Şimdi Ara

DVB-T & DVB-T2 Ana Konu (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.369
Cevap
32
Favori
164.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
30. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vestel 55 inç ua8300 modeli hocam detaylı olarak bulamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce bende baktım da detaylı olarak vermemiş dediğiniz gibi Vestele mail atarak gerekli bilgiler alınabilinir kanımca.
  • Nickola Tesla kullanıcısına yanıt
    detaylı veripte her modelde olmaz opsiyon demesinden iyidir... arçelik var ama olmayabilir imasında bulunmuş...
    epeyde bu televizyonda özellikler var görünüyor
    http://www.epey.com/televizyon/vestel-55ua8300.html

• Kulenin tamamlanmasıyla tepedeki analog vericileri tamamen kaldıracaklar. Kuleye verici konacak. Fakat kuleye sayısal yayın uyumlu verici konacak.

Bunun anlamı önümüzdeki yaza doğru sayısal yayın ihalelerinin tamamlanması bekleniyor. 1-2 ay içinde ihale için duyuru yapılır.

• efem-35 kullanıcısına yanıt
    DVB-T2 göremedim

DVB-T & DVB-T2 Ana Konu
  • tutankenshta kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam.Firmaların çakallıkları bitmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickola Tesla

DVB-T2 göremedim

DVB-T & DVB-T2 Ana Konu

bence çalıştırır zaten dvb-t2 yanında hevc x265 tv'de göremedim bir tek dvb-t2+hevc x265 recervier gördüm ...
    https://www.amazon.de/Opticum-Lion-H-265-HEVC-Receiver/dp/B014LA9LDQ

• efem-35 kullanıcısına yanıt
    İnşallah çalıştırır hocam.Bu arkadaşın cihazının çıkış tarihini bilmiyorum ama 4k olan tv ye dvb-t2 x265 tuner koymazlarsa çok abes olur.Sonuçta yeni nesil bir tv.DVB-T2 x264 olarak ayarlamış da olabilirler.Çünkü yetkililer bir ara dvb-t değil t2 olacak demişlerdi üreticiler de ona göre codec olarak x264 aldılar sonra tekrar karar değişti codec olarak x265 HEVC kullanılacak denildi.Yani kısaca bu tvlerde tuner codeci olarak x264 olabilir
    benim tv'de codeki x265 flim yüklerken o kadar süper oluyorki örneğin 1gb filmi 330 mb olarak yüklüyorum süper oluyor...
    rtükünde hevc yani x265 formatında tv yayınlarını vermesi yüksek kalitedeki tv yayınlarını gb azaltarak izleyecelere ulaştırması, diyelimki bu bahar dvb-t2 yayınları hevc başladı tv uyum olmayınca servisi arayacağız tv firmasıda samsung lg v.b. yeni yazılım gönderecek hadi bu olmadı rtük yukarıda verdiğim dvb-t2 hevcli recervierları piyasaya verecek 50 vey 100 tl satacak ve tv de hd tv yayını alacağız her şeyi zaman gösterecek bekleyip göreceğiz...
    trt4k yayınları ankara dvb-t2 yayınladığını söyledi fakat seyreden görmedim, trt4k yazılarına baktım o tarihten sonra hiç üzerinde durmamış uydu yayınlarıyla sorunu olmuş onu düzeltmeye çalışıyor...

• 102 ekran Vestel lcd miz de DVB-T tuneri var. İlk zamanlarda, DVB-T den bahsedilirken sonra DVB-T2 ye geçilince bizim ki çöp oldu.

Hadi onu geçtim, bir an önce başlasın artık, yıllardır arap saçına döndü bu iş. İhaleler başlarsa devamı gelir umarım...
  • arkadaşlar merak ediyorum kule 6 aya kadar tamamlanacak. işlemlerde bir 6 ay daha sürer. en erken 2018 yılının ilk yarısından önce gelmez tahminimce.

ortada ne bir uyumlu DVBT-2 cihazı var ne de bir örnek. dvbt-2 olmayan milyonlarca tv ne olacak çöp mü ? en azından uydu gibi bir kutu olmalı.
  • karakabus_ K kullanıcısına yanıt
    hadmı scart bağlantısı olan her tv kutu alıcı cihazını alıcaK zaten no problem...tvim desteklemeiyor diye birşey yok...hatta 90 model tüplü tv de bile kullanılabiecek...cihazlar ihaleden sonra yavaş yavaş gözükmeye başlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Şubat 2017; 12:16:58 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    acaba o kutuyu daha kompakt hale getirip flash bellekten biraz daha büyük ve elektrik ihtiyacını tv'de bulunan usb portundan alacak şekilde yapılabilir mi? ne bileyim bir tarafında usb çıkışı ve kumanda alıcı gözü çıkışı diğer tarafında mini hdmi çıkışı ve anten gibi bir alet yapılabilir kanaatindeyim. tek sorun elektrik bilgim olmadığı için usb portundan çıkan güç yeterli gelir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

hadmı scart bağlantısı olan her tv kutu alıcı cihazını alıcaK zaten no problem...tvim desteklemeiyor diye birşey yok...hatta 90 model tüplü tv de bile kullanılabiecek...cihazlar ihaleden sonra yavaş yavaş gözükmeye başlar...

benim anlamadığım birşey var; yurtdışı sitelerde (aliexpress) vs.. halen dvb-t cihazlar satılıyor.. yani dünya da bu iş dvb-t2 ye çoktan döndüyse geriye dönük dvb-t çalışmayacaksa bu cihazlar neden satılıyor?

acaba dünya da hem dvb-t hemde dvb-t2 aynı anda çalışabiliryor da bu sadece türkiye demi dvb-t2 olarak çalışacak_?
  • casual kullanıcısına yanıt
    colombiya filan daha gelişmemiş ülkelerde dvbt var diye biliyorum ozellikle latin amerika ülkelrinde filan onlar için olabilir..
  • resim bu arkadaşlar. anlatmak istediğim sistem. büyük kutunun flash disk kadar küçültülmüş hali diyebiliriz.

DVB-T & DVB-T2 Ana Konu
  • karakabus_ K kullanıcısına yanıt
    olur tabi h264 için var piyasada h265 iiin enden olmasın ama zamanla ama benim şahsi görüşüm bu olay 2018 i bulcak gibi...
  • neyin fantazisini yapıyosunuz anlamadım yapılan sadece istanbul için bir kule.. en iyi ihtimalle göstermelik bir dvbt2 bir yayın yapılır buradan bu kadar bu da istanbul içindir hatta heryerinden alınamaz ..ama bazı arkadaşlar bunu tüm tüm türkiyede baslayacak gibi algılıyorlar ben buna gülüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: zetira

neyin fantazisini yapıyosunuz anlamadım yapılan sadece istanbul için bir kule.. en iyi ihtimalle göstermelik bir dvbt2 bir yayın yapılır buradan bu kadar bu da istanbul içindir hatta heryerinden alınamaz ..ama bazı arkadaşlar bunu tüm tüm türkiyede baslayacak gibi algılıyorlar ben buna gülüyorum

umut ediyoruz

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.