Şimdi Ara

DVD oluştururken arka yüzeyinde dalgalanma oluyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumlarda aradım ama hiç bir bilgi bulamadım ..
    veri Dvd si yaratırken dvd arka yüzeyinde dalgalanmalar oluyor bunun sebebi nedir arkadaşlar ? bir çok arkadaşımızında başına geldiğini düşüyorum şimdilik bir sorunmuş gibi gözükmesede ilerde Dvd nin okunamaması gibi bir soruna yol açar mı? bu şekil bir Dvd si olupta uzun bir süre sorunsuz bir şekilde kullanan arkadaş veya sorun yaşayan arkadaşlarımız var mı ? veya bu dalgalanmaya sebeb nedir ? teşekkürler..

• İlk defa duyuyorum Araştırdım karşılaşanda yok CD markasından olabilir Princo fln bunlar hep oyle tuaf tuaf işler yapabiliyor DVD nin markasını ve DVD-RW nin markasını yazarsan tahmin yürütebiliriz. Bide yazılan dvdler sorunsuz yazıyorsa baska makinede calısıyorsa ÖZELLİKLE başka pc de dene cunki yanmıssa dahi senin pc de okur ozaman sorunsuz kulllanırsın sıkıntı olmaz
  • LG marka dvdrw kullanıyorum kullandığım dvd ise benq başka pc de deneme önerisi için teşekkürler en kısa zamanda deneyeceğim .. bu klasik bir sorun gibi geliyordu bana ama hiç kimse sorun etmemiş demekki ilginç.. elime bir çok dvd ve cd geçti bu şekilde çekilmiş olan arka yüzeyinde dalga dalga iz olan çalışıyorlar lakin uzun dönemde sorun yapar mı onu bilmiyorum benim dvdrw de sürekli olmamak kaydı ile arada bir böyle çekimler yapabiliyor merak ettiğim bu şekil dvd veya cd olupta uzun dönemde sorunsuz olarak kullanan olup olmadığı veya teknik olarak bir problem mi bu ?

• Dediğim gibi eğer başka bilgisayarlarda donmadan tıkır tıkır calısıyorsa sıkıntı olmaz. Daima çalışır ;)
  • teşekkürler hocam :)
  • İyi forumlar diliyorum, bende geçenlerde ps3 oyunu satın aldım diskin arkasında dalgalanma var acaba sebebi nedir, çalışıyormudur, deneme fırsatım olmadı da daha, saygılar, şimdiden cevaplar için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.