Şimdi Ara

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ NASIL BİLİRSİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Başlıktan da anlayacağınız gibi Düzce üniversitesi teknoloji fakültesi tercih edeceğim.Başta elektrik elektronik mühendisliği olmak üzere 2.sıraya da bilgisayara mühendisliği mtok yazıcam.Sizce yazmaya değer bir üniversite midir?Düzcede yaşam nasıldır?Beklentilerim pek de yüksek değil ama yaşanacak yer olsun yeter benim için.Özellikle orda okuyanlar cevap verirse sevinirim

• yeni kurulduğu için bişey söyleyemiyoruz. ama işini garantiye almak istiyorsan sakarya konya gibi yerleri yazabilirsin
  • dediğiniz gibi sakarya konya başta tutma ihtimalleri de var bir sıkıntım kontenjanların yarıya inmesi.Ama olur da bunlar tutmazsa altına düzce mi yazsam yoksa dumlupınar,afyon,süleyman demirel üniversitelerini mi yazsam karar veremiyorum
  • sentasenta S kullanıcısına yanıt
    takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: sentasenta

Arkadaşlar merhaba.Başlıktan da anlayacağınız gibi Düzce üniversitesi teknoloji fakültesi tercih edeceğim.Başta elektrik elektronik mühendisliği olmak üzere 2.sıraya da bilgisayara mühendisliği mtok yazıcam.Sizce yazmaya değer bir üniversite midir?Düzcede yaşam nasıldır?Beklentilerim pek de yüksek değil ama yaşanacak yer olsun yeter benim için.Özellikle orda okuyanlar cevap verirse sevinirim

Düzce eem iö kazandım nasıldır tekno fakülte? Ipup

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.