Şimdi Ara

Düzgün GSM operatörü var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Türkiyenin en sorunsuz, Ali Cengiz oyunlarına girmeyen, müşteri hizmetleri erişilebilir olan operatörünü yazar mısınız ? (fiyat, internet hızı, çekim gücü önemli değil)

İstemediğin paketi yazmayan, aranınca ulaşılabilen, paketi kolayca iptal ettirebileceğin bir operatör var mı şu ülkede? Turkcell, PTTCell ismi her ne ise, insanı insan yerine koyan bir şirket var mı?

Uzun yıllar yurtdışında yaşadığımdan çok habersiz kalmışım Türkiye'nin durumundan. Vodafone aldım, 1 ayı dolmadan sorunlar başladı. Ek paket almıştım bir aylık, mesaj geldi, otomatik yüklenecek sonraki ay diye, iptal için SMS atın şu şekilde diye, attım iptal olmadıği gibi bi daha sipariş etmiş aynı paketi. Vodafone forumlarına baktım herkes bu durumdan şikayetçi, oraya birini koymuşlar o da herkese nedense özel mesaj atıyor. Millet de kuzu kuzu alışmış, yalvarıyor nerdeyse.

Düzeni iyi koymuşlar burda, yurtdışında böyle birşey olamaz yahu, e böyle millete böyle hizmet.
    Şikayet yazınca da o 542 0 542 yi verdiler ara, şikayete de çözüldü yazdılar.ARadım numarayı bir temsilci çıkmıyor, koymuşlar robot, o da sadece yeni paket siparişi imkanı veriyor.

• Türkcell müşteri hizmetlerinde tarafsız iyi ancak çekim gücü bölgeden bölgeye değişir.Fiyatları diğer operatörlere göre pahalı.Akıllı fatura özelliği sayesinde paketim aşılmıyor ve paket ücreti neyse onu ödüyorum.Paketim bittiğinde arıyorum , fatura kesim tarihine kadar internet tanımlıyorlar çok uyguna geliyor.4.5G Lte en iyi lisansı aldığı için çok iyi hızlarla daha çok kullanıya ulaşacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 5 Mart 2016; 13:26:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kişisel olarak Turkcell kullanırım ve memnunum. Zamanında ücretsiz servislerini kullanırken akıllı telefonumun netbroadcast iletilerinden dolayı TL düşüşü oluyordu. Arada bir arıyordum, düşen TL'leri toplattırıp iade alıyordum, olmaz öyle şey diyen olmamıştı. Performans olarak da genel itibarıyla memnunum. Hakkari'de Irak sınırındayım ki, tek hat kullanmak isteyen biri burada Turkcell harici operatör kullanmıyor, çünkü diğerleri ne olduğu belli belirsiz şebekeler kesilip duruyor vs. Buradan İstanbul'a kadar da yolların büyük kısmı 3G kapsamasında, yollarda falan çok sıkıntı olmuyor. Yine de bölgesel olarak kör noktalar olabiliyor, bundan dolayı hattınızı sık kullandığınız bölgelerde üç operatörü de test etmenizde fayda var...
  • Bimcell i tarif etmişsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vodafone la çok yanlış başlamışın. Kronik sistem hataları olan bir operatör. Ama fiyatları kalitesi buna göz yumduruyor. Tüm operatörleri incelemen gerek. Hangi paketi almak istiyorsun mesela. Kaç dakika olmalı ücretlendirme ne kadar olmalı. Ve ihtiyacın olmadığı zaman paket iptal kodu nedir bunları kendin araştırıp yaparsan hiç bir operatör senden fazla para alamaz hocam. Sadece bir gününu ayırıp operatör web sitelerine bakıp altlarındaki detayları okumak bile seni iyi şekilde bilgilendirir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sagolun mesajlara
    kafamda Turkcell, Bimcell, PTTCell kaldı

300-400 dk konusma , 200-500 mb internet yeter,
    Bimcell i dedim, PKK ya gider paran dediler ama ne kadar doğru bulamadım birşey
  • hocam çekim gücü bulunduğunuz bölgeye göre değişmekte olup bunlara rağmen turkcell bi adım daha önde fakat tarife ücretleri daha yüksek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende Turkcell'i öneririm, fiyat pahalıdır ancak düzgün hizmet alırsınız. Yeni hat aldıktan 1 yıl sonra fiyat daha yükseleceği için Türkiye'de her yıl numara taşımak gerekir. 2 hattınız olursa özellikle Avea'da pazarlık etme şansınız olur. Birde gidip geldiğiniz yer ve yaşadığınız yerde operatörlerin kapsamasına bakmanız gerekir.
  • Son 5 yıldır öyle bir operatör yok
    Sürekli müşterisi olduğunda yolunacak kaz geliyoruz onlar için
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhun

sagolun mesajlara
    kafamda Turkcell, Bimcell, PTTCell kaldı

300-400 dk konusma , 200-500 mb internet yeter,
    Bimcell i dedim, PKK ya gider paran dediler ama ne kadar doğru bulamadım birşey

Doğrusu 12 aylık taahhüt verip her sene operatör değiştirmelisin, yani yüzer-gezer müşterisi olmalısın.

İlk markaya güvenerek Vodafone almanı anlarım ama yurtdışındaki gibi değil. Çünkü vodafone telsim'den aldığı şebekeyi sıfırdan yapmadı, mevcut şebekede düzeltmeler ve iyileştirmeler yaptı ama şebeke hala telsim şebekesi.
  • TiSKE kullanıcısına yanıt
    Kendimi operatör ün yerine koyuyorum, yatırım için, çalışanlar için ne yazık ki yolmak zorundayım.

Ama operatörler yolarken deriyi bile çıkartıyor.
    1 Tl olması gereken 1gb internete 10-25 Tl istemesi de çok aşırıya kaçıyor.

• turkcell i oneririm eskişehirde hiz kisitlamasiz pakette 23mbs gordum v yalniz faturasizdaki 7.2 sinirlamasi cok sacma suan o paketdeyim ama yeterli hiz zaten kota 1-2gb :)

• pttcell gurur tarifesine geç kafan rahat olur.
  • Ömürlük istiyorsan Vodafone 💪👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.