slm arkadaslar.. benım kafamı kurcalayan bır sey var.. ben win200-2003-XP-XP SP2-98 gıbı ısletım sıstemlerını bır dvd ye kaydedıp ve bılgısayarı o dvd ıle boot edıp bılgısayarın bana hankı ısletım sıstemını kurmak ıstedıgımı sormasını ıstıorum ve dvd nın ıcındekı ısletım sıstemlerınden ıstedıgımı kurabılmek ıstıorum ... sızce bu mumkunmudur arkadaslar bılen varsa bı bıldırebılırse cok sevınırım .. ıyı calısmalar..
oha yani aynı dvd de bir sürü korsan versiyon baya kolaya kaçmışın arkadaşım. bunu yapabilirler tabi ama satan kişide baya para kazanır bundan
arkadasım amac satmak deıl .. yanı elımde 10 tane cd ıle dolasmaktan sıkıldım anlıcan artık .. bi 10 cd tasıkmak var ya da 1 tane dvd tasımak var sen olsan hankısnı tercıh ederısn ?
quote:
Orjinalden alıntı: ceset
arkadasım amac satmak deıl .. yanı elımde 10 tane cd ıle dolasmaktan sıkıldım anlıcan artık .. bi 10 cd tasıkmak var ya da 1 tane dvd tasımak var sen olsan hankısnı tercıh ederısn ?
bill gates duymasın bu söylediklerini
ayrıca birazda olsa sana hak veriyorum
falla apıcım falla ben cok dertlıyım bu konuda...:( ama yapacam calısıom:)
Dostum bende çok uğraştım bu konuda ama yapabildiğim sadece bi DVD ye bootable XP ve yanına kendi install klasörümü ekledim şimdilik idare ediyor.XP yi kurduktan sonra programları ordan kuruyorum.Bide o dvd ye SP ve Update leri ekleyebildim.Amam yaparsan mutlaka yaz buraya.
aslında yapılır gibi görünüyor. mesela norton systemworks cd si gibi arayüze sahip bi bootable dvd nero üstünde yapılabilir ama autorun, arayüz falan yapıp sonra da bootimage bulmak gerek. tabi bunlar sadece tahmin ama olursa harika olur.
falla arkadaslar dedıgınız gıbı boot konusu bıras kurcalıo.. ahllledınce hepınıse haber verecegım ..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme