Şimdi Ara

Düzce tıp? Ktü tıp?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mf3 sıralamam 12100 önerebilceğiniz tıp var mıdır? ktü düşünüyorum ama muafiyet sınavını geçemezsem 1 yıl hazırlık varmış zaten 1 yıl mezuna kaldım 1 sene daha kaybetmek istemiyorum fikir ve önerilerinizi bekliyorum

• Erzurum tıp güzeldir dumlupınar güzeldir namık kemal güzeldir muğla güzeldir.KTÜ de hazırlık saçmalığı var.Türkçe tıpta hiçbir işine yaramayacak ing görüyosun.Okuyan arkadaşım 1 senem çöp oldu diyor.
  • tıbbıyeligencc T kullanıcısına yanıt
    hocam şehirler hakkında bir öneriniz var mı açıkçası erzurum ve kütahyaya önyargılıyım bir fikrim yok şehirler hakkında
  • doktoradayııı D kullanıcısına yanıt
    Hangi şehirde yaşıyorsun benim ilk önerim kendi şehrindeki tıpı yazman tabi puanın yetmiyorsa bilemem.
    ordu hocam puanım yetiyor
    E dostum daha ne sen 7 yıl dışarlarda yurtlarda yapabileceksen bilemem.Ama senin yerinde olsam ordudan da kalkıp düzceye ya da trabzona gitmem 3 ü de aman aman şehirler değil.Kendi şehrini yaz gitsin ailenle kral gibi okursun.
  • Şehir trabzon eğitim düzce

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hacettepe tıp fakültesi
    geçen yıl açıldı
    ***DÜZCE TIP FAKÜLTESİ***
    8 yıl önce açıldı
    Niğde Tıp fakültesi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hiç düşünme kendi şehrini yaz maddi durumun iyi değilse rte yazabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    haklısın belki de hocam
  • esra rengsiz kullanıcısına yanıt
    düzce de istanbul ve ankaray yakınmış şehir çok mu sıkıntı olur eğitim iyiyse?
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktoradayııı

düzce de istanbul ve ankaray yakınmış şehir çok mu sıkıntı olur eğitim iyiyse?

Bi arkadaşım şehir küçük alışması zor oluyor demişti senin bi şehirden beklentinin ne olduğuna bağlı biraz bu ben ikisi arasında kalsam ktü yazardım düşünmeden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 sene hazırlık cidden kayıp mı ? İngilizce öğretiyorlar mı. Bunlar önemli aslında.. Ama aklın karısıksa şehrinde okunur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Brkfba7171

1 sene hazırlık cidden kayıp mı ? İngilizce öğretiyorlar mı. Bunlar önemli aslında.. Ama aklın karısıksa şehrinde okunur.

Bana konuştuğum kişiler türkçe tıpta ingilizcenin gereksiz olduğu zaten 6 sene boyunca ingilizce görülmeyeceği ve hazırlıkta öğrenilenlerin unutulduğunu söyledi.
  • esra rengsiz kullanıcısına yanıt
    hocam orduda yaşıyorum ordu sahil şehri üstelik büyükşehir
  • burs verdiğini duymuştum hocam
  • Bursu düşün ama şehrinde oku derim ben 7 sene çekilecek çile değil cidden hazırlık sınavı riskli ben Trabzonluyum zaten geçen sene giren arkadaşlarımın çoğu kaldılar. İmkanım olsa ailem başka yere taşınsa başka yerler yazardım

hocam türkçe tıp mı ingilizce tıp mı peki?
    İngilizce tıp kariyer yapmak için daha iyidir.Malum tıp kaynakları hep ingilizceden gelme.İnönü üni var bu konuda.Türkçe tıp ise daha kolaydır.İnönü ing var o puanda araştırabilirsin düzceyi düşünen malatyayıda düşünür.Ayrıca cerrahi nakil işelrinde iyiymiş.Yurt dışından adam geliyormuş nakil için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.