diş abi... bu ülke öyle çiçek böcek ile kurulmadı. delikanlı olacaksınız ve bu ülkenin asıl sahibinin sizler olduğunu göstereceksiniz. o dansöz siyesetçilerden ve politikacılardan medet umanlar aptaldırlar.

not: bakın "bu işler o kadar kolay değil" demeyin sakın, ben neler duyuyorum, maraş bölgesinde benzer durum yaşanıyor ve o suriyelilere öyle bir kök söktürüyorlar ki adamlar arkalarına bakmadan kaçıyorlar... şimdi olayı ve detayını anlatmaya gerek yok ama şu bilinmelidir... Eğer senin gözün kara ise böyle kötü insanlar pek karşında duramazlar...

delikanlı insanlar, yiğit insanlar hainlik yapmaz. hainlik yapanlarında neredeyse hepsi korkaktır.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.