Şimdi Ara

düzenlü olarak spor yapıyormusunuz?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar lütfen okuyan cwp yazsın düzenli olarak spor yapıyormusunuz türkiyenin sporcu gencligi nerede hadi bakalım

• bir sporcu olarak tabiki düzenli spor yapıorum antremanlarda pestilim çıksada
  • helal olsun bu arada bi tek sen yazmııısıın vay be tr nin sporcu gencligine bakın yaaa peeeehhhhhhhhhhh
    quote:

Orjinalden alıntı: catsdreams

bir sporcu olarak tabiki düzenli spor yapıorum antremanlarda pestilim çıksada
  • saolasın. spor dedin mi akan sular durur..
  • 6 senedir falan "düzenlü" spor yapıyorum ama bu sene mecburen eskisi kadar devam edemedim. Bayağı bir performanstan düştüm anlayacağınız.
  • eskiden çok disiplinli ve düzenli bir şekilde yapıyordum işler yğunlaşınca malum ara vermek zorunda kaldım
    bu düzenli spor işi biraz iş hayatıyla orantılı bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironpump -- 5 Mart 2006; 5:09:21 >
  • arkadaslar bide yaptıgınız sporum-n adını yazarsanız sewinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Spor yaparken ss li
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben beşiktaş kulübünde voleybol oynuyorum voleybolcuyum...
  • waaay iyi haliyle uzunuz dur da boy kac 195 falan
    quote:

ben beşiktaş kulübünde voleybol oynuyorum voleybolcuyum...
  • ahh nerde 1.65 daha pasörlük işte
  • 17-18 yaşında falan kung fu'yla başladım.
    6 sene oldu, hala devam ediyorum. Son üç senedir de kung funun yanında ek olarak kickboks ve judo çalışıyorum.
    Ama maaleef bu sene okul yüzünden mecburen eskisi kadar düzenli antreman yapamadım.
  • Yüzme, dalış, basketbol, kayak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Draugnar

17-18 yaşında falan kung fu'yla başladım.
    6 sene oldu, hala devam ediyorum. Son üç senedir de kung funun yanında ek olarak kickboks ve judo çalışıyorum.
    Ama maaleef bu sene okul yüzünden mecburen eskisi kadar düzenli antreman yapamadım.

wayyyyy gel kapısalııımmm sana basarılar dilerim arkadasıım

• bu kadar kişmi düzenli spor yapıyor yaaa tuuuh tr nin genclige bak hiç bayan yok mu spor yapan war sa yazzın ya bayan yok ala ala
  • bayan yok mu neciyiz burda. aaaaaaa
  • tuhhhhh be bayan sporcuuu yooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hehe bayanlarrrrrr hadii yazalııım
  • bende 1 senedir Hapkido yapıyorum bu arada seviye mavi kemer bayağı bir iyi oluyor ama iş hayatına geçince ikisinide iyi ayarlamak gerek fakat Hapkidoyu Herkese Tavsiye ederim
  • işte sana bir bayan sporcu ben varım voleybolcuyum..
  • saol yaaa nerde hangi takımdasıın helal sana..
    quote:

işte sana bir bayan sporcu ben varım voleybolcuyum..
  • beşiktaş kulübünde oynuyorum...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.