Şimdi Ara

DVD FORMATINDA CD'YE KAYIT YAPAMIORUM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internetten dvdrip olarak film indiriyorum,indirdiğim filmleri cd'ye kayıt yapamıyorum,dvd writerim de var ama bir türlü bunu beceremedim,cd'ye sığmadığı için mi yoksa başka bir sebebi mi var bilemiyorum,yardım ederseniz sevinirim...

• arkadaşlar kimse bilmiyor mu bunu ya,lütfen yardım edin,bilgisayarın hafızasında filmlerden yer kalmıyo cdye almam lazım
  • hangi prog kullanıyosun
  • sorunu anlayamadım formatını değiştirmeden sadece cd ye mi yazmak istiyorsun, hangi program ne hatasını veriyor?
    boyutu 700 civarı ise boyut hatası verebilir virtual dub ile filmin sonundan biraz kesersen cdye sığar. başından kesme altyazı kayar...
  • mpg formatındaki filmi bölme programı varsa bildiğiniz işimi görür herhalde...
  • nero da kesme yapabilir...
    daha ayrıntılı ve mükemmel kesme için ulead video studio kullan...

küçük boyutlu proğram istersen total video converter kullan. filmi baştan ve sondan kesebilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatlı -- 18 Ocak 2007; 11:35:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhatlı

nero da kesme yapabilir...
    daha ayrıntılı ve mükemmel kesme için ulead video studio kullan...

küçük boyutlu proğram istersen total video converter kullan. filmi baştan ve sondan kesebilirsin..

teşekkür ederim yardımın için
  • en iyisi senhttp://www.vidomi.com dan Vidomi Playeri indir. Hem bölersin istediğin şekilde hemde divx formatına da dönüştürürsün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirgiz

en iyisi senhttp://www.vidomi.com dan Vidomi Playeri indir. Hem bölersin istediğin şekilde hemde divx formatına da dönüştürürsün.

teşekkürler tavsiyeleriniz için,söylediklerinize bakayım
  • vidomiyi indirdim ama media playere benzer bişey çıktı,nasıl yapacağız dönüştürme işini anlayamadım,yardımcı olursanız sevinirim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.