arkadaslar elimde bir dvd player var ancak hiç kablo yok sadece bir adet scart (2 tarafıda scart)kablosu var dvdyi bununla tvye bagladıgım zaman sadece filmin sesi çıkıyor ben neyi yanlış yapıyorum ve hangi kablolara ihtiyacım var açıkçası neyi nereye takacagımıda bilmiyorum yardım edersenız seweınırım şimdiden teşekkürler
scart-scart kabloyla ses ve görüntü aktarabilirsiniz. dvd nin ve tv nin modelini öğrenebilir miyim?
tabiki tv vestel zeta dvd : NIVA dvd 220 dvd bilindik bişi diil galba zaten para ile almadım şimdi çalıştırdım ancak yalnızca scart kablosuyla olmadı yanında bi ses bise s-video kablosu bagladım şimdi hem görüntü hem ses var ancak yalnız scartla yaptıgımda yalnızca ses war anlamadım gitti bir sürü kablo kalabalıgı oldu sorun nedır çözemedim galba bana servis yolu gözüküyo:)
Bende de aynı marka DVD player var ve bütün bağlantılarıyla tvye bağladığımda hiç sorunla karşılaşmadım. bana kalırsa kabloda bir sorun var gibi başka bir cihazda kabloyu bir dene istersen yada kabloyu değiştir. sorunu çözmeye en basit yerden başlıyacaksın ;)
normalde scart hem ses hem görüntü için yeterli. kabloda sorun olabilir. s video ve ses kablosunu takınca zaten scarta da gerek kalmaz. bence başka kablo deneyin öncelikle
Arkadaşlar 4 ay önce yaşananlara çözüm çoktan bulunmuştur konunun kilitlenmesi gerekir.