Şimdi Ara

Düzeltilmesine rağmen jant yamukluğundan dolayı lastik iniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 haftada havasının neredeyse yarısını kaybediyo, her hafta şişirip böyle idare ediyorum..

daha önce presle düzelttirmiştim ama, çukura girdikçe o kısım tekrar formunu kaybediyo sanırım..

bunun bir çözümü var mıdır, yoksa yeni jant mı almam gerekiyo?..

• bence sağlam bi lastikçiye göster. jant tan değilse lastikçi halleder. benim janttan zannettiğim sorun meğer lastikteymiş. lastiği gösterdiğim 4. lastikçi farketti.
    jant tan olduğuna eminsen sağlam tornacıda tekrar düzelttir.. o da olmazsa başka çaren yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: merulaalba

bence sağlam bi lastikçiye göster. jant tan değilse lastikçi halleder. benim janttan zannettiğim sorun meğer lastikteymiş. lastiği gösterdiğim 4. lastikçi farketti.
    jant tan olduğuna eminsen sağlam tornacıda tekrar düzelttir.. o da olmazsa başka çaren yok.

senin lastikteki sorun neymiş?

benim jantta galiba çünkü iki farklı lastikçide aynı şeyi söyledi..

stepneyle değiştireyim dedim, o daha yamuk..

hayır orjinal jantları yakıştırıyorum da kerataya, ama daha önceki sahibi veya sahipleri benim

gösterdiğim özeni göstermemiş..
  • artık iyice arttı, 3 günde bir şişirmeye başladım..

sordurdum ustam manisada bu işi tam hakkıyla yapan yer yok izmire git dedi..

izmirde neresi güzel yapar bu işi, yok mudur daha önce yaptıran, düzelttirmek istiyorum jantları..
  • arkadaşım eğer aracın durduğu zaman havası düşüyorsa bide sibopa baktır bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: final fantasy

arkadaşım eğer aracın durduğu zaman havası düşüyorsa bide sibopa baktır bence

baktırmıştım zaten, sorun sibopta değil janttaymış..
  • Sac jant galiba. Saclar yamuldu mu aynı yerden yamulur durur diye duymuştum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende de benzer sorun var, aracımın eski orjinal lastik-jant ölçüleri 175/70/13 iken sağ arka lastik, hava kaçırıyordu, lastikçide sorunu bulup hallettik.. Daha sonralarda yeni lastik-jant taktırdım, 185/60/14 olarak.. o günden beri yine sağ arka lastik hava kaçırıyor ve sürekli (bikaç günde bir) hava vurmak zorunda kalıyorum.. lastikçiye gösterdiğimde hiçbir sorun bulamadı lastikte.. ama hava ölçen kalemle baktığımda hep sağ arka düşük çıkıyor. nasıl çözülür bu sorun?
  • jant balansına hiç baktırdınmı. birde t gurubu lastikle 160kmh den fazla sürat yaparsan kaçırabilir.
  • stepnedeki lastikle o lastiği değiştir.o düzeltilen jantı tekrar tak.hatanın kaynağı anlaşılır.
  • Belki çatlaklar oluşup malzemenin direnci düşmüştür. O bölgenin boyasını kazıtıp kontrol ettir, çatlak varsa kaynakla doldurup taşlasınlar. Sac jantsa hiç uğraşmaya değmez yenisi nekadarki.
  • arkadaşlar jantım uno hobby nin orjinal jantı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.