merhaba arkadaşlar, derdime bir çare, bana bir çare..
pavillion dv6173ea laptopuma windows7 yükleyeyim dedim, yükledim de gayet güzel çalıştı, bir şey hariç; windows resim ve fax görüntüleyicisinde fotoğraf açıp ilerleme yaptığım zaman pc kitleniyor yeniden başlıyor ve mavi ekran hatası veriyor..
mavi ekranda:
"attempt to reset the display driver and recover from timeout failed." hata kodu 0x00000116 nvlddcm.sys ?
böyle birşeyler işte..
update yapayım dedim microsoft da yükleyemedi ekran kartı driverini.. n vidia geforce go 7400 son sürüm yükledim olmadı.. update hata kodu : 80070006
lütfen yardım, 32x64 bit her iki sürümü de denedim. her iki işletim sistemini de kurdum olmuyor...
hocam büyük ihtimalle senin ekran kartı windows 7 yi desteklemiyordur ondan olabilir...
attempt to reset the display driver and recover from timeout failed çözümü :
ben de de oldu aynı şey. ekran kartına bağlı catalyst ya da benzeri prgramda power sekmesinde güç yönetimi var. orada monitor ve bilgisayarı kapat ayarında hiç bir zaman olarak ayarlaman lazım. bilgisyarı kapat 20 dakika diye ayarlı ise bilgisayarı kapatmaya çalışıyor fakat tam iletişim kuramadığı için hatalı kapatıyor ve mavi ekran veriyor demektir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme